Mactan sonra aglayarak ogluna sarildigini gördüm az önce ve paramparca oldum.

Rabbim Ali Yigit kardesimize saglik sifa versin ve sana Galatasaray hocasi olarak daha nice basarilar ve sampiyonluklar nasip etsin hocam. Benim de elestirdigim oldu ama bu sampiyonlugun bas mimarlarindandir Okan hocamiz. Müthis bir puan ortalamasi yakaladi.

Seneye şampiyon olamasakta hocaya hiçbirşey demem.Empati yapıyorum bu kadar zor bir dönemde gelip o kadar eleştiriye rağmen buraya kadar getirmeyi başardı helal olsun.

her maç önü devre arası tonla laf edip galibiyetlerde arazi olan kesim şampiyonluktan sonra tebrik etmeye bile gelmemiş.
rencide olmaması açısından ismini sansürledim ama bunun gibi yapanlar çok var forum adına üzücü. galibiyetler geldikten sonra tek bir post atmamış
1685549885286.png

Adama buradaki bazı arkadaşlar takımın kötü oynadığını söylüyorlardı, takımın yıldızları şampiyon yaptı diyip Mertens ve Sergio seneye olmasın da diyorlar :)

Gelişim gördük mü? Gördük
Iyi futbol gördük mü? Gördük
Hakkaniyet var mıydı? Vardı
Tabiki burası Başakşehir/Rize değil. Hataları olacak hocanın, bocalamaları olacak. En büyük takımıyız Türkiyenin çok normal baskı hissetmesi. Bence güzel yönetti stresli dönemeçleri hoca. Allah nasip etsin basarılarının devamını 2. Terim olsun başımızda.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt