Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün de Rennes'in hocası oldu hocam.Rakiplerin her galibiyetinden sonra buraya gelip ağlamanız sıktı ama
Klavyeye devamRakip 10 kisiykende yenemedi yarim saat sosyal medya
Vasata alışmak olabilecek en kotu hal. Bu gidisle ligin arsenali olacağız.Anliyorum seni. Vasatliga devam
Sizler galiba pro lisansı 10 yıl oldu alalı sosyal medyaBugünde dinamik ısınmayla 5e2 oynatmış yine
Ne diyim ki
Evet bir garantisi yok. Iyi bir hoca gelmeli. 1 dakika sonra ölmeyecegimizinde garantisi yok.Yeni gelecek kişinin net şekilde şampiyon yapacağını düşündüren ne peki?
Bu kadroyu hemen şekle sokacağını ya da?
Açık diyeyim, bu konumu bile ararız yenisi gelirse.
KomikAnliyorum seni. Vasatliga devam
Arsenal deme yav birde orda vurgun yedik zatenVasata alışmak olabilecek en kotu hal. Bu gidisle ligin arsenali olacağız.
Okan hocanin taktik ve oyuncu degisiklikleri gibi komik bencede
Pro lisans i klavye ile mi aldinizOkan hocanin taktik ve oyuncu degisiklikleri gibi komik bencede
Sen oyle almis gibisin sosyal medyaPro lisans i klavye ile mi aldiniz
Deniz Zorlu yazmazsa sorun olmayacak adam bordobereli gibiRakiplerin her galibiyetinden sonra buraya gelip ağlamanız sıktı ama
Yok benim O şekil mesajlarım.yokturSen oyle almis gibisin sosyal medya
Evet bir garantisi yok. Iyi bir hoca gelmeli. 1 dakika sonra ölmeyecegimizinde garantisi yok.
Su kadro fenerdende ustun besiktastanda. Alanya maci nekadar hakem bizi 10 kisi biraksada 2 0 dan mac verilmemeliydi. Gercekten sinirlerimi bozdu o mac
TamamYok benim O şekil mesajlarım.yoktur
Evet bir garantisi yok. Iyi bir hoca gelmeli. 1 dakika sonra ölmeyecegimizinde garantisi yok.
Su kadro fenerdende ustun besiktastanda. Alanya maci nekadar hakem bizi 10 kisi biraksada 2 0 dan mac verilmemeliydi. Gercekten sinirlerimi bozdu o mac