Puan olarak Bizden daha iyi olan kargalar bile hocalarına tekmeyi bastı biz ise şimdiye kadar çıktığı lig maçlarında % 50 başarı oranını bile zar zor son dakikalar da tutturmuş adamı hakem hakem diyerek savunmaya devam ediyoruz.
üstelik bunu da ; ligin en havuz savunmasına sahip olan Alanya 'ya karşı oynanmış 30 dakikalık futbolu referans alarak yapıyor bazı futbol cahilileri.

Bu adam 10 lig maçından sadece 5 tanesini zar zor Gomis ile kazanmış hala neyini savunuyorsunuz?
GALATASARAY formasını Karabük takımına giydir başına hoca koyma yine 10 maç içinden 4-5 tanesini kazanır.
Ne başarısı var?

Bu adam bugün kovulmazsa Dünya kupasında dizinizi dövmeye devam edersiniz bir sonra ki Eylül ayına kadar futbol ile alakamız kalmaz

Son düzenleme:
Karagumruk maçında alınacak 2 3 farklı skor gönderilmesine yeter .
Gomis olmasa şuanda zaten yollamışti ama Alanya maçında ne hikmetse seferovic i oyuna alıyor.
Ha zaten elinde gomis cagne varken gidip seferovic i aldirdiysa hiç karagumruk maçını beklemeye gerek de yok .
Alanya maçında hiç değişiklik yapmasa daha iyiydi bu değişiklik hakkinin çok olması bir tek bizim takıma yaramıyor .

Valerinlerin ismail sene başında gelmedi; geçen sezondan beri bjk nin başında, o konuda bi anlaşalım.
Biz her 6 ayda bir hoca diğer 6 ayda da yönetim değiştireceksek bizden bi cacık olmaz. Okan muazzam nitelikleri olan hoca demiyorum ama başımıza geldiyse/getirildiyse(ki Torrent geldiğinden beri çoğunluğun istediği birisi) düzgünce sabretmeliyiz. İstikrar olmayan yerde başarısızlık kesindir.

Kagit üstü cok iyi bir kadromuz var, bazi bölgelere yanlis hamle yapilsa da yinede güclü bir kadroya sahibiz, acaba diyorum, gecen sezonki kadro suan elimizde olsa Okanla kac puan yakalardik?

galatasaray ligte 2-0 öndeyken 10 kişi kaldı diye böyle oynayıp puan kaybedemez hem de iç sahada oynayıp. onu geçtim deplasmanda bile puan kaybedemez.boey gerçekten haklı bir kırmızı kart görseydi de bence bu rezil oyuna dönerdik maçta. mantalite bu çünkü.
haklı kırmızı görüp 10 kişi 9 kişi kalacağımız zamanlar olunca o zaman uzatmadan maçı bırakıp soyunma odasına dönelim o vakit.

önümüzdeki 3 maç geleceğini belirleyecek.

Valerinlerin ismail sene başında gelmedi; geçen sezondan beri bjk nin başında, o konuda bi anlaşalım.
Biz her 6 ayda bir hoca diğer 6 ayda da yönetim değiştireceksek bizden bi cacık olmaz. Okan muazzam nitelikleri olan hoca demiyorum ama başımıza geldiyse/getirildiyse(ki Torrent geldiğinden beri çoğunluğun istediği birisi) düzgünce sabretmeliyiz. İstikrar olmayan yerde başarısızlık kesindir.
6 ayı geçtim daha 40ı çıkmamış burağı göndermek için istifa saflarını beraber sıklaştırmamışmıydık

O adamın günahı neydi madem 6 ayda bir yönetimin tdnin değiştirilmesine karşısın

Varsayalım ki Beşiktaş'ın başına Şenol geçti, Okan'ın Şenol'a karşı çıktığı maçlarda istatistiği çok kötü bu arada.

7 maç / 0 galibiyet / 1 beraberlik/ 6 yenilgi / 4:20 averaj

Okanı desteklemene şaşırmamak lazım o zaman :)
Okan 'ın gelmesini zerre istemedim ama biz böyle kısa sürelerde sürekli td ve yönetim degistireceksek her sene milyon euro yatırım yapmayalım.
Diyelim Okan ı değiştirdik, yerine gelen de şampiyon yapamadı. Bu sefer yine yönetim mi değiştireceğiz?

Varsayalım ki Beşiktaş'ın başına Şenol geçti, Okan'ın Şenol'a karşı çıktığı maçlarda istatistiği çok kötü bu arada.

Bırak Şenol 'u,
Okan 'in ligde herhangi bir hocaya karşı üstünlüğü var mı ki?
Adam hocalığa küme düşme hattında başladı küme düşme hattında kovuldu.

Arada nasıl şampiyon olduğunu hepimizin çok iyi bildiği bir sezon dışında hiçbir başarısı yok.

10 maçta 5 galibiyet ne demek ya!??
Üstelik elinde milyar liralık bir takım var.
Bunu irdelemek çok mu zor.

okanın rizedeyken bjk dan 7 8 yediği maç şenor mu vardı tjknın başında?
okan aynı sezon sondan 1 önceki maç şampiyon olmayalım diye cihad harbi çıkarmış, hakemleri filan lanetlemişti biz koyduktan sonra

Okan 'ın gelmesini zerre istemedim ama biz böyle kısa sürelerde sürekli td ve yönetim degistireceksek her sene milyon euro yatırım yapmayalım.
Diyelim Okan ı değiştirdik, yerine gelen de şampiyon yapamadı. Bu sefer yine yönetim mi değiştireceğiz?
Yanlış ismi seçmiş olmamız "sürekli td değiştirmek hatalı" fikriyle birleşirse ve okanı tutarsan bu sabır olmaz,yanlışta ısrar olur

Futbol öngörü işi öngördüğün kadar varsın,bak prandelliye sabretsen şampiyon olamayacaktın,tudoru geç göndersen şampiyon olamayacaktın(ki nasıl anti hamzacı terimci olduğumu bilirsin),bazı şeyler kabak gibi ortada

Valerian geçen sezonun başından beri bjkde demişsin bide o çok önemli değil,bak adam 10.haftada kovuldu niye çünkü bjkyi şampiyon yapamazdı bu belliydi,naptılar hamle yaptılar ha yine olamayabilirler ama hamle yaptılar en azından iş daha fazla işten geçmeden

Biz ise görürsün havlu atıca hamle yapacaz,bi anlamı kalmayacak o zamanki hamlenin çünkü iş işten geçecek

Geri
Üst Alt