Ligin başında ya da ortasında değiliz, son 5 hafta kalmışken takımın böyle kötü maçlar oynaması benim kafamda soru işaretleri barındırıyor, hatırlarsan şampiyon olduğumuz sezon fatih hoca büyük maçlarda ndiaye kesip donk koymuştu ve bir şekilde kadroya dokunmuştu, Okan Hoca'dan da böyle beklentimiz olmasi anormal mi ? Son 5 hafta kalmışken bir bahane olamaz, ligin ortasında veya başında olur ama şu Beşiktaş maçı kabul edilebilir bir maç değil, Okan hocaya elbette kalan maçlarda güvenmek zorundayız ama bana kafasında bir plan var ve o plandan asla vazgeçmeyen bir hoca gibi geldi. Benim Okan hocaya dair görüşlerim bunlar, bu saatten sonra " 14 maç seri yaptık " ya da sezon boyu çok iyi top oynadık diye konuşmanın sırası değil, o artık geride kaldı, ortada bir sorun var ve Okan hoca bu sorunu görmüyor veya görmek istemiyor,futbol sonuç oyunudur, bu sezon şampiyon olamazsak kimse 14 maç kazanmamizi hatırlamaz, Daum da 12 mac kazanmış ama neticede 2006 yılında biz şampiyon olduk, Okan hoca için bu başakşehir maçı çok kritik, eğer bu maçta da aynı tas devam ederse zaten geçmiş olsun