Şu gomisi kes be hoca Allah aşkına bak kadroyu yakalamıştın gomis çıktığında takım tıkır tıkır güzel esintiler vermişti sonra niye bambaşka aksiyonlara girdin de mahvettin maçı Allah aşkına.

Ek olarak iç sahada Giresun kazasına uğradık. Fikstürün zorluğuna rağmen hiçbir maçta ezilmeden 2+ puan ortalamasındayız. Eleştirilecek şeyler var tabi ama Okan Buruk'la olmayacak anlamı çıkmamalı. Aynı hatalar yapılmasın yeter.

Dogru yorumlar @Arda Sadi ile birlikte. Bardagin dolu kismindan bakalim, henuz hicbir macta "ezildik, kotuyduk, yenilmeyi hakettik" demedik, oyle bir oyunda oynamadik.

Problem belli, skora gidemiyoruz. Zaten puantajda bunu soyluyor. Bugun atsak cok rahat kazanabilirdikte. Ancak oyuncu ve degisiklik tercihleri de cok onemli bu noktada, hoca bu konu ustune daha cok kafa yormali birde takim olmak icin disiplin mevzusu da muhim.

1 ve 2'nci bölgelerde hata yapmayıp topu çok daha iyi kullanıp sürekli 3'ncü bölgelerde oynamaya çalışmamızı seviyorum senelerdir yan pas sağdan sola soldan sağa üstüne hata yapıp goller yiyorduk ya da kapanan takımlara karşı sette oyalanıp puanlar kaybediyorduk şimdiyse pozisyona giriyoruz atamıyoruz diye kızıyoruz demek ki baya bir şey değişmiş.

2015 sonrası ben takımın düzenli olarak bu kadar rakip ceza sahasında oynadığını hatırlamıyorum içeride dışarda fark etmiyor sürekli 30'u aşkın rakip ceza sahasında topla buluşuyoruz hatta 40'ları bile aşabiliyor.

İlla ki bir noktadan sonra takım bunu çözecektir şimdilik doğru yoldayız 30 bin kişi önünde formda bir takıma karşı 1-2 hata dışında pozisyon vermedik belki değişiklikler daha iyi olsa kazanabilirdik ama en azından futbol olarak ben memnunum sadece son paslar ve vuruşlar düzelmesi gerekiyor onlarda olunca prime dönemlerimize döneriz.

Kanatlardaki iki cılız gelismedikce ya da degismedikce hiç bir şey beceremeyiz, hayal satmayalim. Bunun da müsebbibi hocadır, zaten böyle giderse Okan istifa etmez, kanatlardaki iki cılız yollar iki üç haftaya.

trabzon macında son vuruslar kötüydü.o başka.bu maçı ise nerdeyse veriyoduk sayesinde.umarım kerem ve yunustan kurtulmaya bakıp,oyunu dogru okur.

okanın şans yanında olsa zaten kacırdıklarımız gol olurdu.yoksa fbde savunma yok,bjkde savunma yok ama ön tarafları iş yapıyo,beleş goller atıyolar.bu macı okana ragmen alabilirdik yani,ama puan kaybı olmalıki kerem ve yunus gibi ısrarlı yanlıslardan vazgecsin

Baskı kurmuştuk ne güzel Torreira'yı da çıkarttı, enteresan.

Okan'ı çok severim ama kendisi gibi değil. Ne Akhisar ne Rize dönemi böyle sönük değildi.

Şu ana kadar kötü bir FT taklidi gibi gidiyor, oyun ezberimiz yok, hücum setimiz yok. Sahada çalışılmış diyebileceğimiz bir organizasyon yok. Duran top yok.

Bireysel kaliteyle maç alıyoruz, böyle ne kadar gider muamma.

iyi oynamayan oyuncuyu oynatmayacaksın. kerem ve yunus sezon başından beri aynı oyunu oynuyorlar. her maç ilk 11'deler ve oyundan da çıkmıyorlar. gomis istanbulspor gibi zayıf takımlara karşı ilk 11 başlayabilir. onun dışında en fazla yarım saatlik oyuncu. mertens oyun kurucu değil. kazımcanı kullanmayı aklından bile geçirmiyor. böyle gitmez.

Ben takimin nasıl hücum yapacağını bilmediğini düşünüyorum. Tudor zamanı nasıldı takım görüyorduk Rodriguez ile çizgiye inme defans arkası kosular ,mariano belhanda feguli üçlüsü soldan ve sağdan zorlayıp golü buluyordum.
Şuan net forvet belli değil kanatlar belli değil sol bek belli değil duran topu kullanacak kişi belli değil zaten duran top organizasyonu hiç yok yani takıma teknik direktör dokunuşu olmamış.

Eski kafalılık var Fatih Terim'den kalma ne kadar çok hücum oyuncusu alırsam gol atma ihtimalim o kadar çok artar diye düşünüyor ama hep orta sahayı boşaltıyor. Degisiklik yapmadan önceki Galatasaray çok daha etkiliydi

Saglam bir tokat yemeye ihtiyacı var. Puan olarak iyi gittikçe sorunları halinin altına süpürüyor. Dün 1 puan alacağımıza şöyle guzel bir yenilseydik önümüzdeki 15 gün bazı sorunlara çözüm bulabilirdi. Su durumda kayseri macinda gene aynı şeyleri izleyeceğimizi düşünüyorum.

Derbi maçlar kariyerinde ki yolu çizecek gibi duruyor. Destek olmalıyız yineliyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Son düzenleme:
erken yorum yaptık biraz.ama kerem ve yunusa care bul hoca

bence her turlu inatci olmaliyiz kesinlike yeni bir TD macerasi istemiyorum

Deplasmanda kaybetmemeyi öğreniyor olmamız güzel, işin savunma kısmı iyi gidiyor, bir de hücumda olumlu şeyler görsek hocam, inşallah hocam inşallah.

Gerçekten öyle değişikler yaptı ki rakibin hocasına bizim takımın değişiklikleri yap desen aynı bunu yapardı. Üzerinden şu baskıyı atması gerekiyor bir kere. Olmazsa da olmaz. Dünyanın sonu değil. Soğukkanlı kafayla düşünmez ise doğru yolu bulamaz. Ayrıca bu takıma özel antrenmanlar gerekiyor belli ki. Pozisyonların değerlendirilmesi, duran top gibi konuların üzerinde durması gerekir. Yunus ve Kerem'in neden böyle gerilediği gibi oyuncuların mental durumları üzerinde de durması gerekiyor. Hak edene formayı vermesi, hak etmeyenden formayı alması gerekiyor.

Geri
Üst Alt