Su rezilligini savunanlar var haha
Rezilliğe bak rakibimiz puan kaybetse şampiyonuz. Haftaya kazansak şampiyonuz. Sabah akşam hakem federasyon operasyon diye ağlarsınız ama onca şeye rağmen takımı liderlikte tutabilen hocaya kulp ararsınız. Hem de yıllardır ters gelen şampiyonluktan eden rakibe Sivas'a sut bile çektirmedigimiz mactan sonra. Gsliyim dersin sorulunca kim bilcek

Bizi bitirdin be. Yemin ederim bi gün birimiz kalpten ölecek senin yüzünden.
Yazacak çok şey var da önce şu nabzım biraz düşsün.

Okan hoca Karagümrük ve Beşiktaş maçlarından ders alarak son 3 maçtır sonuca odaklı , öne geçip korumayı bilen, rakiplere gol şansı vermeyen bir oyun oynatıyor.

agücünü yenersek resmen şampiyonuz

Boşverin şimdi mertensi hocayı falan ne bu gerginlik

Rezilliğe bak rakibimiz puan kaybetse şampiyonuz. Haftaya kazansak şampiyonuz. Sabah akşam hakem federasyon operasyon diye ağlarsınız ama onca şeye rağmen takımı liderlikte tutabilen hocaya kulp ararsınız. Hem de yıllardır ters gelen şampiyonluktan eden rakibe Sivas'a sut bile çektirmedigimiz mactan sonra. Gsliyim dersin sorulunca kim bilcek
Ne alaka bu soylediginin benim elestirimle. Adam kötü oynayan oyuncuyu oyunda tutuyor durmadan. Performansı düşük herifleri hep 11 oynatıyor. Mertens o pozisyonda kırmızı görse napacaksin ayağınida kaldırıyor. Adamın vücut error veriyor oyundan almıyor israrla.

Hamza 3 kupa aldı bununla olmaz dedim. Rezil oldu zaten ki. Onun kadro bundan baya kotuydu

Ne alaka bu soylediginin benim elestirimle. Adam kötü oynayan oyuncuyu oyunda tutuyor durmadan. Performansı düşük herifleri hep 11 oynatıyor. Mertens o pozisyonda kırmızı görse napacaksin ayağınida kaldırıyor. Adamın vücut error veriyor oyundan almıyor israrla.

Hamza 3 kupa aldı bununla olmaz dedim. Rezil oldu zaten ki. Onun kadro bundan baya kotuydu
Yerine oynattiklari uçup kaçıyor sanki. Onlarla başlasa bu sefer yönetime sallayacaksiniz bu nasıl kadro diye. Geçen hafta da keremi çıkarmadı çok kötü oynamasina rağmen asist yaptı çocuk. Mertens kötü ama yerine oynayacak adam yok belki FB maçı için ritim yakalamaya çalışıyor nerden biliyorsun. Şampiyonluk arefesinde kazandığımız maçtan sonra rezillik demek de eleştiri olmuş. Güzel hikaye

Pozisyon vermeden maç kazandığı için eleştiriliyor hocam.Son sıradaki takıma yenilip evinde 4 yiyip şampiyonluk verseydi Allah diye taparlardı hocama. 30 milyon harcadığı takımla ikinci ligin sonuncusuna elenseydi, 30 milyon euro harcadığı takımı küme düşme potasına soksaydı yine taparlardı. Ama bunların hiçbirini yapmadı, ne yaptı peki tarihin en kirli sezonunda şikeci köpekler bu kadar kollanmasına rağmen takımı şampiyon yaptı bu yüzden eleştirmeye devam. Seneye Trabzon gibi oluruz miladerim, iyi seneye Trabzon gibi olursak sende bir tarafına kına yakarsın.

Hocaya neden bu kadar saldiriyoruz ben tam anlayamiyorum. Elindeki insan egolarini en iyi sekilde yonetiyor. Maalesef sezon basi istenilen transfer zamani olmadigi icin, elde var olanlar ile devam etti. Yani bu sene bitince, transferler ve sezon öncesi kamp görsün tüm takim ve 1 sezon daha görelim, neler yapiyor. Bu takim son 3 macta gol yemedi. Herkesin ayaklari titredigi kritik maclarda... Elestirelim ama gelistirdigi alanlarina da bakalim. Hemen elveda diyelim demek, inanilmaz acimasizlik.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt