Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.
Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonra 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?
Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.
Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.
Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.
Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.