Valla kadro olayına lafım yok ama yerli açısında sorun yaşayacağımız barizdi ben Kılınçla Akbaba'yı her türlü tutardım. Emin bile sırıtıyor Hamza 90 dk oynasa neler olur bilemiyorum.

Emre'nin Feneri rezaletti yav hatta Başak da şu ana kadar çok matah değildi geçen sene iki maçta da tek kale oynadık ama yenememiştik.

Şu an çok iyiler ama 1 senedir takımın başında bir de onun yardımcı hocası çok iyi. Biz yine saçma sapan yardımcı hocalarla devam ediyoruz.

Akbaba ozellikle katiliyorum.

Okan hoca mac mac hazirlamali kadroyu ona gore oyun plani dusunmeli. Kazanan 11 gibi kliseler iyi bir goruntu vermiyor. Ustune, Emin'in durumunu bir daha dusunmeli. Henuz bazi seyler icin biraz erken olabilir. Gereksiz asiri guven cezasiz kalmayabilir.

TSL temaslı bir lig, bunu bugün de gördük. Genç futbolcular bir anda oynayamıyor özellikle büyük takımlarda.
Anadolu takımlarında açık alanda oynuyor da top ayağına gelince 3 tane kazma saldırınca Emin Hamza vs hiçbirşey yapamaz, yapamıyor da.

Emre Akbaba ve Kılınç zaten büyük talım topçusu değil, bence kerem ve yunus da değil, Barış Alper hiç değil. Sorun bizim öncelikle yerli rotasyonumuzda.

PVA artık zaten kedik yedi inşallah da, Muslera'yı kesmek zor. Muslera topu oyuna hızlı sokamıyor, Yunus sağ değül solda denenebilir, ters ayakla pas veremiyor, tercihleri de kötü. Savunöa yardımı da yok. Ben hala en iyi yerli oyuncumuzun Abdülkadir olduğunu, hatta solunda Dubois oynarsa daha da verimli bir stoper olacağını düşünüyorum.

Kerem ve Yunus ciddi yük olacak gibi takıma, forveti beslemedikleri gibi paso kaybettikleri toplarla da takımı düşürüyorlar sürekli. Orta saha zaten zayıf bi de ekstra efor harcıyorlar bu ikilini ezdiği toplara. Okan Buruk bence ağır bir planlama hatası yaptı, orta saha özellikli bir kanat oyuncumuz yok takımda hiç. Alan bir şekilde kapanmıyor, pres yapsak bile saçmasapan bir görüntü çıkıyor ortaya. Torreiranın insanüstü çabasıyla falan tutuyoruz orayı bir şekilde ama maç genelinde yine ezilmemiz kaçınılmaz oluyor. Bence 4-3–2-1 gibi bir dizilişi acilen değerlendirmesi gerekiyor.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaptı. Bundan önceki en iyi başlangıcı 7 haftada 19 puan toplayan Tudor yapmıştı ve Galatasaray o sezon şampiyon olmuştu.

2018/19: 15 Puan
2019/20: 10 Puan
2020/21: 13 Puan
2021/22: 11 Puan
2022/23: 16 Puan

sevgili okan hocamizin aciklamalarini bir cok yonden yerinde buldum.
oldukca verimli / oz elestirisi olan yonleri *dogru kritik yapmasini ayrica begendim, ezber degil.

milli takim arasi hazirlik macina degindi.
dubois'in solda bundan sonra da gorebilecegimizi - oyunun bu bolge ozelinde gecmisinden ornekler verdi.
< ki, nacizane ,oyuncu ile ilgimiz oldugu ilk gunlerde kendisine dair deginirken *solda da gerektiginde oynayabildigini vurgulamistim. bugun macta girer girmez kisa surede katki yapmasi galibiyette payinin olmasi arti bir durum oldu.

velhasil, hocanin, oyuna yonelik oz elestirisi, hayal kirikliklari,beklenti alti kalinan noktalar,isimler vs vb,, rakibe yonelik saha ici yorumu ,analizi ,kritigi , +, gelecek doneme dair degindiklerini ayri begendim. aciklamalarini dinlerken ,genel mac toplantisi ozelinde -saha ici/disina- yonelik, iyi gozlem ve analiz ediyor izlenimi birakti tarafim adina . aksayan veya yetersiz kalinan yerler,bireyler vs belirlenmis,olaya vakif bir mac sonu toplantisi olmus. agzina saglik okan hoca.

sevgili degerli hocamiza ve kurdugu takimina ,oynattigi oyun anlayisina ,bakis acisina bastan beri guveniyorum inaniyorum. yeni takim yeni hoca ile baslamamiza ragmen daha simdiden suan zirvedeysek,bunda emegi yadsinamaz onemde. devami gelecektir, o inanci ve konsantrasyonu istegi gozlerinden hal ve hareketlerinden aciklamalarindan bayagi hissediyorum sahsen.

suan bulundugumuz yer ,hocanin efekti kisa surede kendini gostertti. zirvenin sahibiyiz . zirvelerin takimiyiz. kac mac olmustu zirveye cikmayali. bir renkdasimiz mac basligina eklemis 50 mactan fazla olmus liderlikten uzak kalmamiz. bu yonden bile bakildiginda cok basarili oldukca dikkat cekici bir giris yasatti cicegi burnunda hocamiz. zamanla takim kaynastikca, oyuncular oynatmak istedigi oyunu tam idrak ettikce, beraberinde istikrara oturttukca basari sureklilik dolayli devam edecektir diye dusunuyorum.

bu yolun sonu sampiyonluk - sahsen, ismi bizle ilk gectiginde hissettigim gibi ~ guvenim hep devam edecek...

basarilari daimi olsun sevgili hocamizin. nice zaferlere - sampiyonluklara...

Son düzenleme:
Gomisle kurulan atak organizasyonları güzeldi, gomisin yaşı 4-5 yas genç olsa heralde bugün 2-3 golümüz daha olurdu, kesinlikle geçen seneye göre çok daha farklı oynuyoruz, özellikle kanat organizasyonlarının odakta olduğu bi oyun oynuyoruz ve direkt oynamaya çalışıyoruz, yepyeni bi kadro kuruldu, ben şuana kadar oldukça memnunum okan hocadan, umarım yolun sonu şampiyonluk olur, ki olacağına da inanıyorum

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bugun iyi degildi. Emin yerine Abdulkerim oynamaliydi ve Konya'nin orta sahayı kolay gecmesine önlem almalıydı.

Hem Emin'i hem maçı kazandı mı?
Kazandı.
Kötü oyundu oydu buydu kabul edilir bu eleştiri ama yıl sonu olası şampiyonlukta topladığın puanlar gerekli olacak böyle kötü olduğumuz haftalar. Ben hocaya inanıyorum yaptığı yüklemenin faydasını diğer takımlar düşüşe geçtiğinde gösterecek ve vura vura gideceğiz ondan sonra.

Hoca hatalarini görüyor ama simdilik cözüm bulamiyor, bulamasa da ilerde büyük sikinti yasar.

Hoca hatalarini görüyor ama simdilik cözüm bulamiyor, bulamasa da ilerde büyük sikinti yasar.
Görünen sikintilar ortada, önceden de yazdigiim gibi takimin oynadigi alan cok uzun her bölgenin arasinda ucurum var neredeyse 60-70 metre üzeri top oynuyoruz bunu 40-50 metreye düsürmemis sart, bu sekilde hemi takim gereksiz sekilde cok kosmasina gerek kalmaz hemide her kaybedilen top direkt olarak kalemize tehlike olarak geri dönmez.

Ben suan calisilmis hucum organizasyonlari göremiyorum veya topu kaybedersek ne yapacagimizi kimse dogru düzgün bilmiyor. Bundan dolayi sik sik defans oyuncularimiz teke tek kaliyor rakip ile. Suana bireysel oyun ile günü kurtariyoruz.

Saha dizlisi veya oyuncu seciminde yanlislik var. Mertens ile Sergio ayni anda oyniyacaksa o vakit Mertens Forvete gecmeli orta üclü de Torreira Mico ve Sergio dan olusmali. Sen eger Mertens- Sergio - Torreira oynarsan orta saha cok direncsiz kaliyor, ve rakip takim bunu acimasizca kullanip bir iki pas ile defansimza karsi karsiya kaliyor.

Tekrar ediyorum bu oyun tarzinda israr ederse, bir takim bizi fena yener, dün Konyada sans olsa iki topu direkten dönmese veya Muslera bir iki kurtarisz yapmasa dün agir bir yenilgi alabilirdik sansimiz yaver gitti ama belki bir sonraki lig macinda Adana buldugu sanslari degerlendirirse bize fark atip eve gönderir.

Vasat adamların beğendiği vasat teknik direktör.

Hocam senden tek istediğim Yunus ve Keremin top kayıplarına çözüm bulmak

daha paslı verkaçlı topu tutarak hamle yapabilirler

Ayrıca bu iki futbolcu şunu unutmamalı.Mertens,Gomis,İcardi gibi dünya yıldızları bu çocuklardan pas bekliyor ve içeride pozisyon alıyor

daha fazla beslemeleri gerekiyor orta sahayı

Olmuyor ise Muslera yerine Okan ile başlayıp .Rashica veya mertens kanatta devam edelim

icardi disinda son gün yapilan transferlerin hemen hemen hepsi yanlis

bunu o gün de dedim

öncelik kaan ayhan olmaliydi

yabanci sinirina göre hamleler yapilmaliydi

rashica, mata, yusufu aldik ama hicbir zaman bunlari ayni anda sahada göremeyeceksin malesef

önce 1-2 tane net yerli alip yabancilari ona göre dizmeliydik

kadro planlamasi konusunda büyük hata bu

Geri
Üst Alt