- 3 Temmuz 2012
- 137.967
- 86.838
- 5.338
başarılı olamıyorlarneden üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başarılı olamıyorlarneden üstad
Tamam da Fatih Terim bunu kendisi istedi. Hatta Tudor'dan devraldığı takım için bu benim takımım değil ben kendi takımımı kuracağım demişti. Sonrada kurdu Ömer Bayramlar, Oğulcanlar, Elini öpen Ardalar, Cicaldaular çok güzel takım kurdu. Neyse uzatmaya gerek yok. Düşüncelerimiz çok farklı. Ben bugün ki mağlubiyet net bir şekilde Okan Buruk'a yazar diyorum. Ama böyle kirli bir sezonda 3 puan farkla önde olan hocamı yerden yere vuracak biri değilim. İnanıyorum şampiyon olacak bu takım.Aynı parayla daha kötü bir kadro kurulmasının sebebi o dönemdeki yöneticilerin ve başkanlık yapan kişinin beceriksizliği ve iş bilmezliğidir. Fatih Terim'in ne gücü var ki tek başına kadro kuracak?
Aysal veya Süren döneminde nasıl şampiyon oldu bu adam? Özbekle de oldu.
Çünkü adam gibi başkan vardı başında.
Sen kadro kurma işini hocaya bırakırsan oyunu baştan kaybedersin.
fenerin gerisinden geldık önüne gectik okan hoca sayesindegomis'in aldığı o 9 puan olmasa şuan fener'in gerisindeydik şu takımın iyi oynadığı maç sayısı 3 5'i geçmez velhasıl şampiyon olduk diyelim şampiyonlar ligine okan buruk götürebilecek mi takımı bence öyle bir ihtimal yok takımın bi oyun planı yok tamamen bireysel bişeyler olunca kazanıyor %90 bu şekilde oldu bu sezon
Hoca bugün ki mağlubiyette hatalıdır bunu en baştan söyledim zaten. Benim anlatmak isteğimi anlamıyorsun. Ben diyorum ki bu kadar kirli bir sezonda 14 maç üst üste kazanmış ve hala 3 puan farkla lider olan bir hoca geçen sene 30 milyon harcayıp takımı küme düşme potasına getiren hocayla kıyaslanmamalı. Anladım çok seviyorsun Fatih Terim'i ölene kadar Galatasaray'da çalışsın istiyorsun, küme dahi düşürse Fatih Terim hoca olmalı düşüncesine sahip olduğundan eminim, ama bir dur be reis sezon bitsin kupayı bir kaldıralım sevin eğlen ondan sonra Okan gitsin Terim gelsin demeye başlarsın.70 dakika adekugbe oyunda nasıl duruyor?
Bunu bir anlat önce. Bırak diğer hocaları. Gerekirse hocasız da çıkar bu takım sahaya.
gomis'in aldığı o 9 puan olmasa şuan fener'in gerisindeydik şu takımın iyi oynadığı maç sayısı 3 5'i geçmez velhasıl şampiyon olduk diyelim şampiyonlar ligine okan buruk götürebilecek mi takımı bence öyle bir ihtimal yok takımın bi oyun planı yok tamamen bireysel bişeyler olunca kazanıyor %90 bu şekilde oldu bu sezon
arkadas sanırım valencianın bireysel performansını kastettisezon bunun tam tersi
bireysel performans ile kazandığımız tek maç ya vardır ya yoktur
fb'yide bjk'yide ittirdiklerinin farkındayım ancak bu kadar para harcanmış çok klass kadroya bu oyun yakışmıyor diyorumfenerin gerisinden geldık önüne gectik okan hoca sayesinde
hakemlerin ittirmesini unutttunuz mu fbyi?
bizi dogradıgı macları?
ne kadar para harcanmış meselafb'yide bjk'yide ittirdiklerinin farkındayım ancak bu kadar para harcanmış çok klass kadroya bu oyun yakışmıyor diyorum
3 macta 9 gol2 macda 6 gol yedik alooooo birseyler yap!
Hayırdır gomiş başka takımın topçusu mu onun kazandırdıklarını ayrı sayıyorsunuz? Valencia’nın attıklarını da silelim bakalımgomis'in aldığı o 9 puan olmasa şuan fener'in gerisindeydik şu takımın iyi oynadığı maç sayısı 3 5'i geçmez velhasıl şampiyon olduk diyelim şampiyonlar ligine okan buruk götürebilecek mi takımı bence öyle bir ihtimal yok takımın bi oyun planı yok tamamen bireysel bişeyler olunca kazanıyor %90 bu şekilde oldu bu sezon