Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Senin bilgini sevsinler. Önce başkalarının görüşüne saygı duymasını öğren.Renktaş futbol senin zannettiğin şey değil bilgin yok fikrin var malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin bilgini sevsinler. Önce başkalarının görüşüne saygı duymasını öğren.Renktaş futbol senin zannettiğin şey değil bilgin yok fikrin var malesef
Kimi blokladin. Beni de blokladin miBosuna bloklamadik karafield
Bu 4 macta 10 puan almali hstta 12 olmali. Ekstra 3 puan lazim.
Fenerin elindeki oyuncularla anca bukadar oynanir. Bende jesusu istiyordum yalan yok. Fener anca bu oyunu oynayabilir yapacagi birsey yokbeğendiğim bir hoca ama henüz oyun olarak iyi yerde değil. benfica-barca macını izlemiştim oyun olarak perişan etmişti barçayı
Hstta 22 olmalı.Bu 4 macta 10 puan almali hstta 12 olmali. Ekstra 3 puan lazim.
Sadece 10 puan degil oyunda gelisim olmazsa dunya kupasi oynanirken hoca bakilir
Valla ben bilmem canima yettiHstta 22 olmalı.![]()
cok biliyorsanız siz td olun da gsyi calistirin oynatin

Meeteens için kendisinin bir açıklaması vardı ilk hafta, güçlenince sol açık kullanabilirz diye. Aklında vardı bu fikir ama olmadığını görmüştür heralde. Sergio konusunda dersini almıştır umarım. Torera Sergio sakatlıkvs olnadığı sürece asla bozulmamalı.
Çok katıldığım bir eleştiri bu. ADS maçı dahil atak sonlandırma ve bitiricilik dışında gayet iyi futbol oynuyorduk ADS maçında Oliveira antrenmanlara katılamadığı için kesik yedi okey o maçta bile yokluğunu az olsa hissettik bence. Sırf eleştiri ve yorumlar için takımın en iyilerinden Oliveira'yı kesersen olmaz hoca yine Mertens'i kanatta oynamak büyük hata ki forvet arkasında gayet her hafta artan bir etkinliği de vardı kendisinin ADS maçında gol atamaması kalecinin çok iyi çıkardığı top ve kendisinin kaçırdığı net gol yüzünden olmadı yani oraya oturmuş bir oyuncu. Yani Okan hoca yorumlardan etkilenerek kendi yaptığı doğruları bozdu bu çok ciddi bir eksi. Böyle yorumlara kapılacaksa olmaz bu iş takım çorbaya döner ki son maçta okuduğum yorumlara göre dönmüşte zaten. DK'ya kadar bundan sonra toparlayıp kayıpsız gitmesi lazım yoksa Dk arasında kendi gider maalesef.
Tprreira orta sahada hamal ise Oliveira kumandan bu ikisi değişmemeli ceza- sakatlık olmadığı müddetçe. Maçına göre daha defansif olsun dersen Midtsjö, daha hücum lazım ise Mertens bir ihtimal Yusuf Demir olur. Oynayacağı üste çekmesi gereken işlemeyen tek yer sol taraftı oraya Rashica'yı koyması lazımdı ama Mertens'i koyunca daha da kötü etti hem Mertens'in orta sahada pres, doğru pozisyon alma ile kazandığı topları da bozdu bir nevi kötü olan yeri düzeteceğim diye iyi olan yeri de bozdu. Bu Okan'ın hata yaptığı 3. maç oldu. Giresun ve ADS maçı değişiklikler hatalıydı bu maçta komple hatalı bir tercih yapmış istatistiklere göre. Artık hata yapmaması gerekiyor yoksa kendisi değişir.Meeteens için kendisinin bir açıklaması vardı ilk hafta, güçlenince sol açık kullanabilirz diye. Aklında vardı bu fikir ama olmadığını görmüştür heralde. Sergio konusunda dersini almıştır umarım. Torera Sergio sakatlıkvs olnadığı sürece asla bozulmamalı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yeni hoca önerin var mı Motz
Takip ediyor musun bilmiyorum ama son birkaç haftadır ofansif olarak iyiler çeşitli taktikler deniyorlar. Bir miktar yetenek sorunu çekiyorlar kendilerine pozisyon yaratıyorlar.Kayserispor neye göre iyi takım lütfen açıklar mısınız? Neyi iyi yapar, hangi oyuncuları daha yukarı transfer yapabilir?
Nerelidevre arası yollar ayrılacak, rahatta kalın.
ve oldukça ünlü bir td için yoğun uğraş var.
ismi duydum hasktir lan ordan dedim. kısfmet.
Tucheldevre arası yollar ayrılacak, rahatta kalın.
ve oldukça ünlü bir td için yoğun uğraş var.
ismi duydum hasktir lan ordan dedim. kısfmet.
Güney amerika diyeyim.Nereli