Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
mehmet güven iliçe asist yaparken flip-flap mı yaptı yoksa random mu geçti rakibi hatırlayanlar?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutun urunleri ozendiriciliginden hakkinda islem yapilmali
Şu fotodan sonra hala bunu bize hoca diye isteyen başka GALATASARAY düşmanı var mıdır?
Şu fotodan sonra hala bunu bize hoca diye isteyen başka GALATASARAY düşmanı var mıdır?
Bir tek şeytan kaldı foto çekmediği yakında onunla da takılır.
Fenere yanlıyor gibi veya Başak'in şampiyonluğu için" pr " yapıyor
Fenere yanlıyor gibi veya Başak'in şampiyonluğu için" pr " yapıyor
Renktaş sen harbiden bu saydığın markaları alıyormusun?Adam Fenerli , Beşiktaşlı diye insanlarla dostluk kurmayacak mı nasıl bir düşünce bu ? O zaman kimse opetten benzin almasın , yapı kredi kullanmasın , beko/arçelik ürünlerini almasın . Hanımınız istesinde sıkıyosa arçelik almayında göreyim. Yada çevrenizdeki koyu fenerlilerle, beşiktaşlılarla konuşmayın amcanız dayınız neyse hepsini silin . Böyle bir dünya olabilir mi ? Bu bir spor , ben de şahsen bu sporu Fenerlilere, Beşiktaşlılara takılmasını sevdiğim in extradan seviyorum . Okan acunla konuşmasın bunla konuşmasın demek holiganlıktır , futbol faşistliğidir. Burakın insanlar benliklerini satmadığı sürece istedikleriyle arkadaş olsunlar.
Beni kırıyorsun.At gözlüğüyle bakmayı bırakın artık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Hanımınız istesinde sıkıyosa arçelik almayında göreyim."
Almam üstat. Opet de kullanmam Yapı Kredi de. Hatta Sek markasını bile kullanmıyorum.
Evde camasir makinem arcelik
Yakitimi opetten alirim
Sekin muzlu sutu ve laktozsuz sutunu her daim tuketirim![]()
Sana sokucam.Evde camasir makinem arcelik
Yakitimi opetten alirim
Evde camasir makinem arcelik
Yakitimi opetten alirim
Flütkan nbr?