Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.589
- 109.423
- 4.878
Sana wow atmayı severim bilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana wow atmayı severim bilirsin
3 maçtan kaç puan alırız ahbapGeri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.
Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonraki sezon 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?
Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.
Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.
Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.
Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.
7 gerçekçi bir hedef gibi duruyor3 maçtan kaç puan alırız ahbap
Siz dediklerimi anlamadınız sanırım.Geri gelmeli ya da gelmemeyi tartışmak bana göre anlamsız. Sadece terimci ve antiftciler için bir fantezi şu aşamada. Adam çıkar bir açıklama yapar ya da twit falan atar eyvallah. O zamana kadar dediğim gibi anlamsız.
Şöyle sorayım. Terim 2 sezon şampiyon yaptıktan sonraki sezon 6. olduğu için gönderilmeli miydi? Evet ise 3'te 3 yapamadığı için yollanmış olacaktı ki realitede böyle bir istatistik zaten yok. Önümüzdeki 5 senede Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olmasını bekliyorsun mesela? 4? 5?
Eveti konuştuk hayırsa devam ediyorum. Bir sonraki sezona geçtik, averajla şampiyonluk kaçtı. Hocayı göndermek mi gerekiyordu o sezon akabinde? Belki. Ama güvenilip yola devam edilmesinde de herhangi bir yangınlık durum yok. 4 sezonda 2 şampiyon 1 averajla kaçan sezon var. Beklenti 4 sezonda 4 şampiyonluksa dediğim gibi td isminden bağımsız zaten imkansız bir durum.
Son sezon da başarısız olunca normal olarak gönderildi.
Şöyle düşün Okan hoca şimdi ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapsın. Üçüncü sezon başarısız olsa bile şu anki gibi eleştirilere maruz kalmaz. Çok büyük oranda desteklenir.
Şu anda kendisini kanıtlaması gerekiyor. Ki FT'nin 2012 dönemine, uefaya falan girmedim dikkat ettiysen, sadece son gelişinden bahsettim.
Okan Hoca'nın şu an gönderilmesi söz konusu değil, eleştiriler her daim olacaktır. Sadece şunu söyleyeyim iş eleştiri noktasıysa FT başlığı tartışmasız ilk sıradadır. Sadece edilen küfürlerin editlendiği postları toplasak bizde tdlik yapmış bir çok ismin toplam post sayısını geçecektir.Siz dediklerimi anlamadınız sanırım.
Ben değil, bu eleştirileri yapanların odağı sadece kupa, şampiyonluk. Bunun dışında hiçbir şeyi kabul etmeyen kesim onlar. Şans verilmemesi gerektiğini savunanlar da. Ben niye 6. Olup gitmedi demiyorum. Madem bu düşüncedeler, o zaman neden bu denli yangın olmadı. Madem gönderilme nedeni kötü futbol, Okan için de sebep bu neden kötü futbol oynatan biri yeniden isteniyor.
Üç sezonun faturası Okan'a neden kesiliyor ki. Adamın eline güzel, işlenecek, birkaç mevki eksiği olsa da kadro verilse de üç sezon kupasız bir takım verildiği unutuluyor. Bu şampiyonluk için adını bile koysan en büyük adayı olan kulüp taraftarı için ne büyük sabırsızlık görüyorsunuz da.
Bu sabırsızlığın sebebi de ne yazık ki Terim dönemi. Terim için bizler zaten artıları yazıyoruz. Bunlar Okan'a ha bire eksi atan tayfa. Hiç olumlu bir şeyi yok gözlerinde. Diyorsunuz ki bizi şampiyon yapsın biz şans veririz. Bir sezonda yarım dönem gelip üç kupa, dördüncü yıldızı alan Hamza gibi mi?
Juveyi elese de şampiyon yapamadı diye sepetlediğimiz Mancini gibi mi?
Kendimizi kandırmayalım bazı konularda. Terim'e tanınan kredi, şampiyon da yapsa, tur bile atlatsa hiçbir TD'ye üstelik de bu öne sürülen ama şunu da yapmıştı ama bunu da yapmıştı diyerek tanınmıyor.
Bu sezon mutlak şampiyon olmalıyız demek zaten otomatik olarak bir fatura. Geçmiş dönemlerin başarısızlığı sebebiyle taraftar artık tek şeyi hedefliyor haklı olarak, sabırsız. Benim için bile ikincilik başarı olmaz ona da eyvallahım ama çıta mevzusu çok masum kalır olanların yanında.Okan Hoca'nın şu an gönderilmesi söz konusu değil, eleştiriler her daim olacaktır. Sadece şunu söyleyeyim iş eleştiri noktasıysa FT başlığı tartışmasız ilk sıradadır. Sadece edilen küfürlerin editlendiği postları toplasak bizde tdlik yapmış bir çok ismin toplam post sayısını geçecektir.
Üç sezonun faturasını Okan Hoca'ya kim kesiyor bilmiyorum herhangi bir mantığı yok yapan her kimse.
FT'nin başka tdler konusunda bir etkisi olduysa ancak ve ancak beklentiyi yükseltme noktasında olmuştur bana göre. Mancini juveli gruptan çıktı evet ama o takım zaten bir önceki sezon çeyrek görmüştü şampiyon olup, gibi gibi.
10 kişi kaldıktan sonraki teslimiyeti kabul etmiyorum, sorumlu hocadır. Öne geçtikten sonra rakibe teslim olmayı kabul etmiyorum, sorumlu hocadır.
Son yıllarda içerde dışarıda farketmeksizin bu durumu yaşıyoruz. 2-0'dan verdiğimiz maçların hesabı yok.
Terim de dahil, bu teslimiyete rıza gösterene, çözüm bulamayana eyvallahım yok.
10 kişiyle yenmeli tamamİstifa etmemeye devam et
Biz kedinin ciğere baktığı gibi bakarız rakip tdlere