new imparator okan hocamız dersine hemen çalışmaya başlasın.
bu dönem olmaz ama haziran başı için kim gelecek gidecek kafasına göre oyuncu profillerini vs belirlemesi için bir gözü de burada olsun

Aman diyelim. OKANSIZ ismi bosuna verilmedi kendisine.

Avcı kovuldugu an okanı koltugundan eder bir sekilde

Bjk ins. Sergen'i alir.Okan bize lazim.

sezon ici birakmaz ama hoca istifa ederse/baskan gönderirse sezon sonu ilk hedef olur yönetimin

basak'ta iyi ama bilemiyorum

2001'de yaptığı şerefsizlikten sonra istemiyordum zaten, bugün oynattığı futbol, maçın en kötüsü hatta art niyetlisi İrfan'ı 90 dakika sahada tutması, gol yedikten sonra oyuncu değişiklikleri yapması (ki bunu Fatih hoca da yapıyor ve eleştiriyoruz) neden bize gelmemesi hakkında bir kez daha gösterdi.

Geçen sezon kargalardan 7 gol yedirip bize ölümüne oynatAn.

Bu sezon kuşlara her iki maçta da yatan ve bizim sahamızda her türlü baskıyı yaptıran Florya'dan içeri girmemeli.

Bunu isteyende beğenen de futboldan anlamıyor.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Kadıköy'de baskı altında maçı 90 dakika mal mal takip ederek gerçek Galatasaraylı oldu bugün.

Uğurun değil Emre özcanın yapması gerekiyor bu tarz programları.Uğur saha içi analizinde iyi değil.Yorumları çok genel geçer, herkesin yapacağı tarzdan.

2 fener maçında da yatan, Galatasaray'ın iç sahadaki yenilmezlik serisini bitiren oKansız'ı görmek isteyen var mı halen? Eminim bizle oynayacakları maçta da yine köpek gibi oynayacaklardır.

uğur k bu imkanı nasıl yakalayabiliyor? rızayla arapla vs ilede takıldı

2 fener maçında da yatan, Galatasaray'ın iç sahadaki yenilmezlik serisini bitiren oKansız'ı görmek isteyen var mı halen? Eminim bizle oynayacakları maçta da yine köpek gibi oynayacaklardır.

Gelip gelme meselesi ayri mesele ama 17-18 Akhisar ve 18-19 Rize ile Fener'i ulkenin 4 ayri bolgesinde tokatlamasi unutulmamali.

Bugün maçı değerlendirirsek lucescu sistemi gibi rakibi uyutup ardından golü buldu. Rakibini iyi analiz edebiliyor bir çok maçını seyrettim her takıma karşı farklı yapıda oynayabiliyor bazı maçlarda pas yapıyor bazılarında kontra oynuyor daha çok çoğaltabiliriz takımının fizik gücü oldukça yüksek ve diri şekilde kalıyor. Umarım başarılı olur ve bir gün adını efsane teknik direktörlerimizin yanına yazdırırız.
3 sene önce söylemiştim değişik bir tarzı var hangi takıma gittiyse fizik gücü olarak üst seviye de kalıyor ve tempolu futbol oynatmayı fazlasıyla seviyor ligimizde 2'li forvet sistemiyle oynayan tek hoca olabilir.

Bu sene bizi yendi diyenler var 2017-18 sezonunda Fener'in 4 mağlubiyeti var 2 tanesi Akhisar şampiyonlukta önemli galibiyetlerle önümüzü açtı üstüne Fener'in kupayı almasını da engellemişti :asd:

Fatih hoca emekli olduktan sonra bayragı devralması gereken kişi kendisidir bence

Kim ne derse desin Okan’a saygı duyuyorum. Adam nefret edilen, UEFA’da elenmeye çalışan Başakşehir zihniyetinden takımı iki kulvarda da dolu dizgin götürür hale geldi. Saygı duyulası bir mantalite değişimi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt