Verratti, dybala çekeriz sorunlar çözülür.

Adam her hafta seneye Trabzon gibi oluruz diyor, üstelik kazandığımız maçlardan sonra. Biz takımın anasını ağlatan Terim'i eleştirdiğimiz zaman müebbet yiyorduk. Kazanan takımın hocasını bu kadar eleştiren adam benim gözümde Galatasaraylı değildir, üstelik böyle kirli bir sezonda.

Yerine oynattiklari uçup kaçıyor sanki. Onlarla başlasa bu sefer yönetime sallayacaksiniz bu nasıl kadro diye. Geçen hafta da keremi çıkarmadı çok kötü oynamasina rağmen asist yaptı çocuk. Mertens kötü ama yerine oynayacak adam yok belki FB maçı için ritim yakalamaya çalışıyor nerden biliyorsun. Şampiyonluk arefesinde kazandığımız maçtan sonra rezillik demek de eleştiri olmuş. Güzel hikaye
Yerine oynattiklari kim. Adamlar full 11 oynuyor zaten midtzo uçup kacmasada fayda verdi. Adamlar haftalardır yok sahada

Besiktas maçında oliviera rezil halde ilk yarı oyundan çıkmalı dedik. Herif goz gore göre golü yedirdi. Golü yedikten sonra oyuncu değiştirdi orta alanı dengeledik en azından. Mitzoyude kendi aldirdi bu arada. Yusuf Demir şu mata kadar oynamadı. Yarı dönemde gonderseydi bari bir yere.

Onu geçtim salladigin Torreira kurtardı kicimizi. Ona sallamasini biliyorsun ama

hocamın savunma 10 numara. seneye ya 1-2 fazladan kalite ya da eldekilerle daha büyük emekle hücumu da toparlayacağız inşallah.

bugün eşit şartlarda yarıştığı tek rakibini alt ederek matematiksel olarak ŞAMPİYON olmuştur. geriye kalan tek şey sandık çalan hırsızlara karşı alacağı şeref puanıdır.

Arkadaslar elestiri yasak degildir su biat zihniyetinden vazgecin

Bu kadrodan winner takim kuran da okan hoca, son haftalarda bok gibi futbol oynatan hoca da Okan hoca

Oyuncu secimleri yahut Oyunu elestirmek gayet dogal. Abartilmadigi surece tabi
Ben eleştiriye karşı değilim bumut ve barış gibi her halükarda abartılı sallayanlar samimi gelmiyor. Bumut maçın devre arasında sövüp ban yiyor barış maç biter bitmez su rezaleti ovenler var diyor. Eleştirsin millet adamın avukatı değilim de böyle de yazılmaz.

Ya bir de sabahtan akşama dograniyoruz kıymaya çekiliyoruz federasyon muhabbeti dönüyor sonra da gelip seni şu şartlarda lider yapan hocaya bunları yazıyorsun ben anlamıyorum bunlar ne istiyor

Yerine oynattiklari kim. Adamlar full 11 oynuyor zaten midtzo uçup kacmasada fayda verdi. Adamlar haftalardır yok sahada

Besiktas maçında oliviera rezil halde ilk yarı oyundan çıkmalı dedik. Herif goz gore göre golü yedirdi. Golü yedikten sonra oyuncu değiştirdi orta alanı dengeledik en azından. Mitzoyude kendi aldirdi bu arada. Yusuf Demir şu mata kadar oynamadı. Yarı dönemde gonderseydi bari bir yere.

Onu geçtim salladigin Torreira kurtardı kicimizi. Ona sallamasini biliyorsun ama
Midyzonun ilk 11 oynayıp da iyi oynadığı maç yok. Maç koptuktan sonra giriyor biraz oynuyor siz de Sergio yerine oynasın diyorsunuz. Sergio oynamasa bu takım çok zor oyun kurar ve pozisyon bulur

Kadro çok iyi falan deniyor kim çok iyi anlatın bilelim geçen seneden farklı olarak icardi ve torreira haricinde kim çok iyi nerede kadro kalitesi hangi oyuncu iyi?

Midyzonun ilk 11 oynayıp da iyi oynadığı maç yok. Maç koptuktan sonra giriyor biraz oynuyor siz de Sergio yerine oynasın diyorsunuz. Sergio oynamasa bu takım çok zor oyun kurar ve pozisyon bulur
Sergio başta iyiydi begeniyordum zaten. Performansı düştü yedek tut 2. Yarı al oyuna. Orta sahaya net bir şekilde sahip olamıyoruz. Allah'tan torreira gibi bir herif var elimizde her yere yetisiyor

Ben eleştiriye karşı değilim bumut ve barış gibi her halükarda abartılı sallayanlar samimi gelmiyor. Bumut maçın devre arasında sövüp ban yiyor barış maç biter bitmez su rezaleti ovenler var diyor. Eleştirsin millet adamın avukatı değilim de böyle de yazılmaz.

Ya bir de sabahtan akşama dograniyoruz kıymaya çekiliyoruz federasyon muhabbeti dönüyor sonra da gelip seni şu şartlarda lider yapan hocaya bunları yazıyorsun ben anlamıyorum bunlar ne istiyor
Baristan korkulur zaten.

Kadro çok iyi falan deniyor kim çok iyi anlatın bilelim geçen seneden farklı olarak icardi ve torreira haricinde kim çok iyi nerede kadro kalitesi hangi oyuncu iyi?
Sen geçen seneden kimi istersin? Ben geçen seneye göre tüm oyuncuları tercih ederim bu seneki

Yaw adam takıntılı biri değil daha iyi oynayan varsa oynatıyor. Gomisi oynatıp icardiyi kesmedi mi. Adegubbe sallaninca kesip kazimcani oynatmadi mi?

Geri
Üst Alt