Dogru yer, dogru zaman Hocam! Sonda yazacagimi basta yaziyim, lige nasil baslarsa baslasin kendisine sabir gosterilmesi gerekiyor.
Turkiye'yi biliyor, Galatasaray'i cok iyi biliyor, altyapidan yetismis, efsane kadroda oynamis, ve Avrupa'nin krali olmus.
Dun antreman oncesi konusmasinda cok guzel detaylar sakli, Galatasaray bilincini hem altyapidakilere hem de a takimdakilere asilayacaktir.
Galatasaray her zaman sampiyonluga oynar ama sampiyonluk Avrupa icin bir aractir. Inanmayan varsa ciksin simdi soylesin..
Mukemmel, mukemmel! Yolun acik, sansin bol olsun Okan Hocam! Cok basarili olacagina eminim.
Uzun zaman sonra sahada ne yapacagini bilen ve bir sistemi oynamaya calisan bir takim gorecegimiz icin de ayrica heyecanliyim.
Yukaridaki mesaji 28 Haziran 2022'de yazmisim.
Sasirtmadin Okan Hocam! Tesekkurler, cok tesekkurler..
Cok daha guzel gunler gorecegiz, bu mesajlardan yine alintilar yapacagiz!!

3 senelik futbol garabetinden sonra sene başında farklı bi oyun stili görmek hoşuma gitmişti, ve sabredilmesi gerektiğini dusunuyodum, ve öyle de oldu, doğru transferler ve güzel bi planlama yapıldı, zaman zaman tokezlemeler olsa da, direkt oyunumuzu daha da geliştirip daha kompakt ve istikrarlı oynarsak seneye Avrupa'da başarı hayal olmaz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kıyas yapıldığı Nuri Şahin anketinde de, Ankaragücü maçında kaçırılan şampiyonluğun müsebbibi olarak nahak yere yaftalandığında da, oyun ve skor anlamında geçiş dönemi yaşadığımız zamanlarda da; ezcümle henüz imza atmadan dahi gelmesini, başarılı olmasını ve hoca olarak camiaya yeniden kendisini benimsetmesini can-ı gönülden dilemiştim. Allah'a şükür başta oğlu olmak üzere kendisine inananları, güvenenleri mahçup etmedi. Beraber nice büyük başarılara imza atmak temennisiyle hocam, iyi ki varsın.

Eyvallah sampiyon olduk da hala kırgınım. Mac cok rahat en kotu 5 - 0 olabilirdi. Hele bir de JJ, Pedro ve King'i alinca cok sasirmistim. Mata - Yunus - Gomis filan cok gereksizdi. En azindan sadece 1 tanesi yeterdi.

Ayrıca hoca öyle 2-3 yıllık tecrübeyle değil üstüne koya koya bu noktaya geldi. Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir tek tek yükseldi buralara tamamen emekleriyle geldi. Akhisar düşer deniyordu sonlarda aldı ilk 5'e sokuyordu sonrasında Türkiye kupasını kazandı. Rize ilk yarı sonunda kesin düşer diyordu aldı ilk 5'e kadar getirdi. Başakşehir'in rezalet kadrosuyla şampiyonluğu kovaladı ve şampiyon oldu. Başakşehir ile Avrupa da taş gibi futbol oynattı. Ve o yol bize doğru adım adım getiriyordu ki iyi getirmiş.

Medya haftalardır yemek istiyor fırsat vermeyin diye çok dedim gaza gelmeyin hocaya sahip çıkın 2. Fatih hoca gibi potansiyelimiz var eğer bu sene şampiyon olursak tekrar bir ambargo geldiğini hissediyorlar onların korkusunun bu bir an önce hocayı yiyip bizi kaosa sürüklemek istediler Okan hocada tek tek koya koya cevap verdi.
Dünya kupasında önce yazmıştım o dönemde çok vurgulamıştım medyanın yemeye kalkma sebebi Okan hocamızın da Fatih hoca gibi uzun vadeli başarılar kazanabilecek bir hoca olmasıydı ve uyumu yakalama ihtimalini her zaman biliyorlardı. Bu süreçte her yolu denediler ligin başında seçim geç olmuş takımın başına hoca geç gelmiş ligler erken başlamış transferler 7. haftada tamamlanmış 13 haftalık zor fikstür üstüne rakibin çok kolay fikstürü hakemler sürekli aleyhimize kararlar vermiş. Üstüne medyada hakemlerin hataları ört bas edilip hocayı eleştirip duruyorlardı.

Bu kadar olumsuzlukla başladığımız sezonda önümüze taşlar koyup Okan hocayı yemek istediler. Ama hoca en kritik virajı Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında da gösterince hepsinin sesleri titremeye başladı. Bu sene daha hocanın ilk yılı uzun vadeli kalması lazım hedef artık tekrardan Avrupa kupası olacaktır.

Ulan umut seni kara listeye aldım
Fatih hocaya laf edersin ha

Forum kariyerin sekteye uğrayacak maalesef
Fatih hoca konusunda adımı arat en çok savunucularından en çok sevenlerinden biriyim en son gitsin diyenlerdenim. Burada olumsuz bir şey söylemedim ki Okan hoca bu sene müthiş yönetti hak etti hak ettiğini de vermek lazım dedim. :asd:

O mütevazi tavırlarının arkasında çok büyük bir hırs ve çalışkanlık yatıyor. Bunu maç içerisinde rahatlıkla görebilirsiniz. Oyuncular ile ilişkisi çok yüksek. Bu sebeple takım içerisinde birlik ve beraberliği çok rahat sağlayabliyor. Geçen gün Vedat muriç in Okan hoca ile ilgili bir videosuna denk geldim. Oynayan oynamayan herkes hocayı çok seviyordu ve gerekirse oynamayalım ama hoca başarılı olsun istiyordu diyordu. Bu sezon baktığımızda da oynamayan tüm oyuncular bile 90 dk sonunda sarmaş dolaş kutlamalara katılıyor iken izledik. Verim alamadığı tek oyuncu ise Yusuf oldu. O bile Türkiye de sadece Galatasaray da oynarım başka bir takıma kiralık olarak bile gitmem diyordu. Bir ihtimal seneye daha fazla kullanabilir hoca onu.

Geri
Üst Alt