Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Ins gereken takviyeler gelecek sezon yapar. Hamza bunu yapmayip kovulmustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğu kişi buraya kadar getirebileceğine ihtimal vermiyordu. Onca saha içi ve dışı olaya bir ton hakem mevzusuna rağmen buraya kadar getirdi. Bazı arkadaşlarda bunun hazımsızlığı var biraz. Şu performansin bırak yarısını çeyreğini yabancı bir TD ilk sezonunda yapsa adama methiyeler duzuyordunuz. Okan da kendini begendiremiyor camiasına. Üzücü.
Hazımsızlığı kenara bırakın yanildik deyin sırf haklı çıkmak için GS düşmanlığı yapmayın. Komik oluyorsunuz
Ins gereken takviyeler gelecek sezon yapar. Hamza bunu yapmayip kovulmustu
Evet en büyük yanılgı bu maalesef. Yazın elli transfer isteyecekler yine ama kadro ligin üstünde yersenKadronun über kaliteli olduğu gibi büyük bir yanılgı var taraftarımızda. Adam rekorlar kırıp 14 maç üst üste kazandı hala tatava yapılıyor çok ilginç.
Hamza Hocanın en büyük hatası pasifliği ve bütün sorumluluğu kendi üstüne alıp hata yapmasıydı. Umarım Okan Hoca bunu yapmaz. Transfer gerekiyorsa yapacaksın, sesini çıkarman gerekiyorsa çıkaracaksın. Gereksiz kahramanlığın lüzumu yok.
Bir de su dikkatimi cekiyor; bazilariniz 'Okan' diye hitap etmesi saygisizlik aslinda. Bir defa Galatasaray'in mevcut teknik direktorunden bahsediyoruz. Sanki asker arkadasiniz ulen? Fatih Terim'e "Fatih" diyor musunuz?
Hoca deyin, ya da Okan Buruk. Dikkat edelim bunlara.
Düne kadar gomisi icardiyi torreirayi yedek birakan sen miydin arif? Gözünü kırpmadan kestiği topculardan mi korkacak adamtakımdaki star oyuncularla papaz olmamak için kırk takla atıyor ama bu hareketi onu götürebilir.
Adaş dikkat ediyorum. Maç esnasında baya kendini kaybediyorsun, maç sırası ve maç sonu sıcağı sıcağına attığın mesajlar ile sakinleştikten sonra attıkların çok farklı.Günaydın sampiyon canım hocam benim <3
Içimdeki fanatik kendini kaybediyor renkdasim anca ertesi gün kendime gelebiliyorum.Adaş dikkat ediyorum. Maç esnasında baya kendini kaybediyorsun, maç sırası ve maç sonu sıcağı sıcağına attığın mesajlar ile sakinleştikten sonra attıkların çok farklı.
Tatava yapılmasının sebebi Türk olması. Türk değil yabancı hoca olsa şaka değil Tapılıyordu. Okanı beğenmeyenlere Mancini’yi sorun muazzam hoca falan derler herif nisan şikecilere şampiyonluk verdiKadronun über kaliteli olduğu gibi büyük bir yanılgı var taraftarımızda. Adam rekorlar kırıp 14 maç üst üste kazandı hala tatava yapılıyor çok ilginç.