Gomis'in hakkını yediğini düşünmüyorum. Berkan sakatmış. Mitsö'de ise Mitsö ilk 11 oynadığında iyi katkı veremedi sonradan girdiğinde ise tam tersi gayet iyi katkı veriyor, o kafa karıştırıyor.
Icardi 75 de çok yorulmuştu.Gomis bir hata yaptı evet ama bu takimin hala bir parçası bir gol atsa takımda kendi de rahatlardi

Oyuncu değişiklikleri dışındaki yorumlarına katılmıyorum. Oyunda bir düşüş olduğunu düşünmüyorum Bjk maçı ve Konya maçı dışında. Karagümrük maçında mesela gayet iyi bir oyun vardı oyuncu hataları yüzünden o maç berabere bitti. Yine bu gün rakibe pozisyon vermedik bizim ise 4-5 tane net pozisyonumuz vardı duran topu saymazsak ise 3-4 tane. Okan Buruk'un hakkından fazla eleştirildiğini düşünüyorum.

Dusuncene olan tum saygimla birlikte bende oyunumuzun ayni ve/veya daha iyiye gittigine katilmiyorum. Ayrica, 2 mac ornegi vermissin ki bende o donemi isaret ettim. Kupa macini da atlamamak lazim aradaki.

Beşiktaş'ın iyi oynadığı maç sayısı çok yok ki son maçta Antalyaspor ilk yarı oyunu domine etti belki kırmızı kart çıkmasa puan kaybedeceklerdi. Kazandıkları bir çok maçta bireysel yeteneklerle maç kazanıyorlar üst üstte organize atak yapıyorlar da biz mi farkında değiliz. Şenol iyi hoca olabilir ama abartılacak kadar da iyi hoca değil 70 yaşına geldi 2 tane şampiyonluğu var. Okan hoca daha şimdiden 2'yi alıyor.
3 diyelim

Değişiklikleri geç lakin doğru yaptı. İyi yolda A sınıf bir hoca değil ama gelişen ve potansiyelli bir hoca. Uzun süreli kontrata A sınıf bir hocayı(Klopp, Nagelsmann, Roger Schmidt gibi) getiremiyorsan devam etmek doğru olur. Herkesin övdüğü A sınıf dediği Jesus'u gördük mesela, yine Graham Potter'ı Chelsea'de gördük. 1 senede makine düzeninde işleyen bir takım zaten hiç bir hoca yaratamaz.
Klopp ve nagelsman ı şaka niyetine yazdın herhalde renktaş gelme ihtimalleri %1 bile olmayan kişileri konuşmak saçma bence.

Kadıköy'e 1 puan farkla gidip, kazanıp 4 puan ve çok önemli ikili averaj ile döndükten sonra, bu hafta için puan farkının 5 puan olması o zaman düşünülseydi sanırım kimse itiraz etmezdi.

Hadi hocam çok az kaldı.
Şu maçtan sonra 3 puana bile herkes tamam derdi bence artık iş bitmek üzere 2/2 bizi şampiyon yapar.

Klopp ve nagelsman ı şaka niyetine yazdın herhalde renktaş gelme ihtimalleri %1 bile olmayan kişileri konuşmak saçma bence.
Örnek olarak verdim bu tarz tartışılmayacak bir ismi uzun vadeli getiremeyeceksek seneye hoca gitsin diyenlere katılmıyorum. Herkesin övdüğü Jesus'un yaptırdığı transferler ortada mesela. Tek senelik yabancı hocalara karşıyım kısaca.

Değişiklikleri geç lakin doğru yaptı. İyi yolda A sınıf bir hoca değil ama gelişen ve potansiyelli bir hoca. Uzun süreli kontrata A sınıf bir hocayı(Klopp, Nagelsmann, Roger Schmidt gibi) getiremiyorsan devam etmek doğru olur. Herkesin övdüğü A sınıf dediği Jesus'u gördük mesela, yine Graham Potter'ı Chelsea'de gördük. 1 senede makine düzeninde işleyen bir takım zaten hiç bir hoca yaratamaz.
Hocanın ilk senesine göre çok üst seviye futbol oynattığı bir gerçek ve üstüne koya koya gideceğini düşünürsek başarıları daha da arttırabilir bu sene muhtemelen hakemler adetli yönetseler şu an şampiyonluğu garantilemiş olurduk.

Başakşehir maçlarını da büyük maçlara katarsak şu ana kadar 7 büyük maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet 21 puan üzerinden 15 puan alması da taktir edilesi olduğunu düşünüyorum zor bir istatistik başardı. İstikrar her zaman uzun vadede başarı getirir hele ki Erden Timur'la beraber çalıştıklarını düşünürsek takım bambaşka seviyeye evrilebilir.

bu sene hoca şampiyon olamasa da gelecek sene kalmalı.

türkiye'de yaşadığımız için muhtemel bi doğramadan ayrı konuşursam seneye ilk yarı bu kafayla devam ederse bu sene şampiyon da olsak yollar ayrılmalı

Şu maçtan sonra 3 puana bile herkes tamam derdi bence artık iş bitmek üzere 2/2 bizi şampiyon yapar.
Sadece son 3 hafta itibari ile, dünde FB'nin beraberliği sonrası (bugün şanssızca o kadar kaçanlara rağmen penaltı da olmayıp) puan kaybetseydik 3 puan farkı yine önemli avantajımız devam ederdi. Fakat son 2 hafta ki kayıp sonrası bu hafta da kayıp takım da iyice olumsuz havaya neden olabilirdi.

Bizim kazanıp dünde FB'nin takılması iyi bonus oldu.

Önümüzdeki İstanbul maçını da kopartırsak zaten bu kez yeniden önce oynuyoruz. Sonrasını kuşlar düşünsün.

Çoğu kişi buraya kadar getirebileceğine ihtimal vermiyordu. Onca saha içi ve dışı olaya bir ton hakem mevzusuna rağmen buraya kadar getirdi. Bazı arkadaşlarda bunun hazımsızlığı var biraz. Şu performansin bırak yarısını çeyreğini yabancı bir TD ilk sezonunda yapsa adama methiyeler duzuyordunuz. Okan da kendini begendiremiyor camiasına. Üzücü.

Hazımsızlığı kenara bırakın yanildik deyin sırf haklı çıkmak için GS düşmanlığı yapmayın. Komik oluyorsunuz

Hoca çıkıp Beşiktaş 4 kere geldi hepsi gol oldu diyor, o oyunda bir problem görmüyor, ben de bundan korkuyorum

Konya'dan 3 başaktan 3 gümrük 3 bjk 3 tamam laf etmeyelim de bir sorun yok mu sizce de?

Ligin başında ya da ortasında değiliz, son 5 hafta kalmışken takımın böyle kötü maçlar oynaması benim kafamda soru işaretleri barındırıyor, hatırlarsan şampiyon olduğumuz sezon fatih hoca büyük maçlarda ndiaye kesip donk koymuştu ve bir şekilde kadroya dokunmuştu, Okan Hoca'dan da böyle beklentimiz olmasi anormal mi ? Son 5 hafta kalmışken bir bahane olamaz, ligin ortasında veya başında olur ama şu Beşiktaş maçı kabul edilebilir bir maç değil, Okan hocaya elbette kalan maçlarda güvenmek zorundayız ama bana kafasında bir plan var ve o plandan asla vazgeçmeyen bir hoca gibi geldi. Benim Okan hocaya dair görüşlerim bunlar, bu saatten sonra " 14 maç seri yaptık " ya da sezon boyu çok iyi top oynadık diye konuşmanın sırası değil, o artık geride kaldı, ortada bir sorun var ve Okan hoca bu sorunu görmüyor veya görmek istemiyor,futbol sonuç oyunudur, bu sezon şampiyon olamazsak kimse 14 maç kazanmamizi hatırlamaz, Daum da 12 mac kazanmış ama neticede 2006 yılında biz şampiyon olduk, Okan hoca için bu başakşehir maçı çok kritik, eğer bu maçta da aynı tas devam ederse zaten geçmiş olsun

Bjk maçında postları döşeyip dünkü maç sonrası hiç post atmamak 😏

takımdaki star oyuncularla papaz olmamak için kırk takla atıyor ama bu hareketi onu götürebilir.

Kaliteli kadro ilk sezonu için işini çok kolaylaştırdı. Takımı şampiyon yaptığında tabii ki devam edilecektir. Gelecek sezon çok daha iyi olacaktır. Güveniyoruz.

burada bjk övenlerin bilmedikleri şey, şampiyonluk stresi başka bir şey. Geçen sene de fener bu şekilde hiç stres olmadan maç kazandı. Bu sene Giresun ve İstanbul’a 4 puan verdi son haftalar

Geri
Üst Alt