Eleştiri yok duygusal kusmalar var başlıkta.

İnadin mi, iş bilmezligin mi, kapasitenin kısıtlı olmasimi yoksa şansızlık mi bilmem ama onca yatırımı mahvediyorsun. Bir çuval incir berbat oluyor senin yüzünden. 10 dk mertens ilerde yorgun haliyle oynadı %100luk gol pozisyonu yakaladı. Kerem niye sahada?? Kaç maç daha sabredicez bu kabız futbola? 3 forvetin var, 3 unede bir kez geldi top, tek gollük olanda mertensinki. Boş pozisyonda pas atmayan yunus'a, kereme birşey demeyeceksen kenarda ne diye duruyorsun?

Bu kadroyu yönetmek kendisine ağır geldi. Çok çok daha tecrübeli birinin olmasi lazım.. Okan Hocanın bu kaliteli kadroyu yönetebilecek kapasitesi şu an için yok maalesef

Doğrusu Okan buruk'tan ümidim her maç biraz daha azalıyor. Ama TD öğüten bir kulüp olmamak için sezonu tamamlamasından yanayım. Şimdi Buruk'u göndersen yerine getirecegin adam rahat çalışabilecek mi? Zor! Beklentim yüksek değil, ama sezonu tamamlamasi lazım. Bahane anlatmaya kalkmaz umarım. Özrü kabahatinden beter olur.

En kısa sürede sol beki yerli yapması gereken kaliteli ama eksikleri olan hocamız. Kimsenin gözünün yaşına bakmasın, risk alsın. Taraftar da bunu istiyor, risk almadan bir şeyler değişmeyecek bu takımda belli. Devre arasında da acil yerli takviyesi ve kanat takviyesi gerekiyor. Onun dışında bugün bence kötü bir futbol oynamadık. Önde baskıyı da güzel bir şekilde yaptık zaman zaman. Toplu oyunda da aslında işleyen bir oyun vardı ama kanat verimliliğimiz, şut eksikliğimiz ve son top kullanma beceriksizliğimiz yüzünden o golü bir türlü bulamadık.

Son değişikliklerde feci saçmaladı, takımda kimsenin yeri belli değildi. Hiç oynamasa veya pozisyonlar aynı kalacak şekilde değişiklik yapsa iyiydi.

Hocaya destek

Zamanla her şey daha iyi olacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eğer radikal bir değişiklik yapmazsa kerem ile yunus tarafından ham olacak

Kayseri maçının kadrosunu şimdiden yazalım.

Boey-Nelson-Apo-Pva
Toreyra-Sergio
Yunus-Mertens-kerem
Icardi

yav gomis mata degisikliginden sonra oyuna müdahale etmese yenecektik mitsö torreira falan cıkardı neredeyse yeniliyorduk tempo olarakta düştük mata bile iş yapamaz oldu. oliviera mental olarak bitik keşke almasaydı

Su Mertens’i tek forvet oynat artik be.Herifin vucudu el vermiyo forvet arkasi oynamaya ki en iyi oynadigi mevkii forvet.İcardi’nin olmadigi gunde Mertens’i at one gol bulamazsan son yarim saat al oyuna Gomis’i.orta sahada Mico-Torreira-Berkan baslayip oyuna rahat mudahale ederdin hem de yabanci problemini cozmus olup Rasicha’yi atabilirdin oyuna rahatca.Sezon basinda ise yaramaz copleri temizlemesi disinda takima pek bi katkisi oldugunu düşünmüyorum.Su maci kazansak hem yarin oynanacak derbiyi rahat izlerdik hem de bay haftasini moralli gecirirdik.Once Trabzon simdi bu mac buyuk kayip olacak ilerleyen haftalarda.Fikstur avantaji bize dönecegi haftalardan once buyuk firsatlar kaybediyoruz.

Bu mactan sonra kararimi verdim okan ile olmaz bu is. Gomis bu macta forvet olmazdi, Mertens bastan forvet Mata 10 numara oyniyacakti, ama ne oldu mata ta 57. dakika da girdi,gomis cikti, yorulmus Mertens forvete gecti. Hic bir ise yaramadi. Sonradan oyuncu degistirmesi faciya yol acacakti, orta sahayi iyice bosaltinca rakip 10 kisi kaldi halde tehlikeli gelmeye basladi.

Iddaa ediyorum, bügün td siz maca ciksak en fazla bukadarini oynardik. Okan hocanin maca hic etkisi yok. Oyunu berbat okuyor. Oyunculari cok gec girdiriyor. Elinde olan Kadro normalde Ligin üstünde ama oynadimiz oyuna bak , gercekten biz ne oynuyoruz? Resmen gününde olan oyuncularin ayagina bakiyoruz. Hele Keremi nasil okadar dayandi onu da anlamiyorum, adam neredeyse bütün toplari ezdi. En azindan Barisi girdireydin Keremin yerine yok devam oynatti.

Okan yeni geldi daha oynatmak istedi sistemi yerlestirecek ile gelmeyin bana bu zaman kadar hic bir artisi yok, de zerbi geleli kac gün oldu heriflere hemen sistemini isletti demek ki hocan iyise bir iki haftada hemen etkisini gösteriyor.

Yaptığı değişikliklerin ne kadar yanlış olduğunun tablosu.

ads.webp

Geri
Üst Alt