Burada yazanlarda ciddi sorun yok adamın yetmediği takım yok. Üst üste bilmem kaç galibiyet aldı lig rekoru kır puan ortalaması uçuk durum ve son 5 hafta 3 puan önde 2li averajda bizde. Siz Galatasaraylı falan değilsiniz
asil sen degilsin. son haftalarda herkes performansini yukseltmisken sen oyunu bozuyorsun. adekugbe ile yikti takimi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halihazırda GS takımının teknik direktörlüğünü yapan biri için hakarete varan mesajlar görüyorum, yapmayın ayıptır.

Bizim takımın en büyük sorunu nedir biliyor musun hocam, ciddiyetsiz ve şuursuz olmanız. Bunu düzeltmek de senin işin ama pek umudum kalmadı

Uzun vadede senden beklentim yok hiç öyle duygusallığa falan da gerek yok kusura bakmasın da eşşek gibi hatalar gözünün önünde yine ısrarla aynı şeyleri yapıyor. Ne diyeyim helal sana

Beşiktaş bugün bizi ezmis, perişan etmiş, buraya gelip, laf edemezsiniz deniyor, valla ben daha yazmıyorum bu başlığa, Okan değil Tudor olsa içinden gecmistiniz

Hadi her hataları bir tarafa da şu torreira ile omar'ı duran topta eşleştirmek hangi kafanın ürünü bir antrenör hiç mi düşünmez 1.60 boyunda ki adam nasil tutacak 1.90'lik adamı.

Beşiktaş bugün bizi ezmis, perişan etmiş, buraya gelip, laf edemezsiniz deniyor, valla ben daha yazmıyorum bu başlığa, Okan değil Tudor olsa içinden gecmistiniz
Kim neyi ezmiş gidin macı izleyin ilk yarı biz oynadık tamamen pozisyon yokken gol attılar ikinci yarı Sergio verdi öyle aldılar maçı ne ezmesi

Bjkye bu kadar ezilmeyi nasil basardin

Fb bile 10 kisi evinde 4 yerken oyun olarak bu kadar ezilmemisti bunlara karsi

Hadi her hataları bir tarafa da şu torreira ile omar'ı duran topta eşleştirmek hangi kafanın ürünü bir antrenör hiç mi düşünmez 1.60 boyunda ki adam nasil tutacak 1.90'lik adamı.
torera golden önce uyardı bıde bu eşleşme boka saracak diye hemen sonrasında da yedık zaten

Terime iyi kadro verirsen net şampiyon yapar, bazen kanser etse de ağırlıklı iyi de oynatır bu hiç şaşmamıştır. ŞBiz ferrariyi tır şoförüne verdik, bu kadronun hocası Buruk olmamalı.
Yav buda şampiyon yapabilir ona bakarsan bu sezon. Oynanan oyuna bakıyorum ben

Takım kadrosu iyi iste hoca değil. Bende senin fenerli olduğunu dusunuyorum napacaz şimdi. Hepte öyle dusunuyordum senin için. Beni sasirtmadin
Bugün sözde iyi dediğim oyuncular top oynasa çok rahat kapanmıştık iyi dediğiniz Mertens sahada yoktu. Takım öyle üst düzey falan değil Okan hocanın halkını yiyiyorsunuz size jesus gibi adamlar lazım

Burak Elmas dönemindeki kadro ile bu kadro bir değil. Çünkü bu sene harcanan parayla aşağı yukarı aynı paraya Terim o kadroyu kurabilmişti. 14 maç üst üste kazanıp lig tarihine geçmiş adamı 30 milyon euro harcayıp neredeyse küme düşürecek adamla kıyaslıyorsun. Seneye Terim mi gelsin bunu mu istiyorsun? Çok mu özledin Terim'in son 3 sene oynattığı futbolu? Hocayı eleştir eyvallah ama geçen sene takımın anasını s*ken adamla kıyaslamak nedir? Ayıptır sezon sonu utanmadan şampiyonluğa sevineceksin birde. Takım şampiyon olamasa sevineceksiniz neredeyse Terim gelecek diye.

Aynı parayla daha kötü bir kadro kurulmasının sebebi o dönemdeki yöneticilerin ve başkanlık yapan kişinin beceriksizliği ve iş bilmezliğidir. Fatih Terim'in ne gücü var ki tek başına kadro kuracak?

Aysal veya Süren döneminde nasıl şampiyon oldu bu adam? Özbekle de oldu.

Çünkü adam gibi başkan vardı başında.

Sen kadro kurma işini hocaya bırakırsan oyunu baştan kaybedersin.

Geri
Üst Alt