Birinci tamam ama ikincisinde o iş zordu. İçerdeki maçlarda baya iyiydik ama genelde ite kaka gidiyordu o takım.
İlkine göre bayagi zor evet ama o gaz ile yari finale gelen başarıya ac bir taraftar kitlesinin ve futbol ekibinin hele basinda terim varken o sene o saatten sonra eleyemeyecegimiz takım yoktu. Madridli oyunculardaki korkuyu veçaresizliği ben en yakın ronaldinhonu barnebauda Madridlilerin içinden geçerken görmüştüm. Büyük bir hırsla istiyorduk, sabrinin Madrid defansını seri şekilde calimladigi bir ortam.
İyi takim olmuştuk ya. Götümüzün kalkması yerine daha basarili olmak için çalışmalar yapsak 20yil içinde turkfutbol tarihi iki kere baştan yazılıyor olurdu.
aradan 7 sene geçmiş olacak vay be o araya bir kupa sığdıramayışımıza çok üzülüyorum

2001'de Jardel yerine daha karakterli birisi gelseydi hem 5. sampiyonluk hem de yari final filan gelirdi. Veya bizim yonetim Okan Emre gibi oyunculara zam yapabilirdi. Bizim taraftar neden hala Okan ve Emre'yi sucluyorlar anlamiyorum. Onlar mi dediler Bulent ve Serkan icin 13 14 milyon para bayil? Hadi Bulent'i aldin peki elinde Jardel varken neden Serkan'i aldin? 13 14 milyon bildigin hic ugruna harcandi. Serkan'a veya Bulent'e verecegin para ile Okan ve Emre'yi cok rahat tutardin ve adamlar da hak ediyorlardi. Zaten en iyi oldugumuz alan yerli oyunculardi ve biz gittik 2 tane yerli oyuncuya 13 14 milyon baydik. 2001 yilindaki olaylarin en buyuk sorumlusu yonetimdir bir de Boksic denen sunepe. O gelseydi Serkan'i almazdik

Sadece Okan'da değil, yerli genç hocalarda baya potansiyel var. Türk futbolunda yakın gelecekte devrim meydana gelebilir. Ama öncelikle eski kuşakların tamamen temizlenmiş olmaları gerekmektedir.

bu arada ben okandan hoca olarak hala emin degilim basarılı ama büyük takımda yapabilirmi

sergen eger cizgisini bozmazsa cok daha iyi hoca olacak cünkü insan yönetiminde sergen okandan daha iyi azan gibi bir abazayı merihi sonra cok oyuncuyu adam bizzat canlandırdı
Denemekten zarar gelmez. 2 sene sabirli olacaksin. 1 sene alisma vs. Digeri de gercek sezonu

Gecmise goturup durmayin beni burada. Gidip Rotariu'nun kafasini koparmak geliyor icimden. Ha bir de portekizli hakemin. Bilen bilir.

Takımın yeni hocası olmalı. Son senelerde yaptıkları yadsınamaz. Akhisar'a kupa aldırıp , Muriqi parlattı ve şimdi Romalı grupta grup lideri.

Bence Emre denilen karakter yoksunu da gayet iyi hoca olacak. Ayrıca o kadro'dan mesela Popescu hocalık yapsa iyi olurdu. Ayrıca Taffarel'i de yabana atmamak gerekiyor. Hakan Şükür'den de iyi hoca olacağı kanaatindeydim. Lakin oda beynini bir şarlatana satmış durumda diğerleri ile ilgili konuşmak zaten gereksizdir. HAGI'de bence çok iyi bir hoca oldu.
Taffarel, Ümit Davala, Hasan Sas, Tugay Kerimoglu falan yapi olarak teknik direktör olmaz. Teknik direktör baskin bir karaktere sahip olmali. Sahaya karakter koymayan futbolcudan ileride teknik direktör olmaz. Buna ilaveten iki kelimeyi bir araya getirebilmeli. Ayrica teknik ve taktik bilgisi olmali.

Denemekten zarar gelmez. 2 sene sabirli olacaksin. 1 sene alisma vs. Digeri de gercek sezonu

dürüst olursak kimseye bir sene vermezler burada.

ft'ye bile vermiyoruz.

son olarak rijkaard devam etmişti şampiyonluk kaçmasına rağmen. ona karşı olan taraftar desteği de tepkiye dönüşmeye başlamıştı mart-nisan aylarından itibaren.

yarışmacı takım olmanın bir sonucu bu. sadece ülkemizde değil örneğin bayern gibi bize göre çok daha profesyonel bir kulüpte de vermiyorlar bu şansı.

Terim sonrası Galatasaray'ın hocası.

okan hocamız şimdiden takımın röntgenini çekmeli. eleman belli ki istifa etmeyecek. sezon sonu bir şekilde emekli edilir tahminim
o yüzden okan hocamız hazırlıksız gelmemeli

Gelirken epriyanu, visca, crivelli, irfan ve ardayi da getir hocam.

Sezon sonu muhtemel teknik direktor adayı.

Geri
Üst Alt