Fatih hoca sonrası öyle ya da böyle Okan gelecek

Galatasaray taraftari bir futbolcuya oKANSIZ diyorsa gerisini dusunmeye gerek yok. Tarih unutur taraftar unutmaz. Zamaninda Galatasaray’i kimler icin sattiysa oraya yamansin.

şimdiden tebrik edelim

hem uefa yarı finali hem süper lig şampiyonluğu büyük başarı

Çeyrek final kapısını da araladı tam winner hoca olacak gibi gözüküyor özellikle sporting rövanş maçında turu geçerek winnerlığını göstermişti.

Okan Buruk'un birlikte oynadığı futbolculardan oluşturduğu en iyi 11'i:

Taffarel
Zanetti Cannavaro Popescu Hakan Ünsal
Seedorf Emre Belözoğlu
Hagi
Vieri Ronaldo Adriano​

ya blancla oynamıs adamsın Popescu falan yazmıssın yalandan yaPma reıs

Bonservisi elinde olan adamın başka kulübe imza atması neden hainlik oluyor onu bir türlü anlamadım. Gerçi bazı taraftarlara göre 11 milyon euro kazandırıp gitmek de hainlik oluyor.

Maç sattığını da düşünmüyorum. Avrupa’dan döndüğünde de perti çıkmıştı zaten eski Okan değildi, bjkye gitmesi çok da önemli değildi.

2 senedir şampiyonluğa oynuyor fener dahil her takımda td olabilir. Bizde İmparator olduğu için olamaz ama şöyle bir şey yapsak keşke ama kabul etmez heralde:

2 sene Fath Terim’in yanında 1. Yardımcı antrenör olsun. Hatta bir çok maçta takımı o yönetsin kenarda o dikilsin. Hoca kulübede takılsın. Böyle bir geçiş yapalım. Hocanın da yaşı 70’e geliyor. 2 sene sonra da td olur bizde. Ama Okan kabul etmez tabi bunu muhtemelen.

okansiz mi ahahahah

fıtrat değişir sanma bu kan yine O KAN'dir!

Bonservisi elinde olan adamın başka kulübe imza atması neden hainlik oluyor onu bir türlü anlamadım. Gerçi bazı taraftarlara göre 11 milyon euro kazandırıp gitmek de hainlik oluyor.

Maç sattığını da düşünmüyorum. Avrupa’dan döndüğünde de perti çıkmıştı zaten eski Okan değildi, bjkye gitmesi çok da önemli değildi.

2 senedir şampiyonluğa oynuyor fener dahil her takımda td olabilir. Bizde İmparator olduğu için olamaz ama şöyle bir şey yapsak keşke ama kabul etmez heralde:

2 sene Fath Terim’in yanında 1. Yardımcı antrenör olsun. Hatta bir çok maçta takımı o yönetsin kenarda o dikilsin. Hoca kulübede takılsın. Böyle bir geçiş yapalım. Hocanın da yaşı 70’e geliyor. 2 sene sonra da td olur bizde. Ama Okan kabul etmez tabi bunu muhtemelen.
hocanin yaninda olmaz bence, o 2 sene basarisiz olursak orada hoca da kalmaz. okan da. gekecekse şak diye gelecek çat çat koyup geçeceğiz :uiyy:

Hoca bence 2021 birakir ve yönetime gecmeye bakar. Okanin sözlesme zaten tek 2021e kadar. Belki iki sene sonra bize gelme sansi olur diye öyle sözlesme imzalamistir.

hocanin yaninda olmaz bence, o 2 sene basarisiz olursak orada hoca da kalmaz. okan da. gekecekse şak diye gelecek çat çat koyup geçeceğiz :uiyy:

Fatih Terim kendi isteğiyle hocalığı bırakmadan onu gönderip başka birisini getiremeyiz. Gelen hoca büyük baskı altında olur 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle yine İmparator sesleri yükselir.

Yıllarca oyuncu olarak Fatih Terim ile çalışmış olsa da hoca olarak da ondan öğrenecek şeyleri olduğunu düşündüğümden 2 sene hocanın yanında takılsın dedim. Bu sırada baskıya da alışır, oyuncuları tanır, scouting çalışması yapar, alt yapıyla da ilgilenir vs. diye düşündüm. Bence müthiş bir geçiş olur.

Fatih Terim-Okan ikilisiyle 2 sene başarısız da olmayız. Tam tersi rakip tanımayız bence.

Geri
Üst Alt