hep aynı hatalar hep

bir süre sonra hata değil tercih oluyor bunlar bile bile, isteye isteye, göre göre

umarım beşiktaşı ikinci olur belki diye kıyak geçmiştir diyeceğim de bu takımın hali ne anasnı satim

Şampiyonluk giderse sadece Galatasaray kariyeri bitmez hocanın.
Devre arası değişiklik yapmayarak maçı verdi bugün.
Neredeyse bütün futbolcuların performansları geriye gitmiş. Ve bunun sorumlusu teknik heyettir.
Şansımıza Başakşehir’e elendik. Yoksa onların yerine bizim Çarşamba günü maçımız olsaydı haftasonu daha da güçsüz çıkardık maçımıza.

Bu adam icin harcanan para ve imkanlar Fatih Hoca'ya harcanmadı Elmas döneminde.

Arkasında kapı gibi iki tane başkan var, tabi ki yapacak seri.

3. Sıradaki Beşiktaş'ı da ezip geçecek aldığı parayı hak etmek istiyorsa!
İnsan şunu yazmaya utanır. Geçen sezon bonservise 30 milyona yakın para harcandı. Bu kadar kirli bir sezonda bu kadar alenen kollanan bir Fenerbahçe varken hala 3 puan farkla lider olan takımın hocasını eleştirip birde geçen sene takımı neredeyse küme düşürecek adam olsaydı imkan verilseydi falan demişsin. Ayıptır ayıp. Fatih Terim döneminde harcanan paralar hiç bir hocaya harcanmadı bu takımda.

Teknik yönüyle ayakta kalması gereken 2 oyuncumuz Mertens ve Sergio yokları oynadı ve kalite gösteremeyince Gedson gibi adam tempo ile tüm takımı bozdu. Normal şartlarda kaliteli ayaklar baskıyı kırar, tempoya yön verir. Bizimkiler maçı verdi.

1-1 sonrası herkes maçın mağlubiyete doğru yol aldığını gördü fakat hoca kaliteli ayaklara güvenmeyi devam ettirerek maçı verdi.

Formda ve kaliteli bir takıma karşı deplasmanda oynuyorsun, fb gibi kalitesiz ve defosu çok olan bir takıma değil. 2. devreye aynı 11 ile çıkmak ruletti ve silah kendi elinde patladı.

yola devam ediyoruz. gemiyi limana yanaştıracak kaptan kendisi. o nedenle ağır eleştiri doğru olmaz

ama son düzlüğe girmişken alışılmadık şekilde 2 maçta 6 gol yiyip 1 puan alan takımda sıkıntı vardır

takımı acilen toparlamalı. maçlarımız çok zor. ne olduğunu anlamadan babayı alırız bir anda.

başakşehir maçında reaksiyon verilmeli.

Beşiktaş deplasmanında puan alamadı diye bir hocayı asiri gommem ama Okan buruk o FT sonrası adam değil, Sergen misali bizi şampiyon yapsın, diğer sezonunun zaten ortasını göremez

- Orta sahayı boşalttığı hiçbir maçta oyun lehimize dönmedi. Bunu daha önce FT yapıyordu. Hocasının mirasını devam ettiriyor. Böyle çağ dışı bir mantık olabilir mi arkadaş. 1980'lerde filan mıyız yav.

-Ade'nin ve Oliveira'nın 2. yarıya hiçbir şekilde çıkmaması gerektiğini kendisi hariç herkes gördü. Ade'nin takımın zayıf halkası olduğu defalarca söylendi. Oynaması bile hataydı.

-Orta sahada Torreira 45 dk boyunca 3 BJK'li orta saha oyuncusu ile boğuştu, çözüm bulamadı.

-Orta sahada oyuncular arasında 35 metre fark vardı, çözüm bulamadı.

-Geçen haftanın kopya golleri yendi.

-Geriye düşersek ne yapılacağına dair bir B planı namına hiçbir şey kurgulanmamış.

-Velhasıl kelam, gol yedikten sonra oyuncu değiştiren hoca, GS hocası olamaz. Ben eleştirileri abartı buluyordum ama demek ki hakikaten bireysel kalite ile bu kadar oluyor. Şampiyon olsak bile devam edilmemeli.

Okan hocaya laf eden kuşlar için yazmaya geldim. Her türlü şampiyonuz başka yerde ötün maçlar kaybedilir hiçbir şey olmaz maç kaybetmeyen takım yok dünyada. Ayrıca ilk harika top oynadık pozisyon yokken kornerden yedik yetmedi Sergio olmayacak yerde hata yaptı öyle yenildik

Hocayı suçlamıyorum ama keşke ligin ilk yarısındaki Beşiktaş maçındaki ilk 11'le çıksaydı.. Sol taraf otoban oldu.. İlk yarıda sol taraftan geliştirdiğimiz atak yüzdemiz %25 ama sağ kanattan %50 idi ki golüde oradan bulduk... Kerem'den verim alamadığın anda çıkaracaksın... Muslera ve Oliviera son haftalarda ayrı bir vaka.. Bireysel hatalar olmasa çok farklı noktalarda olurduk.. Açıkcası hocayı suçlamıyorum..

Beşiktaş deplasmanında puan alamadı diye bir hocayı asiri gommem ama Okan buruk o FT sonrası adam değil, Sergen misali bizi şampiyon yapsın, diğer sezonunun zaten ortasını göremez
hocalığı bizde öğrenir o zaman. içimizden bir figür çıkarmamız gerektiği kanaatindeyim.
bence camia da benzer görüşte ki başından beri okan'a destek var.

Geri
Üst Alt