sezon başında kazımcan berkan ve barışla feneri ezip geçeceğiz deseler ne derdiniz

Bir ara tökezledi sezon başında ve bir cok tepki çekti.Büyük bir kesim için soru işareti yarattı buna kendim de dahildir.

Buna rağmen bir çok mecra da kendisine inanan ve güvenen renkdaşlarımız vardı burada da vardı yine

Başta okan hocaya ve yönetime ardından da kendisine sahip cıkan renkdaşlarıma teşekkür ederim.Kazanan galatasaray oldu.

fener'e karşı 90 dakika ezdiği tarzda posası çıkmamış oyuncularla son haftalara çıkmış olsaydı işin sonu daha rahat gelebilir, karagümrük'e puan vermez, beşiktaş'a ezilmezdik belki.

şimdi iş içten geçtikten sonra beşiktaş'ı yenerdik demesi kolay bence fiziken doğru oyuncularımız da ordaki baskıyı atlatabilecek kadar maharetli adamlar değillerdi ama en azından sahada sergio-mertens'le olduğumuzdan daha çok karakter koyabilirdik ortaya. başak hariç herkese 2 ve daha fazla fark atarak şampiyon olmuş adama ittir kaktır diyecek halimiz yok ama inşallah bu şampiyonluk okan hocanın sırtında, özellikle beşiktaş deplasmanı ve avrupa arenası gibi ortamlarda ilerde de sıkıntı yaratabilecek kimi yükleri atmasında faydalı olmuştur.

ben bi özeleştiri daha yapayım hocanın sene başında takımı çok iyi çalıştırmadığını düşünüyordum ama o bu sebeple bu kadar kesilen sezonda 36 yaşındaki mertens'in bu kadar fazla maç yapabilmesi, icardi gibi adamın bitmiş ligde hala hücum presi başlatması, 30 küsur hafta pek forma yüzü görmemiş adamların fener maçında ne olursa olsun daha maç ritmi ve kondisyonu olan rakiplerini her alanda ezmesi bunun da çok mantıklı olmadığını gösteriyor.

inşallah seneye iyilerini daha iyi yaparak, sıkıntılarını tamamen pozitife çevirerek geri döner. çalışkanlığı, egosuzluğu, kafaca çağdaşlığı vatandaşı meslektaşlarından onu ayıran en önemli etmen. bu ligde fark yaratmak için o özelliklerini hatalarından da tecrübeler çıkartarak daha da yetkinleştirmesi gerek. kendisinin oyun aklına ve çalışkanlığına ben ikna oldum, inşallah bu şampiyonluk en az fatih terim kadar büyük ve güzel bir birlikteliğin ilk kıvılcımı olur.

Neredeyse tamamen yenilenmiş, kariyerli yıldızlardan oluşan bir kadroyu olabilecek en iyi şekilde idare etti. Futbolun teknik taktik kısmından daha öncelikli bir konu bence. Ki taktik konusunda da toplasan 2-3 maç dışında oldukça başarılıydı. Sonuçta uzun vadede hatalarından ders çıkarıp bu kirli diyebileceğimiz sezonda şampiyon yapmayı bildi. Önümüzdeki sezon, şimdikinden çok daha fazla desteklenmesi, arkasında durulması gerekiyor. Kulübe aidiyet duygusu yüksek, egosu olmayan, gelişime açık bir hoca bulmak hiç kolay iş değil.

bütün sezon sadece fenerbahçe ile karşılaşmak isterdi.

3 lü defans için formülü o kadar basit ki fener 2. maçta bile bile lades oldular

Okan Buruk.. Hocam! Bir Haziran Gecesi evine döndüğünde çok inanmıştım bugünlere. Çünkü senin Hırsını, İsteğini gözlerinin içinde gördüm. Senin Galatasaraylılığına, Taktisyenliğine, Yıldız Yönetimine hep inandım ve güvendim. Allaha şükür sen de biz de utanmadık. Bundan sonra hep beraber çıtamız daha da yüksek. Önce 5 kere üst üste Şampiyonluk akabinde de Avrupa Zaferleri çok yakındır InCollage_20230607_165514332.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt