sevgili okan hocamizin aciklamalarini bir cok yonden yerinde buldum.
oldukca verimli / oz elestirisi olan yonleri *dogru kritik yapmasini ayrica begendim, ezber degil.
milli takim arasi hazirlik macina degindi.
dubois'in solda bundan sonra da gorebilecegimizi - oyunun bu bolge ozelinde gecmisinden ornekler verdi.
< ki, nacizane ,oyuncu ile ilgimiz oldugu ilk gunlerde kendisine dair deginirken *solda da gerektiginde oynayabildigini vurgulamistim. bugun macta girer girmez kisa surede katki yapmasi galibiyette payinin olmasi arti bir durum oldu.
velhasil, hocanin, oyuna yonelik oz elestirisi, hayal kirikliklari,beklenti alti kalinan noktalar,isimler vs vb,, rakibe yonelik saha ici yorumu ,analizi ,kritigi , +, gelecek doneme dair degindiklerini ayri begendim. aciklamalarini dinlerken ,genel mac toplantisi ozelinde -saha ici/disina- yonelik, iyi gozlem ve analiz ediyor izlenimi birakti tarafim adina . aksayan veya yetersiz kalinan yerler,bireyler vs belirlenmis,olaya vakif bir mac sonu toplantisi olmus. agzina saglik okan hoca.
sevgili degerli hocamiza ve kurdugu takimina ,oynattigi oyun anlayisina ,bakis acisina bastan beri guveniyorum inaniyorum. yeni takim yeni hoca ile baslamamiza ragmen daha simdiden suan zirvedeysek,bunda emegi yadsinamaz onemde. devami gelecektir, o inanci ve konsantrasyonu istegi gozlerinden hal ve hareketlerinden aciklamalarindan bayagi hissediyorum sahsen.
suan bulundugumuz yer ,hocanin efekti kisa surede kendini gostertti. zirvenin sahibiyiz . zirvelerin takimiyiz. kac mac olmustu zirveye cikmayali. bir renkdasimiz mac basligina eklemis 50 mactan fazla olmus liderlikten uzak kalmamiz. bu yonden bile bakildiginda cok basarili oldukca dikkat cekici bir giris yasatti cicegi burnunda hocamiz. zamanla takim kaynastikca, oyuncular oynatmak istedigi oyunu tam idrak ettikce, beraberinde istikrara oturttukca basari sureklilik dolayli devam edecektir diye dusunuyorum.
bu yolun sonu sampiyonluk - sahsen, ismi bizle ilk gectiginde hissettigim gibi ~ guvenim hep devam edecek...
basarilari daimi olsun sevgili hocamizin. nice zaferlere - sampiyonluklara...