Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Şampiyon olsa ne değişecek? Okan'a rağmen takım şampiyon olmuş olacak.Sezon sonunda görüşelim iddiaya girmek ister misin benimle formasına ?
Bu kafayla onu da zor görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olsa ne değişecek? Okan'a rağmen takım şampiyon olmuş olacak.Sezon sonunda görüşelim iddiaya girmek ister misin benimle formasına ?
Var mısın yok musun ?Şampiyon olsa ne değişecek? Okan'a rağmen takım şampiyon olmuş olacak.
Bu kafayla onu da zor görüyorum.
Sezon sonu şampiyonluk gelmezse kovulmaliZaten farklı birşey söylemiyoruz da sence bu hakareti gerektiriyor mu taraftar olarak ? Evet Bu maçı okan haca verdi hem fikiriz ancak bu kadar sert davranmaya hoca değilsin felan demek yakışmıyor diyorum .
Öyle durumda bende kovulsun derim o sinirle zaten kovulur birşey demesem de ama takımıma güveniyorumSezon sonu şampiyonluk gelmezse kovulmali
İnsan şunu yazmaya utanır. Geçen sezon bonservise 30 milyona yakın para harcandı. Bu kadar kirli bir sezonda bu kadar alenen kollanan bir Fenerbahçe varken hala 3 puan farkla lider olan takımın hocasını eleştirip birde geçen sene takımı neredeyse küme düşürecek adam olsaydı imkan verilseydi falan demişsin. Ayıptır ayıp. Fatih Terim döneminde harcanan paralar hiç bir hocaya harcanmadı bu takımda.Bu adam icin harcanan para ve imkanlar Fatih Hoca'ya harcanmadı Elmas döneminde.
Arkasında kapı gibi iki tane başkan var, tabi ki yapacak seri.
3. Sıradaki Beşiktaş'ı da ezip geçecek aldığı parayı hak etmek istiyorsa!
yola devam ediyoruz. gemiyi limana yanaştıracak kaptan kendisi. o nedenle ağır eleştiri doğru olmaz
ama son düzlüğe girmişken alışılmadık şekilde 2 maçta 6 gol yiyip 1 puan alan takımda sıkıntı vardır
takımı acilen toparlamalı. maçlarımız çok zor. ne olduğunu anlamadan babayı alırız bir anda.
başakşehir maçında reaksiyon verilmeli.
Gelse de kovulmalıSezon sonu şampiyonluk gelmezse kovulmali
hocalığı bizde öğrenir o zaman. içimizden bir figür çıkarmamız gerektiği kanaatindeyim.Beşiktaş deplasmanında puan alamadı diye bir hocayı asiri gommem ama Okan buruk o FT sonrası adam değil, Sergen misali bizi şampiyon yapsın, diğer sezonunun zaten ortasını göremez
Böyle adamları niye yazdırıyorsunuz aloooşampiyon olsa dahi kovulmalı mancini'yi getirin bu kadronun hakkı odur
Yönetim uyuyor neden kovuluyormuş son bilmem kaç senenin en iyi Galatasaray’ı buGelse de kovulmalı
Olabilir onada birşey demem ama bakacagiz.Gelse de kovulmalı