Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.862
- 3.421
- 938
cok riskli hareketler beğendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an gelirse hata olur terim ve müritleri savaş açar takım kötü olsun diye dua ederler seneye zaten terimin destekçisi kalmayacak o zaman kafa rahat şekilde gelsin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim gitsin diye takım kötü olsun temennisinde bulunanlar olduğuna inanmak istemiyorum.Eğer gerçekten bunu iddia ediyorsan sen de Terim varken takım kötü olsun diye dua ediyorsun demekki.
Gerçekten bu söylediğinizi aklınız hayaliniz tahayyül edebiliyor mu ya
Bu sene kahroldum ben terim in evlatcılık sevgisi yüzünden giden şampiyonluk yüzünden, ancak lucescu ve tudor zamanında yapılanları görünce 2 maç takım yenilsin okan buruk un altını oymaya çalışacaklar gene daha önce oldu ergin ataman da harcanmadı mı bu böyleEğer gerçekten bunu iddia ediyorsan sen de Terim varken takım kötü olsun diye dua ediyorsun demekki.
Gerçekten bu söylediğinizi aklınız hayaliniz tahayyül edebiliyor mu ya
Katılmıyorum . FT Gsnin basina gelirken okan kadar basarisi yoktu. Ne oyuncu olarak ne de td olarakBirkaç takım daha çalıştırması lazım.
Ama riske girmeyip bizim koltuğun boşalmasını bekleyecek heralde.
İstemem.
Terimin sampiyonluklarini da tudora mi yaziyoruz o zaman?Önce kendini kanıtlaması lazım. Ben hiçbir zaman Başakşehir'i şampiyon yapan teknik direktör olarak görmüyorum. Kadronun temelini atan , oyun sistemini oluşturan , uzun yıllar istikrarla oynatan Apo'ydu . Okan bir nevi hazır takımı aldı ve şampiyon yaptı. O yüzden hala yetersiz. Hele ki bu sene Başakşehir'deki performası daha da şüphe uyandırıyor. O yüzden böyle bir kumar oynamayacaklarını ümit ediyorum . Hele hele Fatih Terim kendi ağzıyla resmi olarak bırakacağını açıklamadan Okan'ın böyle bir anlaşmaya imza atması cidden büyük bir hata olur. Gelecekte görev alma ihtimali ortadan kalkar.
Mevzu cok karisir o zmn yaw. Hamzanin sampiyonlugunu da terime yazmamiz gerekirTerimin sampiyonluklarini da tudora mi yaziyoruz o zaman?
İlk seneki şampiyonluğunda yarı payı kesinlikle Tudor'a yazarım. Hatta o seneki şampiyonlukta hocadan daha fazla payı vardır ve kutlamalara gelmesini bile istemiştim o dönemde. Kötü futbol oynattığı , kötü sonuçlar aldığı doğrudur ama çoğu yabancı hocadan daha başarılıydı. Özellikle yanlış hatırlamıyorsam ilk 7 8 hafta full galibiyet almıştık. Derbiler ve bazı deplasmanlardaki oyun ve yanlış değişiklikler yüzünden bu kadar çok tepki vardı. Hep hocanın yanında olmasını istemiştim. Takım ligin ilk maçlarında askerden yeni gelmiş gibi yırtıcı oynuyordu. Takımı bıraktığında 2. sırada 1 puan gerideydik.Terimin sampiyonluklarini da tudora mi yaziyoruz o zaman?