ilk antrenmanında konuşma yaparken sert bir hoca olacak izlenimi vermişti fakat şu ana kadar zerresi yok. oyunculara karşı etkisi zayıf. daha önceki başarıları ile alakası olmayan şeyler yapıyor. umarım düzelir kendisine güvenmek istiyorum ama yolun sonu çok uzak değil gibi.
kovulur mu istifa mı eder?

Goreve devam etmeli. Su ana kadar Kayseri macindan memnun degilim.

Zaten 6 ayda bir teknik direktor degistiren takim huviyetinden cikmaliyiz.

Hakem katliamlari olmasa en kotu febes ile ayni puandaydik simdi. Boyle biri durum varken hele ergenlerin gazina gelip teknik direktorun kellesini almak kolayciliga kacmak olur.

5-6 atacagimiz Alanya macinda kirmizi kartla herkesin safti kaydi bence. tff Ali denen hiyar hakemle amacina ulasti, camiayi ortadan cat diye ikiye ayirdi. Okan hocayi ovecekken simdi yerin dibine sokuluyor. Amac da buydu zaten.

Orta seviye Avrupa takimlarindaki teknik adamlar bence her türlü senaryoyu kafalarında oynayıp maça çıkıyorlardır. Bizim Türk teknik adamlar gibi iş başa gelince doğaçlama demiyorlar. Okan hoca zaten hiç gelmemeliydi. Bu kaliteli kadro çoğu maçı rakibi uyuta uyuta alırdı. Alanya maçı çol ekstrem iş oldu. Yönetim umarım yeni hocayı şimdiden belirlemiştir. Okan hoca büyük takım yönetebilecek seviyede degil

Giresun,ts,kayseri maçında verilmeyen net kere net penaltılar,,Üstüne alanya maçı rezilliği..Yav şu 4 maçın sadece ikisi insan gibi yönetilse aynı puandaydık fenerle.Üstüne biz biçilirken rakipler de kollanıyor.Kazandığımız antalya deplasmanı ve içerideki antep maçında bile mahvettiler bizi.10 maç yapıp 6 tanesinde hakemle uğraşmışsın.

İçeride 4 maç yapmışız 2 tanesinde 30.dakikada 10 kişi kaldık ikisi de rezillik.O kadar deplasmana gidiyoruz hangi anadolu takımı 10 kişi kalıyor dakika 30'da mesela benim aklıma gelmiyor en son ne zaman yaşadık bunu...Bu nadir olay 4 maçın ikisinde başımıza geliyor.

10 maç.....ts,adana demir,kasımpaşa deplasmanları içeride gaziantep,alanya maçı rezilliğe kadar olan süre...Bu 5 maçta gayet iyiydik..İçeride kazandığımız konya maçı deplasmandaki ilk hafta antalya maçlarında ortalama bir oyun vardı.Ümraniye,giresun ve kayseri maçlarında kötüydük...Sıfırdan kurulan bir takım için son derece normal bir tablo..

Bu takimin bir tane iyi oynadigi mac yok kim aksini soyluyorsa galatasaraydan bahsettiginin farkinda degildir.

Istatistikler de bunu gosteriyor ki ayrica göz var nizam var

Tudorun kendisinin kurup kamp yaptirdigi kadroyla ligde ki iki aylik performansina bakalim misal ve oynanan iştahli,aksiyon dolu futbolu bir hatirlayalim

Peki okanin takimi ne oynuyor ki bu kadro o kadrodan çap olarak potansiyel olarak daha ustun kesinlikle ama futbolumuzun bir rengi bile yok adini dahi koyamiyoruz

Tudor tolga cigerciyi thomas muller e cevirdi ya takim leblebi gibi gol atip hayvani bicim de pres yapiyordu onun tek problemi buyuk maclarda sinifta kalışı oldu

bu kadroyla kayseriden alanyadan samar yedik giresunu 50 bin kisinin onunde yenemedi bu takim yenildi

Biz bu hafta karagumruku yendik yendik okan buruk kariyer macina cikacak tamam mi devam mı

Babamin oglu degil bu mevkiye gelmek icin omur harciyor insanlar burada kimsenin toylugunu cekemeyiz galatasaray kazaniyorsa varsin kazanamiyorsa yoksun bu kadar basit dunya futbolu da artik boyle eskidenmis o alex ferguson arsene wenger mevzulari

Tarihin en buyuk hocasi fatih terime son sezonun da ligi bitirme firsati vermeyen bu camia okana suan da hayet medeni bicim de sabrediyor

Okan bu hafta gun saysin ve bu maci kazandirsin baska yolu yok.

Tam tersi olsa. 30. dakikada rakip 10 kişi kalıp 2-0 geride olsak hayatta o maçı ceviremeyiz. Ikınıp ıkınıp belki 2-1'e getiririz, belki rakip fırsat bulup 3.yü sıkıştırır. Ama o maç bizim lehimize dönmez. Biz çok kırılgan bir takımız. Buruk öncesi de böyleydi. Geriye düşersek çevirme ihtimalimiz çok düşük. Rakiplerimiz ise bize karşı çok rahat maçları çevirebiliyorlar.

Son sezon dediği de üç sezon. Tövbe Yarabbim. Daha ne şans verilecekti FT'ye ya! Dalga geçiyor bazıları artık aklımızla.
Bu konuda şöyle bir detay var yalniz onu es geçmemek lazım. 3 başarısız sezonun içinde şampiyon olan bjk ile aynı puanda bitirip 2. Olduğumuz sezon var ki olanları herkes hatırlıyor herhalde hatay vs. Ondan da öncesinde 2 sezon şampiyon olmuş.

Kronolojik olarak sıralarsak

Şampiyon
Şampiyon
6.
Aynı puanda
Gönderildi

Yani 5 sezonun üçünü zirvede bitirmiş diyebiliriz. Birisi de pandemi senesi ki hastalık öncesi ligin açık ara en iyi takımıydık o sezon. Gelip 3 sezon direkt başarısız olsa söylediğin doğru olabilirdi. Bana göre hocaya gereken şans verildi ne eksik ne fazla.

Bu konuda şöyle bir detay var yalniz onu es geçmemek lazım. 3 başarısız sezonun içinde şampiyon olan bjk ile aynı puanda bitirip 2. Olduğumuz sezon var ki olanları herkes hatırlıyor herhalde hatay vs. Ondan da öncesinde 2 sezon şampiyon olmuş.

Kronolojik olarak sıralarsak

Şampiyon
Şampiyon
6.
Aynı puanda
Gönderildi

Yani 5 sezonun üçünü zirvede bitirmiş diyebiliriz. Birisi de pandemi senesi ki hastalık öncesi ligin açık ara en iyi takımıydık o sezon. Gelip 3 sezon direkt başarısız olsa söylediğin doğru olabilirdi. Bana göre hocaya gereken şans verildi ne eksik ne fazla.
Bu arkadaşların eleştirisi kupa odaklı.
Şampiyon yapmıyorsa o sezon başarısız.
Dolayısıyla üç sezon sıfır kupa gerçeği değiştirmiyor. Son sezonda sabır edilmedi demesi fiyasko. 6. olup edilmiş. Bitti. Bir sonraki sezonu zaten her yorumda yazanlardan biri benim. Siz onu bu arkadaş gibilere diyeceksiniz. Okan'ın 6. olma, averajla şampiyonluk kaçırma, üç sezon üst üste kupasız bitirme lüksü yok. Adamlar on maça tahammül edemiyor, çünkü eleştirisi kötü futbol ama aynı kişiler diyor ki Terim sezonu tamamlamadı ve geri gelmeli...

Okan gider V. Fatih Terim dönemini açarız 1 sene sonra yabancı TD gelir o da olmadı VI. Fatih Terim dönemi başlar VIII. dönemine kadar gideriz.

Adamın imparator lakabını bitirmeye yemin etmişler. Başka açıklaması yok gözümde artık.
Fatih hoca dönse yine ilk gün ki gibi desteklerim kim gelirse gelsin benim için istikrar önemli 2-3 ayda 1 hoca değiştirmekten öte bir şey başaracaksak böyle başaracağız. İyi ki 1996 yılında twitter yokmuş eğer olsaydı fener mağlubiyeti sonrası hocanın evinin önünde istifa diye bağırırlardı hatta her gün 100 k tweet atılırdı. Sonrasında UEFA ve Süper Kupamız olmazdı diyeceklerim bu kadar...

Hocayı seversiniz sevmezsiniz ama bazılar sırf eleştirmek için eleştiriliyor daha 10 maç olmuş bir çoğunda 12 kişiye karşı mücadele etmişiz ama hiçbir önemi yok gibi hocaya karşı bir kesim baştan beri istemiyor ne desek boş olacak.

Bu arkadaşların eleştirisi kupa odaklı.
Şampiyon yapmıyorsa o sezon başarısız.
Dolayısıyla üç sezon sıfır kupa gerçeği değiştirmiyor. Son sezonda sabır edilmedi demesi fiyasko. 6. olup edilmiş. Bitti. Bir sonraki sezonu zaten her yorumda yazanlardan biri benim. Siz onu bu arkadaş gibilere diyeceksiniz. Okan'ın 6. olma, averajla şampiyonluk kaçırma, üç sezon üst üste kupasız bitirme lüksü yok. Adamlar on maça tahammül edemiyor, çünkü eleştirisi kötü futbol ama aynı kişiler diyor ki Terim sezonu tamamlamadı ve geri gelmeli...
Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.

Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonraki sezon 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?

Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.

Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.

Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.

Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.

Fatih hoca dönse yine ilk gün ki gibi desteklerim kim gelirse gelsin benim için istikrar önemli 2-3 ayda 1 hoca değiştirmekten öte bir şey başaracaksak böyle başaracağız. İyi ki 1996 yılında twitter yokmuş eğer olsaydı fener mağlubiyeti sonrası hocanın evinin önünde istifa diye bağırırlardı hatta her gün 100 k tweet atılırdı. Sonrasında UEFA ve Süper Kupamız olmazdı diyeceklerim bu kadar...
Vallahi beni Fatih Terim'e bu denli tepkili hale getiren açıkçası bu sevenleri oldu. Ben onu da çok eleştirdim ama işini doğru yaptığında en çok Terimciden Terimci olmuşumdur, her platformda. Mevzu Galatasaray diye. Sevgi olur olmaz ayrı, saygı bakidir. Yaptıklarını hiçbirimiz inkar edemeyiz. Eden nankördür ama miladı doldu. Bu adamın yaşı artık yetmiş ya!
Allah sağlıklı, uzun ömür versin o başka da camiada tek çarenin o olması, bana göre tamamen plansızlık eseri. Fatih Terim'in tek hatası bu süreçte kendi gibi birini çırak olarak yanında yetiştirmesi. Bunu yapmak için hiç uğraş vermedi. Yanında hep vasat isimler barındırdı son sezonlarda. Bunu yapmamış olsaydı, bugün evet belki farklı şeyler konuşabilirdik ama artık geçti, gitti.

Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.

Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonra 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?

Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.

Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.

Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.

Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.
bana neden wow attın yine gecenin bu saatinde

Geri
Üst Alt