Bizim yerli hocalar modern futbola adapte olamiyorlar, türkiyede ne oynaniyorsa onu oynatmaya calisiyorlar onun icinde bir gram illerlemiyorlar, ben bir yerli td aday olsaydim, kesinlikle gider yurt disinda hocalik egitimi almaya calisir, belirli avrupa takimlarda stajer veya yardimci hocalik yapip türkiye geri dönerdim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi rezil futbol oynuyoruz, Nalbantfield cok guzel ozetledi.

Alanyaspor zaten pasla cikan takim, biraz kaliteli hucumculerin zaten 2-0 3-0 yapar, orada hakem katletti o baska.

10 haftadir sahada hic birsey goremiyorum, bir tane oyuncu bile gelitremediler. Hepsi geri gittiler.
Güzel yazıyorum dimi

Hemen simdi jesusun kocasi vitor pereyra

83419b3f5f014af0859bed85ffbaecd1.jpg

Bir hocanın başarılı ya da başarısız olduğunu 11 haftada anlamak mümkün değil. Sene başından beri maçlarımızın yüzde 80'ine hakemler damga vurmuş durumda. Var'dan lehimize doğru kararlar çıksa, örnek Kayserispor maçında 1.dakikada penaltı verilse ve gole çevirmiş olsak çok farklı bir maç izleme olasılığımız vardı o maçı kazansan, Alanya'da hakem faciası olmasa şu an en az 23 puanımız vardı. Öve öve bitirilemeyen JJ takımı ile aynı puanda olacaktın. Giresunspor maçında var hakem hatası, Emre'nin ayağına bastıkları pozisyon.

Eleştirmek kolay, önemli olan destek olup gelişime katkıda bulunmak. Sene başından bu yana gelişimi olan oyuncu oldu mu, diye soranlar olmuş. Bunu yazanlara kalsa sene başında Sacha Boey geçen seneki muhabbetlerden dolayı gönderilmişti. Boey geçen seneki oyununun bile 2 katı üstü performans sergiliyor. Takımda gelişime açık 4 tane oyuncu var zaten sene başından beri en fazla forma giyen.Boey,Kerem,Nelsson ve Yunus, 4 tanesi birden geliştirmek her hocanın harcı değil zaten.

Oyun olarak gelişmek için doğru 11'i bulmak lazım. Okan Hoca'yı tek eleştirdiğimi nokta Sergio'nun amcası/dayısı vefatı sonrası bir iki maç yedekte bekletmesiydi. Takım o maçlarda çok verimsizdi.O yanlışından da döndü. Umarım sakatlık ceza vs olmadığı sürece Sergio'dan vazgeçmez.

Sergen'in Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı sezonki 11. hafta puan durumu bu şekilde. 12.hafta Beşiktaş aynı puanda lider 26 puan yapmış. Puan farkı 7 olmuş ama arkasında durmuşlar Sergen'in ve sezon sonunda şampiyon oldular bir şekilde.

1666779584107.webp

okanın rizedeyken bjk dan 7 8 yediği maç şenor mu vardı tjknın başında?
okan aynı sezon sondan 1 önceki maç şampiyon olmayalım diye cihad harbi çıkarmış, hakemleri filan lanetlemişti biz koyduktan sonra
Aynen o maç, Güven Yalçın sonradan girip hattrick yapmıştı. 7 yemişlerdi, diğer maçta da 4. Tek bir sezon içinde Şenol'un takımından 11 gol yedi Okan'ın Rize'si.

Çok şey yazılır aslında da işte öyle bir hakem yönetimi ve öyle bir maçtan sonra ne desek havada kalır.

10 kişiyle oynatamıyor eleştirisini yersiz buluyorum biz yıllardır 10 kişi kalınca teslim olan bir takımız ama Antep maçında bunu kırdık harikaydık. Bu maçta da golleri atacak pozisyonları bulduk ve direnç kırıcı golü çok erken ve ucuzca yedik.

Bunlardan bağımsız kendisinden haftalardır memnun değilim ama böyle bir maçtan sonra hoca/takım değerlendirmesi yapmak imkansız.

bu dandik alanya'ya 10 kişi kaldı diye bu kadar döküldüyse demek ki luce'nin galatasaray'ı gibi kadıköy'de 7 kişi kalsa düzineyle maçı bitirecek.

Alanya’ya karşı 10 kişi kalıp maçtan koptuk diyenler ligde pas futbolunu en iyi oynayan 2 takımdan birinin Alanya olduğunu ve alameti harikasının da sadece bu olduklarını unutuyor sanırım.

10 kişi kalan Beşiktaş’a da 3-0’dan döndüler. O yüzden halen bu maç üzerinden olmayacak diyenler bi zahmet yazmasın içinde tutsun bu fikri.

Kayseri maçının ilk 60 dakikası ve Ümraniye maçı ilk yarı hariç bu takım asla kötü oynamadı.

Alanya- 2 puan
Trabzon- 2 puan
Kayseri- 1veya 3 puan (oyuna rağmen)
Adana- 2 puan

Gaspedildi üstelik. 7 puan ekleyin 25 puan ile lider oluyoruz.

2000 ve 2010’lu yıllarda olsak şu an 23-24 puanımız vardı en az. Ama 2018-2019 sezonundan beri aleni savaş var.

Real Madrid’e bu zulüm yapılsın ilk 3’e giremez şu kadrosu ile

Oynanan oyunların Terim ya da Okan hoca değil kulüp üzerinde olduğunu idrak etmek lazım.

Yarın Okan gidip başka biri de gelse bu değişmez.

Güçlü olduğumuz her sezon üzerimize basacaklar. Şampiyon yapamayacağı kesin Torrent vs gelirse fişi o çekeceğinden gerek duymazlar operasyona.

Neredeyse yepyeni takım kuruldu, takımın ve oyunun oturması 10-11.haftayı bulur demiştim. 10.haftadaki Alanya maçında katledilene kadar sergilediğimiz performans net bir şekilde çok tatmin ediciydi. Maçın tümüne yayamasakta önceki haftalarda da gayet iyi çıkardığımız maçlar vardı mesela ADS veya Trabzon maçı gibi, ya da 10 kişi kalmamıza rağmen rakibi ezerek oynadığımız ve kazandığımız Antep maçı gibi.

Ben de performanstan tamamıyla memnun değilim aslında ama şimdiye kadar en büyük sorunumuz son vuruş gibiydi çünkü pozisyona giriyorduk aslında.

Okan'ı korumak gibi olmasın ama Alanya maçındaki olaylar nasıl bizi taraftar olarak etkilediyse hocayı ve oyuncuları da etkilemiştir. Ne yaparsan yap hakem seni durdurmak için elinden ne geliyorsa yapıyor, bu bir yerden sonra seni psikolojik olarak tamamen kırar inancını kaybetmeye yol açar. Herkeste olmasa bile belirli bir sayıda oyuncu kesin etkilenir bundan, bu da direkt performansına yansır.

Benim için şimdi en önemlisi hocanın ve takımın Karagümrük ve özellikle Beşiktaş maçında vereceği reaksiyon. Bu iki maçta hocanın ve takımın göstereceği performans bize sezonun geri kalanı için bir fragman olacaktır bence.

belki de yanlıştı doğrularım

Geri
Üst Alt