Rakipten aşağı oynadığımız bir maç olmadı şimdiye kadar bu anlamda çok bir eleştirim yok. Değişiklikler ezbere oluyor biraz orta sahayı boşaltıp forveti çiftliyoruz vs. bu ve Giresun maçında takıma ellemese muhtemelen ikisini de kazanabilirdik.
Fiziki olarak rakiplerden ustunuz ama sorun taktik zaten. Bazı oyuncuları ısrarla oynatması ve oyundan çıkarmaması rezalet bir durum. Çok doğaçlama oynuyor takim

Kanatsız oynayacaksak Kazım ciddi sıkıntı yaratır. PVA olmalı o yüzden. Barış'ın Kerem'den fazlasını vereceğine inanmıyorum ama. Apo, Berkan ve Kerem üçlüsüyle denenebilir gibi geldi.
Kazım ciddi sıkıntı yaratır fakat bu riski alması gerekiyor. Beşiktaş Necip'i stoper oynatıyor zorunluluktan bu saçma kural varken kadronun bi noktasında bence defo bırakılabilir diye düşünüyorum.

Kazım ciddi sıkıntı yaratır fakat bu riski alması gerekiyor. Beşiktaş Necip'i stoper oynatıyor zorunluluktan bu saçma kural varken kadronun bi noktasında bence defo bırakılabilir diye düşünüyorum.
Kazım oynayacaksa şu anki düzende önünde kanat oyuncusu olmalı. Baklavada tek başına kanadı idare edecek birine benzemiyor.

Kazım oynayacaksa şu anki düzende önünde kanat oyuncusu olmalı. Baklavada tek başına kanadı idare edecek birine benzemiyor.
Belki de dediğin gibi ama bir çözüm bulmalı Okan Hoca. Kerem ile Yunus'a bir şekilde kendinize çeki düzen vermezseniz kızağa çekilirsiniz mesajı verilmeli.

Hocam bugün ballz gösteremedi. Son değişiklikler kötü idi.
Önümüze bakacaz. Sabır gerek.

kale/ceza sahası önünde bi şanssızlık /becerisizlik mevcut, bugün kendi dediği gibi.
2 senedir öyle. Oyuncular değişti durum aynı.
“2-3 atarız” havası vermiyor takım.
Her maç 4e-4, 3e-3 yakaladığımız pozisyonlar var bi bok yapamadığımız.
Yaptığımız presi de ödüllendiremiyoruz. Bu da boşa yoruyo takımı.

Çaresini bulsun. Bulacakta. Artık büyü mü yapar, özel hoca mı tutar, keremi/yunusu mu keser onu bilemem.

Kayseri maçı sonrası havaya girer gideriz bana göre. Yolun sonu belli.

miçö torreira çıkana kötü değildik bence

gomis çıkınca daha da iyi olmuştuk
Zaten doğruyu bulduktan sonra bozmasına tepki gösterdim kendi adıma. Midtsjö çıkana kadar kazanacağımızı düşünüyordum ben. Mertens'in kaçırdığı pozisyonu görüp değişikliği erteleseydi keşke. Geliyordu gol. Bambaşka bir yere evrildi oradan sonra.

Kanatsiz sistem nasıl olur ? Zaten kanatlar bir boka yaramiyor.
Muslera
Boey Nelson Kerim Kazım
Torreira Oliveira Mitso
Mata
İcardi Barış Alper

Barış ileride iyi basar. Önde iki oyuncu ileri iki stoperede basariz. Oyun kuramazlar.

eski usül 3 değişiklikten fazla yapmasa daha mı faydalı olur acaba. kulübe iyi diye sahadaki ritmi bozmaya gerek yok neticede.

zaten en sık eleştirilen isimler sen takımın yarısını değiştirsen de sahada kalıyor sınırdan dolayı.

Takım haftalardır ıkına ıkına ilerliyor. Adana gayet kötü bir ekip. Yunus ve Kerem ile olmayacağını anlaman için kaç maç daha bu adamlarla 11 çıkacaksın?

Şimdi puan kaybettin ya rahat rahat birini kesersin bu ikiliden. Biraz cesur ol ya sen tdsin bu takımda. Düne kadar 3. ligde oynayan Kerem'i de idare edemiyorsan istifa et.

Bence lider bir takımın deplasmanında ne kadar iyi oynanabilirse çıkıp öyle oynadık takım olarak, asıl sıkıntı bireysel oyuncu performanslarının (özellikle hücum oyuncularımızın) performanslarının çok kötü olması. Bir de Okan Buruk yaptığı oyuncu tercihleri hatalıydı (Gomis in ilk 11 başlaması, Mertens & Mata ikilisi oyuna etki etmeye başlamışken Mertens in kenara gelmesi, Midsjtö ve Torreira ikilisinin oyundan alınıp orta sahanın rakibe bırakılması gibi)

Okan Buruk için takım olarak iyi bir performans ortaya koymuş olmakla birlikte bu bahsettiğim iki konunun üzerinde durması gerekiyor. Kerem ve Yunus ikilisinin takım içerisindeki performansını mı yükseltir yerli oyuncu sayısını çözüp bu oyuncuları dışarı mı alır bilemem ama bu konuda bir çözüm bulması gerekiyor

Bu kadro, Gol kısırı bir takım olmayı hak etmiyor.

Kerem kötü, Yunus da geri gidiyor belliki 3 Yerli kuralı bir konfor veriyor arkadaşlara.
İki kanatta birden Yerli kontenjanı kullanmak hiç mantıklı değil.
Her maç aynı terane, kerem 15 top kaybı yapmış.

1664657417992.webp

10 kişilik takımdan neden pozisyon yedik cevabı biliyordur da söyleyeyim. Torreira ve mistsjo yu çıkararak.

Orta sahamız yol geçen hanına döndü. Rakip elini kolunu sallaya sallaya orta sahayı geçip pozisyon buldu.

Pek olumsuz konusmak istemiyorum ama, ilk 8 haftadan itibaren oyuna 0 katkisi var.

oyun seti goremiyoruz
hucumde naptimiz belli degil
duran toplar zaten rezalet

boyle devam ederse, isi cok zor.

yerli hususunda pek kızamıyorum

alternatif yok.

gönderdiğimiz oyuncular kalsaydı dahi çok bir şey değişmeyecekti.

10 kişilik takımdan neden pozisyon yedik cevabı biliyordur da söyleyeyim. Torreira ve mistsjo yu çıkararak.

Orta sahamız yol geçen hanına döndü. Rakip elini kolunu sallaya sallaya orta sahayı geçip pozisyon buldu.
Ben bu olayi biraz terimin son dakikalar kala stoperleri forvet olarak kullandi hareketine benzettim amac neydi acaba? Orta sahayi rakibe bos birak ve hücüm hattini sözde güclendir, ne hücüm edebildik ne defans. Bu tür kararlar panik ile yapiliyor heralde.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arti @Keramettin TANRIVERDİ yine hakli cikacak gibi, yardimcilari da tirt gibi gozukmekte.

Mata ve Mertensli oyunu cok iyi ilerlerken, gol geliyorum derken, sacma sapan degisiklerle maci 0-0 getirdi.

Geri
Üst Alt