Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
yaw hani yabancı hoca getirmek sezonu çöpe atmaktı. en uygun yerli hocayı getirdiler 10 maç mı sabredebildiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Horge cesus gerçeğiyle yüzleşelim. Saf kalite bir td.yaw hani yabancı hoca getirmek sezonu çöpe atmaktı. en uygun yerli hocayı getirdiler 10 maç mı sabredebildiniz
beğendiğim bir hoca ama henüz oyun olarak iyi yerde değil. benfica-barca macını izlemiştim oyun olarak perişan etmişti barçayıHorge cesus gerçeğiyle yüzleşelim. Saf kalite bir td.
Sıkıntı yok kanka en azından hata yaptım diyebiliyosun,diretedebilirdinOkan beyle alakali dogru elestirilerine duygusal davranıp kızıyordum lakin hakliydin renkdaş. Iyi olsun istedik, zamanla duzelir dedik, bir yerden sonra taslar oturur dedik ama olmadi. Bütün gece uyumayıp kafamda döndürüp durdum ve son tahlilde bu isin olmayacagina kanaat getirdim. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim.
gidip torrent falan getireceklerse yine aynı başarısızlık olur kanımca, jesus gibi tartışılmaz bir hoca getirmeleri lazım. fener de yıllarca vitor,cocu,ismail kartal falan deneyip acı çekti huzuru parayı basıp üst seviye bir hoca getirmekte buldu.yaw hani yabancı hoca getirmek sezonu çöpe atmaktı. en uygun yerli hocayı getirdiler 10 maç mı sabredebildiniz
Takım nasıl gol atacagini bilmiyor hücum planımız yok .En büyük sorun bence bu .İkinci olarak topu hala oyuna düzgün sokamiyoruz.
Baskı yiyince pozisyon veriyoruz. Ve sut çekmiyoruz denemiyoruz sürekli pas pas kaleye kadar .Top kaybını zaten söylemiyorum.
KANDIRILDIK, herkesten özür diliyoruz. malesef okan ile şampiyonluk ihtimali sıfır.Okan beyle alakali dogru elestirilerine duygusal davranıp kızıyordum lakin hakliydin renkdaş. Iyi olsun istedik, zamanla duzelir dedik, bir yerden sonra taslar oturur dedik ama olmadi. Bütün gece uyumayıp kafamda döndürüp durdum ve son tahlilde bu isin olmayacagina kanaat getirdim. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim.
bence şimdiden aramaya başlasınlar dünya kupası arası devre arası olacak bu sezon zaten. oraya yeni hoca ile girmek şart2 maci kaldi, ya devam ya da yeni teknik direktor arayislari baslayacak (perde arkasi) bunu not alin.
bence de sorun bundan kaynaklanıyor. dünyanın en büyük taktisyen hocaları klopp,guardiola,conte,tuchel falan bile hepsi hırslı ve takımlarına hükmedebildikleri için başarıyı sağlayabiliyorlar. o özellik olmayınca en fazla sarri ve bielsa olabiliyorsun, ikisi de taktik yönünden en üst düzey hocalar ama oyuncularına hükmedemedikleri için istikrarlı başarıyı sağlayamıyorlar. hocalıkta insan iletişimi temel şart, tabi modern futbolda taktiksel konuda üst seviye olmak da temel şart haline geldi artık bizim lig için bile.Her futbolcu kendi dalgasında..
Fişek gibi adam Torreira’nın top çalması yok, agresifliği bile yetersiz.
Yıldız futbolcu yönetmek başka iş.
Takımın bu durumu malesef hocayla ilgili umudumu azaltıyor.
pro lisans istiyorlarcok biliyorsanız siz td olun da gsyi calistirin oynatin
yeni hoca önerin var mı Motzmaçlar zorlaşıyor
alanya, karagümrük şansımızın pek tutmadığı takımlar. beşiktaş ve başakşehir de çok kuvvetli
buradan çıkarsak hoca da biz de rahatlarız. çıkamazsak yeni hoca ile devam ederiz gibi görünüyor