Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.083
- 48.599
- 4.843
Hayırlı olsun , 3 yıllık anlaşma olur diye tahmin ediyorum
Başarılar dilemekten başka diyecek birşeyimiz yok.
Başarılar dilemekten başka diyecek birşeyimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donemin sartlari goz onune alindiginda terim gsye gelirken okan kadar basarisi yok demek muazzam kafaymis yanniz
Şu an gelirse hata olur terim ve müritleri savaş açar takım kötü olsun diye dua ederler seneye zaten terimin destekçisi kalmayacak o zaman kafa rahat şekilde gelsin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cesaretle alakasi yok munakasaya girince küsüp forumu falan bırakmaya kalkiyosun sonra tespit etmek zor oluyor sebep bu.Terim gsye gelirken Okan kadar basarili bir td degil derken terimi yermedim. Sampiyonluk kazanmis akhisar rizede basarili olmus. Karabuk hocasi td oluyorsa okan gs tdsi olmak icin daha hangi onkosulu yerine getirmeli diye sordum.
Muazzam kafami tebrik etmek icin alintilama cesareti göstermeni beklerdim senden
9'a 11 oynuyoruz gol oldugunda
Anlasmayi yapmasinda bir sorun yok ama sardan secilemez
Metin aka Dursun 2.0 seçilecek gibi, ama Elmas’dan saha çok oy alacak diye düşünüyorum Şardanın, üyeler baya bezmiş FT’den.Anlasmayi yapmasinda bir sorun yok ama sardan secilemez
Adminım artik şu seçim başlığına biraz heycan girsin, yazma yetkimi iade et haledeyim o işi
Niye atıldınAdminım artik şu seçim başlığına biraz heycan girsin, yazma yetkimi iade et haledeyim o işi![]()
Fikrim yok bir elmascı mod uyuz olmuştur, pm filan da almadımNiye atıldın