Hayırlı olsun , 3 yıllık anlaşma olur diye tahmin ediyorum

Başarılar dilemekten başka diyecek birşeyimiz yok.

Terim gsye gelirken Okan kadar basarili bir td degil derken terimi yermedim. Sampiyonluk kazanmis akhisar rizede basarili olmus. Karabuk hocasi td oluyorsa okan gs tdsi olmak icin daha hangi onkosulu yerine getirmeli diye sordum.

Muazzam kafami tebrik etmek icin alintilama cesareti göstermeni beklerdim senden
Donemin sartlari goz onune alindiginda terim gsye gelirken okan kadar basarisi yok demek muazzam kafaymis yanniz

Terim gsye gelirken Okan kadar basarili bir td degil derken terimi yermedim. Sampiyonluk kazanmis akhisar rizede basarili olmus. Karabuk hocasi td oluyorsa okan gs tdsi olmak icin daha hangi onkosulu yerine getirmeli diye sordum.

Muazzam kafami tebrik etmek icin alintilama cesareti göstermeni beklerdim senden
Cesaretle alakasi yok munakasaya girince küsüp forumu falan bırakmaya kalkiyosun sonra tespit etmek zor oluyor sebep bu.
Bu da son alintiydi.

Forumu biraktigimda admine attigim dmler duruyor neyden sıkılmisim nedne birakmisim falan. Kimsin ki sana kusup forumu birakayim. Iyi guldum 🤣

Neyse iyi forumlar :)

Okan'ın GS liliğini tartışmam.

Kendisi Inter'e giderken takımı satmamış takımızı şampiyon yaparak ve büyük bir bonservis kazandırarak gitmiştir. Ve ayrıca dönerken FB ye değil BJK ye imza atarak büyük bir GS lilik örneği göstermiştir.

Emre'nin en yakın kankası hakkında karakteri konusunda hiç kuşkunuz yoktur herhalde.

Geri
Üst Alt