Agacigim ona kotu suna kotu bu lesh bundan olmaz diyerek gercekten futboldan anladigini mi iddia etmeye calisiyorsun amacin ne anlamiyorum gercekten.Tek bir fikrin var bu kotu su kotu.Peki ne olacak nasil olacak dendigi zaman o benim isim degil diyorsun.Cidden biz sampiyon oldugumuzda seviniyormusun yada mac kazandigimizda. yoksa futbolu sirf elestiri yapmak icin mi izliyorsun .Ne deyimki allah ailene sabir versin eger ailene karsida boyleysen.
Arkadaş , tek derdim Avrupa'da kalıcı başarı.
Eskiden olduğu gibi CL kurası çekilince kim gelir diye korkmamak.
1-0,2-0 geriye düşünce rahatça maç izleyip bu maçı çeviririz demek istiyorum.
Sistemimiz olsun istiyordum.

Şampiyon olunca seviniyorum ama sevinci en fazla 1-2 gün sürüyor çünkü Avrupa'da rezil olacağımız garanti oluyor nerdeyse.
Şöyle Atalanta gibi bir takımımız olsun istiyorum.
Sürekli mücadele edelim istiyorum, boynumuz bükük kalmasın istiyorum.
Oyunculara bir şeyler katan onları ileriye taşıyacak bir ekip istiyorum.

Burda defalarca söyledim.
Nagelsman,gasperini gibi bir hocayı daha bu kadar prim yapmadan bulalım istiyorum.
Bulma kısmı tabiki beni ilgilendirmez ama hedefimiz bu olmalı.

Okan geleceğine 50 kere Terim kalsın isterim.
Çünkü okan'in bizi ileri götüreceğini ve iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum.

Bunun bizde yapması şimdilik zor en az iki sene bir takımı daha çalıştırması gerek

Şuan gelse davul gibi çalar tokmağı yuttururlar 3 hafta da

overrated , elde baska birisi yok diye zorla buna iyi gozle bakan taraftarlarimizi anlayabiliyorum ama.

Adasimdan cacik olmaz bize yenilikci adam tayfaci olmayan mumkunse yabanci tercihen alman sari sacli mavi gozlu hitler terbiyesi ve disiplini almis bir hoca daha iyi gider

Ztn topcularin cogu yabanci ne okani

Gayette olabilir küme düşecek olan rizeyi ligin flaş takımı yaptı (vedat muriç dönemi) ondan önce de Akhisarla feneri 3 maçta yenip tr kupasını kazandırttı. Looser başakşehiri şampiyon yaptı. Bir sene başarısız oldu diye bunlar unutulmamalı.

@Murat Kara

Sertaç kaynak hayatınızda görüp görebileceğiniz en büyük kolpacı.

Emin bayram kovid oldu diye , geçmiş olsun kardeşim mesajı yayınlayıp , on dakika sonra göt olmuştur.

Luyindama kadrodışı bırakıldı vs vs

Daha çok saçmalığı var.

Sertaç kaynak hayatınızda görüp görebileceğiniz en büyük kolpacı.

Emin bayram kovid oldu diye , geçmiş olsun kardeşim mesajı yayınlayıp , on dakika sonra göt olmuştur.

Luyindama kadrodışı bırakıldı vs vs

Daha çok saçmalığı var.
doğru olsa neden 3 ay beklesin ki böyle büyük bir haber/gazeticilik fırsatı varken

Görünen o ki burak harici kimse terimle çalışmayacak,burağında seçilmesi kolay değil

Başka isimde geçmediğine göre bir sürpriz olmazsa okan buruk h.o

Yerinde olsam Avrupa'da bir takımın başına geçmeyi kovalardım.

Geri
Üst Alt