ne kadar para harcanmış mesela

para hesabı nerden cıktı bu mac anlamadım

icardi bedavaya oynuyor

fb bizden fazla para harcadı o kadar laf yemiyor hocası
zaniolo 15 milyon euro mertens 4 milyon euro alıyor sergio 3 milyon şimdi tek tek saymıyım bunlar astronomik rakamlar böyle bi lig için şampiyonlar ligine gidemezsen safi zarar yazar

gomis'in aldığı o 9 puan olmasa şuan fener'in gerisindeydik şu takımın iyi oynadığı maç sayısı 3 5'i geçmez velhasıl şampiyon olduk diyelim şampiyonlar ligine okan buruk götürebilecek mi takımı bence öyle bir ihtimal yok takımın bi oyun planı yok tamamen bireysel bişeyler olunca kazanıyor %90 bu şekilde oldu bu sezon
Valencia'nın aldığı puanlar olmasa küme düşerlerdi. Böyle bir kıyaslama ve varsayımı doğru bulmuyorum.

yav muhabbetleri okuyorumda maç kazanınca kendını bilmez bir gurup bu başlıkta terimi aşşağılıyor konusunu acıyor garip garip kıyaslar yapıyorlar kimse bişi demiyor
maç kaybedince diğer gurup gelip terimi övüyor keşkeler falan deniyor bu sefer herifler linç yiyor.
misal bugun maç başlığı okan değişikliklerde maçı satarcasına sıçınca terim benzetmeri yapıldı ikiside yerildi
önceki maçlarda hamle yapıp kazanınca yine terimle kıyaslanıp terim yerildi bu övüldü.
ali koç zihneyetinde kimileri cidden
Doğrusu olan kim td ise onun arkasında durulur bu kadar basit

mac kazanınca burda terimi kim aşşagılamış yav komik msjlar yazıp kendinize güldürmeyin

gecen sene küme düşürecek adamı burda yazmaya insan utanır artık

mac kazanınca burda terimi kim aşşagılamış yav komik msjlar yazıp kendinize güldürmeyin

gecen sene küme düşürecek adamı burda yazmaya insan utanır artık
recep bı tarafın yemıyosa laf atma boyle uzaktan uzağa
bak kafa dengılerının postlarına işte tek tek

Zaten farklı birşey söylemiyoruz da sence bu hakareti gerektiriyor mu taraftar olarak ? Evet Bu maçı okan haca verdi hem fikiriz ancak bu kadar sert davranmaya hoca değilsin felan demek yakışmıyor diyorum .
Sezon başında da demiştim yine diyorum. Evet hocaya hakaret etmek yanlış ama sen hoca değilsin demek bence hakaret değildir. Okan hoca galatasaray için yetersiz.

recep bı tarafın yemıyosa laf atma boyle uzaktan uzağa
bak kafa dengılerının postlarına işte tek tek
sen kimsin ki bi tarafım yemeyecek

2 tusa bakarsın kendıne fazla anlam yükleme

attıgın mesajların altını doldur önce kim macı alınca ftye sallamıs

Bence kendiside muslera-oliviera ve martens'i yedek bırakmak istiyor ama korkudan bu değişiklikleri yapamıyor oyuncular kendisine tavır alacak diye.

Gören de bu kadar maçı başka Td kazanır her maç puan kaybediyoruz sanır. Açın puan tablosuna baksın kaç maç yapmışız kaç gol atmışız kaç gol yemişiz hakkaten bu nankörlük ya. Korkmayın bu kadar en kötü o övdüğünüz feneri arenada yeneriz şampiyon oluruz
ben kimseyi ovmuyorum bizim takimi gormuyormusun ya. son haftalar yemedigimiz gol kalmadi. atmakta da sikinti yasiyoruz.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben kimseyi ovmuyorum bizim takimi gormuyormusun ya. son haftalar yemedigimiz gol kalmadi. atmakta da sikinti yasiyoruz.

Son haftalar dediğin herhalde son 2 maç. Yoksa 20 maçta bilmem kaç galibiyet aldık herkesi ezdik geçtik bjk ile aramızda 8 puan fark diğeriyle 3 ve ikili averajla biz öndeyiz. Burada neyi konuşuyoruz bu adam nasıl başarısız oluyor

sezon adil olarak devam etse okan hocanın tercihini elestiririm

ama hakarete varan mesajlar, yerine başka hoca istemek biraz acımasız oluyor

hakemlerin lalelerin bu kadar işin icinde oldugu bi ligde başımızda hic bi yabancı hoca calısmaz

ftye laf etmeyeyim diyorum ama ft hoca bu şartlarda 15 hafta ceza alır sakin kalamazdı buna eminim

sen elin yabancı tdsine laleyi falan anlatamazsın

biz sampiyon olsakda bence bu sezon dava dosyalarında yerini alacak

Hoca bugün ki mağlubiyette hatalıdır bunu en baştan söyledim zaten. Benim anlatmak isteğimi anlamıyorsun. Ben diyorum ki bu kadar kirli bir sezonda 14 maç üst üste kazanmış ve hala 3 puan farkla lider olan bir hoca geçen sene 30 milyon harcayıp takımı küme düşme potasına getiren hocayla kıyaslanmamalı. Anladım çok seviyorsun Fatih Terim'i ölene kadar Galatasaray'da çalışsın istiyorsun, küme dahi düşürse Fatih Terim hoca olmalı düşüncesine sahip olduğundan eminim, ama bir dur be reis sezon bitsin kupayı bir kaldıralım sevin eğlen ondan sonra Okan gitsin Terim gelsin demeye başlarsın.
14 mac yendigimizde gol yemiyorduk biz. olayimiz gol yememkti. simdi her mac 3 yiyiruz veya yemeye yakin oynuyoruz. orta saha top almaya gelmiyor defans 10 dakika kala defansinda top ceviriyor. sadece berkan olsa o golleri yemezdik. sadece berkan bile geriden iki top cikarsa rakip bu kadar ustumuze gelemezdi.

allah koruusn diyelim şampiyonluk giderse zaten en başta yönetim gitmeli. herif 50 yılın serisini yaptı kaç tane deplasman kazandı. normal şartlarda biz bugün bjk'yle şampiyonluğun garantileneceği maça çıkmalıydık, iş buraya geldiyse okan'ın 2-3 maç saçmalamasından önce sezon başından beri göz göre göre şike yaptıran yönetime yazar.

Hatalarından ders alıp gelecek maçlara odaklanması lazım

Aynı hatalara devam ederse şampiyon fener olur

allah koruusn diyelim şampiyonluk giderse zaten en başta yönetim gitmeli. herif 50 yılın serisini yaptı kaç tane deplasman kazandı. normal şartlarda biz bugün bjk'yle şampiyonluğun garantileneceği maça çıkmalıydık, iş buraya geldiyse okan'ın 2-3 maç saçmalamasından önce sezon başından beri göz göre göre şike yaptıran yönetime yazar.
hocam elden bişey gelmıyor

bi erden cabalıyor işte

aslında bu sezon komple incelenmeli cidden bu ortamda 1. sırada olmak ekstra başarı

Aslında çok korkulacak bir sey yok sadece birkaç herifi kesecek işi sağlama alacak. Lakin bu kesme isini 2 hafta önce falan yapmalıydı sikinti o. He bugunden sonra da hala kesmiyorsa o zaman şampiyonluğu unutmaya başlayabiliriz.

hocam elden bişey gelmıyor

bi erden cabalıyor işte

aslında bu sezon komple incelenmeli cidden bu ortamda 1. sırada olmak ekstra başarı

valla topçu-hoca çabalıyo ama yetmeyince kapının önüne koyuyon. çaba iyidir ama yetersizsen seni de gönderirler bi yerde. hayır kurumu işletmiyon en nihayetinde.

Geri
Üst Alt