Denize girme bogulursun sosyal medya
Ya siniriniz bozulabilir, kızabilir, eleştirebilirsiniz ama önümüzde geçen sezon gibi bir örnek var. Terim gibi adam gidip yerine Torrent getirdiler, Okan gidince ne gibi bir hoca getireceğini düşünüyorsunuz ki? İçimizdeki Almanlardan biri olur alt tarafı. Ya da tekrar Terim'e giderler. Bu döngüde de yine o son zor ve böyle altı ayda bir sürekli yenilenen bir kulübe hangi aklı başında bir insan evladı gelir ya. Adam harcamak iyicene adetimiz oldu. Eski örnekler veriliyor, Hamza geldi l, hocasız Cevatla olduk da kaçına şans verdik, hiç. Kaçının devamı, kalıcı başarısı oldu. O senelerden sonra gitti şampiyonluklar da işte...
Zaten iyi hoca getirsinler diyorum herhangi bir hoca gelmesin. Zaten 3 mac var 9 puan alirsa kalir

Okan hocanın 10 maçlık performansla görevi bırakılsın isteniyorsa bu kulüp daha da dikiş tutmaz hale gelecek hoca 2011/12 - 2012/13 gibi performans sergilemeyince 10 maç sonunda istifa sesleri duyarız Tuchel de olsa Mourinho'da olsa fark etmez. O gün geldiğinde de 10 maçta sistem mi kurulur en az 1 sene zaman lazım denildiği zaman bu sefer de Okan hoca örnek gösterilir ona bu hakkı vermeyip zaman tanınmadığını için yeni gelen hoca kapı önüne koyulur.

Son düzenleme:
Zaten iyi hoca getirsinler diyorum herhangi bir hoca gelmesin. Zaten 3 mac var 9 puan alirsa kalir
Ya vallahi benim için açık diyeyim mahsuru yok, Okan başarısız olursa ceketini alıp gitsin. Ama maalesef gelecek kişi de istediğimiz statüye sahip kişi olmayacağı için diyorum ki artık bir istikrara mı tutunsak. Okan'ı belki de eğitimlere göndermek gerek. Ara verip getirdiğimiz biri zaten riskti ve yolun başında hepimiz bilerek okey dedik. Eksikleri yok mu, bence de çok. Ben sadece bu döngüden sıkıldım. Misal Fatih Terim yardımcı hoca olayında evlatcılık ve pasifcilik yapmasaydı, geçen sezonun da o noktada olmayacağını düşünüyorum ve şu an hala takımın başında olabilirdi. Ve bunun için AL kredisi de yeterdi.

Kimlere vasat denmedi kimlere hakaret edilmedi ki okan hocamız ilk değil zaten

Ya vallahi benim için açık diyeyim mahsuru yok, Okan başarısız olursa ceketini alıp gitsin. Ama maalesef gelecek kişi de istediğimiz statüye sahip kişi olmayacağı için diyorum ki artık bir istikrara mı tutunsak. Okan'ı belki de eğitimlere göndermek gerek. Ara verip getirdiğimiz biri zaten riskti ve yolun başında hepimiz bilerek okey dedik. Eksikleri yok mu, bence de çok. Ben sadece bu döngüden sıkıldım. Misal Fatih Terim yardımcı hoca olayında evlatcılık ve pasifcilik yapmasaydı, geçen sezonun da o noktada olmayacağını düşünüyorum ve şu an hala takımın başında olabilirdi. Ve bunun için AL kredisi de yeterdi.
Cigdem bacim okan beyde geleceğe dair herhangi bir ışık hüzmesi görebiliyor musunuz? Daha onceki maclarda da goremiyorduk lakin sabredelim dedik polyanna olduk fakat Kayseri maci ve alanya ikinci yarısından sonra tamamen karanliga gomulduk. Öyle inat edelim sabredilimle olacak is gibi durmuyor. Sahada tdye yazma namına hicbir şey gomlemlenemiyor. Yarın buna bir kez daha şahit olacağız.

Deniz Zorlu fitne yapiyor. Cigdem renktasla anlasirimda bununla anlasamam gibi
karsilastigimiz-butun-kadinlarla-ayni-fikirdesin.jpg

fenerin gözünü öyle bir korkuttu ki adamlar tüm maçlarda sımsıkı sarılır oldular.

Yoksa nerede görülmüş fenerin Avrupa’da 3 attığı ama bir yerde takılır puan kaybedersek, Okan hoca bunun faturasını ağır ödetir diyorlar

Okan'ın eksileri;
Değişiklikler.
Rakip analizi ve oyun okumada da zaman zaman kötü olması
Takım eksildi mi panikli değişimlere gitmesi ve bunun için net plan yerine doğaçlama takımı oynatma düşüncesi.
Duran top ve korner (her hocamız gibi)
İzin işleri ( son verildi gibi şimdilik)

Artısı
Bence bizlere kulak vermesi. Yeni 11denemelerinde etkimiz olduğunu düşünüyorum sosyal medya olarak.

Yardımcı konusuna bakınca gelişime açık oluşu. Bu da kendisine eleştiri yapabildiğinin kanıtı bence.

Bazı maçlardan dersler çıkardığını düşünüyorum ama istediğini yapamayınca ne yazık ki tam olarak gösteremiyor.
Büyük ve şampiyonluğa çok aç bir takımın başına geçtiğinin ve başaramazsa neler olacağını bilmesi, bu yıpranmayı göze almış olması. Oğlunun hayali için bu teklifi geri çevirmedi bana göre ve umarım onun için başarır da. Deriz ya istemek başarmanın yarısı. En son toplantı da daha net oldu bu mücadele etme konusunda, bu maç müsaade ederlerse onun başlangıcı olursa belki olumlu ilerler bizim için her şey.

Ve bu zorlu, deplesman yoğunluklu fikstürde aldığı puanlar, özellikle dış puanlar ikinci yarı için kilit olacak. Henüz elinde iki doz derbinin oluşu. Bu sene şampiyonluk buradan geçecek biraz da. Başarırsa her şey unutulur. Biliyoruz bunları da.

Elinde evet lig için yeterli kadro var. Ve en kötü bir kupa alacaktır. Öyle düşünüyor ve hissediyorum. Şampiyonluk olmasa da TRyi alırız... Belki Süper'i de. O zaman da bilmiyorum şans verilir mi ama bence artık kazanmaya odaklı düşünmeliyiz. Göndermek yerine eğitim şart. Kazanmak şart. Eğer olur da tutarsa gelecek seneler için de kafamız ağrımaz. Elleri küçük denilen Muslera gibi düşünün. Onun da miladı doldu ama şampiyonluk modunu açan klası yarışta olduk mu hep açık olan topçularımızdandır.

Geri
Üst Alt