Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.

Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonraki sezon 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?

Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.

Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.

Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.

Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.
3 maçtan kaç puan alırız ahbap

Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.

Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonraki sezon 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?

Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.

Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.

Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.

Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.
Siz dediklerimi anlamadınız sanırım.
Ben değil, bu eleştirileri yapanların odağı sadece kupa, şampiyonluk. Bunun dışında hiçbir şeyi kabul etmeyen kesim onlar. Şans verilmemesi gerektiğini savunanlar da. Ben niye 6. Olup gitmedi demiyorum. Madem bu düşüncedeler, o zaman neden bu denli yangın olmadı. Madem gönderilme nedeni kötü futbol, Okan için de sebep bu neden kötü futbol oynatan biri yeniden isteniyor.

Üç sezonun faturası Okan'a neden kesiliyor ki. Adamın eline güzel, işlenecek, birkaç mevki eksiği olsa da kadro verilse de üç sezon kupasız bir takım verildiği unutuluyor. Bu şampiyonluk için adını bile koysan en büyük adayı olan kulüp taraftarı için ne büyük sabırsızlık görüyorsunuz da.

Bu sabırsızlığın sebebi de ne yazık ki Terim dönemi. Terim için bizler zaten artıları yazıyoruz. Bunlar Okan'a ha bire eksi atan tayfa. Hiç olumlu bir şeyi yok gözlerinde. Diyorsunuz ki bizi şampiyon yapsın biz şans veririz. Bir sezonda yarım dönem gelip üç kupa, dördüncü yıldızı alan Hamza gibi mi?

Juveyi elese de şampiyon yapamadı diye sepetlediğimiz Mancini gibi mi?

Kendimizi kandırmayalım bazı konularda. Terim'e tanınan kredi, şampiyon da yapsa, tur bile atlatsa hiçbir TD'ye üstelik de bu öne sürülen ama şunu da yapmıştı ama bunu da yapmıştı diyerek tanınmıyor.

Siz dediklerimi anlamadınız sanırım.
Ben değil, bu eleştirileri yapanların odağı sadece kupa, şampiyonluk. Bunun dışında hiçbir şeyi kabul etmeyen kesim onlar. Şans verilmemesi gerektiğini savunanlar da. Ben niye 6. Olup gitmedi demiyorum. Madem bu düşüncedeler, o zaman neden bu denli yangın olmadı. Madem gönderilme nedeni kötü futbol, Okan için de sebep bu neden kötü futbol oynatan biri yeniden isteniyor.

Üç sezonun faturası Okan'a neden kesiliyor ki. Adamın eline güzel, işlenecek, birkaç mevki eksiği olsa da kadro verilse de üç sezon kupasız bir takım verildiği unutuluyor. Bu şampiyonluk için adını bile koysan en büyük adayı olan kulüp taraftarı için ne büyük sabırsızlık görüyorsunuz da.

Bu sabırsızlığın sebebi de ne yazık ki Terim dönemi. Terim için bizler zaten artıları yazıyoruz. Bunlar Okan'a ha bire eksi atan tayfa. Hiç olumlu bir şeyi yok gözlerinde. Diyorsunuz ki bizi şampiyon yapsın biz şans veririz. Bir sezonda yarım dönem gelip üç kupa, dördüncü yıldızı alan Hamza gibi mi?

Juveyi elese de şampiyon yapamadı diye sepetlediğimiz Mancini gibi mi?

Kendimizi kandırmayalım bazı konularda. Terim'e tanınan kredi, şampiyon da yapsa, tur bile atlatsa hiçbir TD'ye üstelik de bu öne sürülen ama şunu da yapmıştı ama bunu da yapmıştı diyerek tanınmıyor.
Okan Hoca'nın şu an gönderilmesi söz konusu değil, eleştiriler her daim olacaktır. Sadece şunu söyleyeyim iş eleştiri noktasıysa FT başlığı tartışmasız ilk sıradadır. Sadece edilen küfürlerin editlendiği postları toplasak bizde tdlik yapmış bir çok ismin toplam post sayısını geçecektir.

Üç sezonun faturasını Okan Hoca'ya kim kesiyor bilmiyorum herhangi bir mantığı yok yapan her kimse.

FT'nin başka tdler konusunda bir etkisi olduysa ancak ve ancak beklentiyi yükseltme noktasında olmuştur bana göre. Mancini juveli gruptan çıktı evet ama o takım zaten bir önceki sezon çeyrek görmüştü ligde şampiyon olup, gibi gibi.

Okan Hoca'nın şu an gönderilmesi söz konusu değil, eleştiriler her daim olacaktır. Sadece şunu söyleyeyim iş eleştiri noktasıysa FT başlığı tartışmasız ilk sıradadır. Sadece edilen küfürlerin editlendiği postları toplasak bizde tdlik yapmış bir çok ismin toplam post sayısını geçecektir.

Üç sezonun faturasını Okan Hoca'ya kim kesiyor bilmiyorum herhangi bir mantığı yok yapan her kimse.

FT'nin başka tdler konusunda bir etkisi olduysa ancak ve ancak beklentiyi yükseltme noktasında olmuştur bana göre. Mancini juveli gruptan çıktı evet ama o takım zaten bir önceki sezon çeyrek görmüştü şampiyon olup, gibi gibi.
Bu sezon mutlak şampiyon olmalıyız demek zaten otomatik olarak bir fatura. Geçmiş dönemlerin başarısızlığı sebebiyle taraftar artık tek şeyi hedefliyor haklı olarak, sabırsız. Benim için bile ikincilik başarı olmaz ona da eyvallahım ama çıta mevzusu çok masum kalır olanların yanında.

Aynı adam İtalya ile de kupa aldı. Yani başarısı bana göre çıta olarak nitelendirilicek bir konumda değil artık. Bunlara sabır edemeyen, geleceği okuduğunu iddia edip okuyamayanlar burada sabah akşam stres atıyor.

Bazı şeylerin zaman aldığının kanıtı olarak yazdım bunu da ama bizim taraftarda asla bu tahammül yok. Okan gider x kişi gelir, bu tarz insanlar sosyal ağlarda etkileşim alıp var oldukça ve altı ay, senede bir tepeden tırnağa değiştikçe asla başarı gelmeyecek. Geçmişte buna verilen örneklerin sonu şampiyonlukla bitti ama hiçbiri devam etmedi, bu da dipnotu olsun.

DK kadar lider ile puan farki 10 olursa o zaman zaten yeni hocaya gerek kalmaz. Okanla sezonu bitirirsin.

Evet hakemler bizim puanlarimizi caldi o okanin sansizligi diyelim ama asil sorun genelde oynadigmiz kötü futbol. Bir iki mac disinda vasat üstü maclar oynadik , elinde gecen sezonki kadro olsa kimse birsey demez ama öyle degil iste ,gayet iyi bir kadro kuruldu ama oynanan oyun hic ic acici degil.

Aradan 10 hafta gecti ve bu sekilde oynamaya devam edersek hakemler bize engel olmasa bile sampiyonluk hayaldan öteye gitmez.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kapitalist sistem futbola evrim geçirtti artik duygularla,romantik yaklasimlarla bakmiyorlar teknik direktorler futbolcular yoneticiler vs cunku pasta buyuk cok buyuk

Bu ortam da 6 ay cok iyi bir sure kendini kanitlayamayan gosteremeyenin arkasindan aglamak enayiliktir tek kelimeyle

Herkes profesyonel herkes para da pul da herkes sonuc odakli dusunecek ama taraftar bekleyecek tahammul edecek yok ya hem parayi ver maca git hem her platform da destekle ama elestirme ses cikarma yok oyle bir dunya

Varsa babasinin hayrina yapacak bir vatandas bedavaya karin tokluguna calisip yillarca para almam bu kulubu cok seviyorum diyen gelsin ben ona 3 sene tahammul ederim

Asgari ucret verdikleri insanlarin kucucuk hatasin da ekmeginden edildigi memlekette milyonlari bir macta kazanan ama o bir maci kazanamayinca surekli bahane uretenlere benim vicdanim yok o parayi aliyorsan her saatin her dakikanin hesabini vereceksin ki o para sen basarili ol diye veriliyor aksi takdir de yallah denir

Okan bizim evladimiz eee az para aliyormus

Okanin yaptirdigi transferlerle 5 tane anadoludan super lig takimi satin alirsin yav

10 kişi kaldıktan sonraki teslimiyeti kabul etmiyorum, sorumlu hocadır. Öne geçtikten sonra rakibe teslim olmayı kabul etmiyorum, sorumlu hocadır.

Son yıllarda içerde dışarıda farketmeksizin bu durumu yaşıyoruz. 2-0'dan verdiğimiz maçların hesabı yok.
Terim de dahil, bu teslimiyete rıza gösterene, çözüm bulamayana eyvallahım yok.

Geçen sene Fatih hocayı hakemlere kurban ettik bu sene aynısını Okan hocaya yapmamalıyız en azından sene sonuna kadar sabredilmesi gerekiyor.Kalemimiz yukardan kırıldıysa ki son 3 senede olanları göz önüne alırsak öyle görünüyor.Okan hoca yerine Guardiola-Klopp-Mourinho koalisyonunu getirsek gene bi şeyin değişeceğini zannetmiyorum

kötü giderken, forumdaki herkes kendisini eleştirirken biz savunuyorduk.

1666872706058.webp

hocamın her daim arkasındayım

10 kişi kaldıktan sonraki teslimiyeti kabul etmiyorum, sorumlu hocadır. Öne geçtikten sonra rakibe teslim olmayı kabul etmiyorum, sorumlu hocadır.

Son yıllarda içerde dışarıda farketmeksizin bu durumu yaşıyoruz. 2-0'dan verdiğimiz maçların hesabı yok.
Terim de dahil, bu teslimiyete rıza gösterene, çözüm bulamayana eyvallahım yok.

Burada biraz da oyuncularda suç aramak lazım. Son dakika Kerem o hatayı yapmayıp topu kornerde öldürmeye çalışsa oyunu soğutsa rakibin atak devamlılığını kesip oyunu soğutması lazımdı. Bunlar hep tecrübesizlikten. Maçın herhangi bir dakikasında da bunu yapabilir Kerem ama bunları yapmamayı öğrenmesi lazım. Buna da değindi hoca, çok kızdım dedi. Evet oraya kadar belki de 2.yarıdaki oyunla 3-2 geriye de düşebilirdik belki Kerem'in son dakikada yaptığı hata olmadan da kaybedebilirdik.

Benim eleştirim geç ve yanlış hamleler için oldu. Mesela 45.dakikada ben Mertens'i değil Icardi'yi oyundan çıkarırdım çünkü Icardi hala hazır değil bana göre bir de Mertens geriye gelip kanatları da oynatacak düzeyde futbol aklına sahip hem Rashica'yı hem Kerem'i savunma arkasında daha fazla topla buluşturabilirdi. Sergio evet çok etkili bir oyuncu ama artık o dakikadan sonra mücadele edecek adam fazlalığına ihtiyaç olduğu için Midjtsö ile daha erken değişitirirdim, Rashica yerine Kerem'i çıkarıp Barış Alper'i alıp ileri atardım. Olan oldu, hoca da tecrübe kazanacak bence.

Her maçın hikayesi farklı olabiliyor. Maç bittikten sonra yazmak çizmek daha kolay, o an karar vermek ve verdiğin kararların sonuca ulaşması önemli olan. Mesela Antalya deplasmanında çift forvete dönmek sonuç verdi ama yanlış hamle bana göre. Orta saha boşaltıp kanat, forvet vs oyuna sokmak mantıklı hamleler değil. Yani daha fazla pozisyona girip gol atabilme garantisi vermediği gibi daha fazla pozisyon yiyip kalende gol görme ihtimalini artırıyorsun.

Okan hocanın seviyesi Galatasaray için yeterli değil. Ancak Terim gelecekse Okan hocanın kalmasını tercih ederim. Artık Fatih hoca da camiada yoruldu. Zannediyorum en geç devre arası Okan hocayla yolları ayırır büyük ihtimal yabancı bir hocayla anlaşırız.

21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt