- 4 Ağustos 2009
- 83.532
- 62.169
- 5.093
Yanlis yer 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş , tek derdim Avrupa'da kalıcı başarı.Agacigim ona kotu suna kotu bu lesh bundan olmaz diyerek gercekten futboldan anladigini mi iddia etmeye calisiyorsun amacin ne anlamiyorum gercekten.Tek bir fikrin var bu kotu su kotu.Peki ne olacak nasil olacak dendigi zaman o benim isim degil diyorsun.Cidden biz sampiyon oldugumuzda seviniyormusun yada mac kazandigimizda. yoksa futbolu sirf elestiri yapmak icin mi izliyorsun .Ne deyimki allah ailene sabir versin eger ailene karsida boyleysen.
2 senedir oynanan futbola tek çıt çıkarmayan taraftar 3 haftada yeni hocayı yiyecekse öyle taraftarın ...Bunun bizde yapması şimdilik zor en az iki sene bir takımı daha çalıştırması gerek
Şuan gelse davul gibi çalar tokmağı yuttururlar 3 hafta da
2 senedir oynanan futbola tek çıt çıkarmayan taraftar 3 haftada yeni hocayı yiyecekse öyle taraftarın ...
Maalesef bircogu icin Terim > GS. Kafayi yemisler.![]()
okan buruk
fatih hoca‘nin yaninda 2-3 sene calissin, florya‘nin havasini tekrar cigerlerine ceksin, staji bittikten sonra takimi kendisine teslim edebiliriz. baskan fatih terim, t.d. okan buruk, sampiyonlar ligi...rerererarara.net
@Murat Kara
doğru olsa neden 3 ay beklesin ki böyle büyük bir haber/gazeticilik fırsatı varkenSertaç kaynak hayatınızda görüp görebileceğiniz en büyük kolpacı.
Emin bayram kovid oldu diye , geçmiş olsun kardeşim mesajı yayınlayıp , on dakika sonra göt olmuştur.
Luyindama kadrodışı bırakıldı vs vs
Daha çok saçmalığı var.