- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Bu gece ft gelmelidirYaw he he sezonun yarısında yoktu bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece ft gelmelidirYaw he he sezonun yarısında yoktu bunlar
Sergioyla, mertensle, muslerayla sampiyon olan hocaya sapka cikartilir.Hoca değil kadro şampiyon yaptı diyenlere iki cift laf et kuzen ben yoruldum.
Rezilliğe bak rakibimiz puan kaybetse şampiyonuz. Haftaya kazansak şampiyonuz. Sabah akşam hakem federasyon operasyon diye ağlarsınız ama onca şeye rağmen takımı liderlikte tutabilen hocaya kulp ararsınız. Hem de yıllardır ters gelen şampiyonluktan eden rakibe Sivas'a sut bile çektirmedigimiz mactan sonra. Gsliyim dersin sorulunca kim bilcekSu rezilligini savunanlar var haha
Yazın transfer istersen her postunu deniz gibi alintilarim arifResmen kadro kalitesiyle kazanıyoruz hocalık bir şey yok 4-5 haftadır.
Ne alaka bu soylediginin benim elestirimle. Adam kötü oynayan oyuncuyu oyunda tutuyor durmadan. Performansı düşük herifleri hep 11 oynatıyor. Mertens o pozisyonda kırmızı görse napacaksin ayağınida kaldırıyor. Adamın vücut error veriyor oyundan almıyor israrla.Rezilliğe bak rakibimiz puan kaybetse şampiyonuz. Haftaya kazansak şampiyonuz. Sabah akşam hakem federasyon operasyon diye ağlarsınız ama onca şeye rağmen takımı liderlikte tutabilen hocaya kulp ararsınız. Hem de yıllardır ters gelen şampiyonluktan eden rakibe Sivas'a sut bile çektirmedigimiz mactan sonra. Gsliyim dersin sorulunca kim bilcek
Yav seneye iyi olsun iyi oyuncular alsın ben overimde. Kendisine bir dusmanligim yok. Sinir bozucu şeyler yapıyor gerildim su maçta yavBu sezon hocam diyenler seneye okana sallamaya basliyacak.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerine oynattiklari uçup kaçıyor sanki. Onlarla başlasa bu sefer yönetime sallayacaksiniz bu nasıl kadro diye. Geçen hafta da keremi çıkarmadı çok kötü oynamasina rağmen asist yaptı çocuk. Mertens kötü ama yerine oynayacak adam yok belki FB maçı için ritim yakalamaya çalışıyor nerden biliyorsun. Şampiyonluk arefesinde kazandığımız maçtan sonra rezillik demek de eleştiri olmuş. Güzel hikayeNe alaka bu soylediginin benim elestirimle. Adam kötü oynayan oyuncuyu oyunda tutuyor durmadan. Performansı düşük herifleri hep 11 oynatıyor. Mertens o pozisyonda kırmızı görse napacaksin ayağınida kaldırıyor. Adamın vücut error veriyor oyundan almıyor israrla.
Hamza 3 kupa aldı bununla olmaz dedim. Rezil oldu zaten ki. Onun kadro bundan baya kotuydu
Adamda net forma adaleti diye birsey yok , bir gün basina acayip bir sekilde patliyacak. Forma adaleti olmayan yerde isyan cikar.Yav seneye iyi olsun iyi oyuncular alsın ben overimde. Kendisine bir dusmanligim yok. Sinir bozucu şeyler yapıyor gerildim su maçta yav