Bu mactan sonra kararimi verdim okan ile olmaz bu is. Gomis bu macta forvet olmazdi, Mertens bastan forvet Mata 10 numara oyniyacakti, ama ne oldu mata ta 57. dakika da girdi,gomis cikti, yorulmus Mertens forvete gecti. Hic bir ise yaramadi. Sonradan oyuncu degistirmesi faciya yol acacakti, orta sahayi iyice bosaltinca rakip 10 kisi kaldi halde tehlikeli gelmeye basladi.
Iddaa ediyorum, bügün td siz maca ciksak en fazla bukadarini oynardik. Okan hocanin maca hic etkisi yok. Oyunu berbat okuyor. Oyunculari cok gec girdiriyor. Elinde olan Kadro normalde Ligin üstünde ama oynadimiz oyuna bak , gercekten biz ne oynuyoruz? Resmen gününde olan oyuncularin ayagina bakiyoruz. Hele Keremi nasil okadar dayandi onu da anlamiyorum, adam neredeyse bütün toplari ezdi. En azindan Barisi girdireydin Keremin yerine yok devam oynatti.
Okan yeni geldi daha oynatmak istedi sistemi yerlestirecek ile gelmeyin bana bu zaman kadar hic bir artisi yok, de zerbi geleli kac gün oldu heriflere hemen sistemini isletti demek ki hocan iyise bir iki haftada hemen etkisini gösteriyor.