Şu an gelirse hata olur terim ve müritleri savaş açar takım kötü olsun diye dua ederler seneye zaten terimin destekçisi kalmayacak o zaman kafa rahat şekilde gelsin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer gerçekten bunu iddia ediyorsan sen de Terim varken takım kötü olsun diye dua ediyorsun demekki.

Gerçekten bu söylediğinizi aklınız hayaliniz tahayyül edebiliyor mu ya

Eğer gerçekten bunu iddia ediyorsan sen de Terim varken takım kötü olsun diye dua ediyorsun demekki.

Gerçekten bu söylediğinizi aklınız hayaliniz tahayyül edebiliyor mu ya
Bu sene kahroldum ben terim in evlatcılık sevgisi yüzünden giden şampiyonluk yüzünden, ancak lucescu ve tudor zamanında yapılanları görünce 2 maç takım yenilsin okan buruk un altını oymaya çalışacaklar gene daha önce oldu ergin ataman da harcanmadı mı bu böyle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim'den bağımsız ben Okan'ı istemiyorum. 2001'deki olayları unutmadık.

Fatih Terim gidecekse de Ömer Erdoğan Hocamı almalıyız. Okan bize uygun değil.

Ha Terim varken Klopp da gelse Terimciler yiyecek. O başka . :)

Okan'in Basaksehir'ini sampiyon olurken begenmemistim. Bu sene izlemedim ama neredeyse kume dusuruyordu, pek iyi futbol oynattigini sanmiyorum.

Fatih Terim'in performansinin giderek berbat seviyeye geldigini dusunsem de, Okan'in yerine Fatih Hoca'yi tercih ederim.

Bize gelip oyunculari cok fit tutacak ve takim halinde pozisyonunu cok kaybetmeden, sallamamazlik yapmadan defans yaptiracak bir hoca lazim.

Oyle cok iyi bir hocaya gerek yok. Turkiye'de zaten su yukarida belirttigim iki seyi yapan hoca Galatasaray gibi bir takimla (rakiplerde ciddi degisiklik olmazsa) rahat sampiyon olur.

Avrupa ise bizim icin kisa vadede sadece bir hayal. Tek amacimiz Sampiyonlar Ligi'nde gruplara kalip 35-40 milyon Euro'yu toplamak olmali.

TL/Euro'nun bu gunku seviyesinde ciddi olarak ceyrek final kovalayacak bir takim kuracak kapasitemiz yok. Bu nedenle stratejik yaklasip, harcama/basari dengesini dogru kurmaliyiz. Gruplara kalip iki uc galibiyet alirsak ciddi basari olur.

Son olarak da Okan'in Galatasaray'dan nasil ayrildigini hatirliyorum. Bizim kulube donmesini istemiyorum.

Okan gotursun 15 gun sonra da hocanin yaninda yardimcisi olur. Guclu bi yardimci hocaya ihtiyacimiz vardi acikcasi. Hocayla konusmadan boyle hamleler yapacaklarini sanmiyorum. 2-3 yila da hoca birakir okan gecer basa. Okanin basarili olacagini dusunuyorum akhisar rize basaksehirde kanitladi.

Birkaç takım daha çalıştırması lazım.

Ama riske girmeyip bizim koltuğun boşalmasını bekleyecek heralde.

İstemem.

Birkaç takım daha çalıştırması lazım.

Ama riske girmeyip bizim koltuğun boşalmasını bekleyecek heralde.

İstemem.
Katılmıyorum . FT Gsnin basina gelirken okan kadar basarisi yoktu. Ne oyuncu olarak ne de td olarak

Edit: zamanlamasi geldiği gelecegi yönetim yanlistir dogrudur bilmem de gsde tdlik yapabilmesi icin herhangi bir engel gormuyorum. Kendini kanitladi kanitlayacagi kadar.

Son düzenleme:
Önce kendini kanıtlaması lazım. Ben hiçbir zaman Başakşehir'i şampiyon yapan teknik direktör olarak görmüyorum. Kadronun temelini atan , oyun sistemini oluşturan , uzun yıllar istikrarla oynatan Apo'ydu . Okan bir nevi hazır takımı aldı ve şampiyon yaptı. O yüzden hala yetersiz. Hele ki bu sene Başakşehir'deki performası daha da şüphe uyandırıyor. O yüzden böyle bir kumar oynamayacaklarını ümit ediyorum . Hele hele Fatih Terim kendi ağzıyla resmi olarak bırakacağını açıklamadan Okan'ın böyle bir anlaşmaya imza atması cidden büyük bir hata olur. Gelecekte görev alma ihtimali ortadan kalkar.

Önce kendini kanıtlaması lazım. Ben hiçbir zaman Başakşehir'i şampiyon yapan teknik direktör olarak görmüyorum. Kadronun temelini atan , oyun sistemini oluşturan , uzun yıllar istikrarla oynatan Apo'ydu . Okan bir nevi hazır takımı aldı ve şampiyon yaptı. O yüzden hala yetersiz. Hele ki bu sene Başakşehir'deki performası daha da şüphe uyandırıyor. O yüzden böyle bir kumar oynamayacaklarını ümit ediyorum . Hele hele Fatih Terim kendi ağzıyla resmi olarak bırakacağını açıklamadan Okan'ın böyle bir anlaşmaya imza atması cidden büyük bir hata olur. Gelecekte görev alma ihtimali ortadan kalkar.
Terimin sampiyonluklarini da tudora mi yaziyoruz o zaman?

Terimin sampiyonluklarini da tudora mi yaziyoruz o zaman?
İlk seneki şampiyonluğunda yarı payı kesinlikle Tudor'a yazarım. Hatta o seneki şampiyonlukta hocadan daha fazla payı vardır ve kutlamalara gelmesini bile istemiştim o dönemde. Kötü futbol oynattığı , kötü sonuçlar aldığı doğrudur ama çoğu yabancı hocadan daha başarılıydı. Özellikle yanlış hatırlamıyorsam ilk 7 8 hafta full galibiyet almıştık. Derbiler ve bazı deplasmanlardaki oyun ve yanlış değişiklikler yüzünden bu kadar çok tepki vardı. Hep hocanın yanında olmasını istemiştim. Takım ligin ilk maçlarında askerden yeni gelmiş gibi yırtıcı oynuyordu. Takımı bıraktığında 2. sırada 1 puan gerideydik.
Sonuç olarak evet ilk seneki şampiyonluğun yarısından fazla payını Tudor'a yazarım ben.

Terim'n sinirinden şikayet ediyoruz, Okan da en az Terim kadar sinirli, hele de başarısızken.

Bu sene işler kötü gittiğindeki maç içi tepkileri rezaletti, Rize ve Akhisar dönemlerinde çokça övsem de Başaktaki son dönemleri can sıkıcıydı.

Yurtdışına gitmeli zaten, aptallığın lüzumu yok.

Bu adamin erol bulut gibi olmasini istemem. Terimde oldugu gibi, kendi ekibini kurmasina imkan saglanacak. Yonetimden hickimse yanina adam sokmayacak. Taraftarda sabredecek arkadaş. Kariyerinin sonuna gelmis adamlara sabrediliyor. Bu adamlarda sabrı hak ediyor.

Sırf Terim'i yüceltmek için gelen herhangi teknik direktör başarısız olsun diye dua edeni görmedim ama Terim başarısız olsun diye takım kötü sonuçlar alsın diye dua eden yüzbinlerce Galatasaraylı var.

Donemin sartlari goz onune alindiginda terim gsye gelirken okan kadar basarisi yok demek muazzam kafaymis yanniz

Geri
Üst Alt