Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.422
- 65.542
- 3.963
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Senin ki en azından cevap vermiş. Benim rahmetli işine gelmediği zaman duymazdı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Senin ki en azından cevap vermiş. Benim rahmetli işine gelmediği zaman duymazdı![]()
Fatih terim olmanın kolay bir şey olmadığı gerçeğiyle yüzleşelim motz.senelerce ersun, abdo avcı, aykut gibileri yeni ft diye gazladılar
hepsi yalan çıktı.
50. yaşına girmeden 2. şampiyonluğunu aldı. olacaksa okan olur.
Ya sen ne hıyar bir adamsınsenelerce ersun, abdo avcı, aykut gibileri yeni ft diye gazladılar
hepsi yalan çıktı.
Aferin NaciFatih terim olmanın kolay bir şey olmadığı gerçeğiyle yüzleşelim motz.
her maç önü devre arası tonla laf edip galibiyetlerde arazi olan kesim şampiyonluktan sonra tebrik etmeye bile gelmemiş.
rencide olmaması açısından ismini sansürledim ama bunun gibi yapanlar çok var forum adına üzücü. galibiyetler geldikten sonra tek bir post atmamış
Ekli dosyayı görüntüle 203661
Umut a bir isim revizyonu gelecek mi admirimAferin Naci
Kod adı: kayısı çekirdeğiKimmis bu cahil dm atar mısın renktas
Umut td düşmanı. Her sene, tüm hocalara sallıyor.Umut a bir isim revizyonu gelecek mi admirim
Birkere bana afferin demedinAferin Naci
Kim buher maç önü devre arası tonla laf edip galibiyetlerde arazi olan kesim şampiyonluktan sonra tebrik etmeye bile gelmemiş.
rencide olmaması açısından ismini sansürledim ama bunun gibi yapanlar çok var forum adına üzücü. galibiyetler geldikten sonra tek bir post atmamış
Ekli dosyayı görüntüle 203661
Olumlu post ha. Ağlatma beni zortzsenelerce ersun, abdo avcı, aykut gibileri yeni ft diye gazladılar
hepsi yalan çıktı.
Olm yawKim bu
Merak ettim korkma isim söyle. Ben seni korurumOlm yaw