Galatasaray'ı bir çırpıda silmiş, bjkli bir adamı bu kadar kurtarıcı görmek.. Bizim taraftar bu ara sağlıklı düşünemiyor sanki.
bjk li olduğunu sanmıyorum. galatasaraya dönüp kariyerini bizde noktalaması galatasaraylı olduğunu belli ediyor. sergen de her takımda oynadı ama adam bjk li. arda başakşehire gitti

bjk li olduğunu sanmıyorum. galatasaraya dönüp kariyerini bizde noktalaması galatasaraylı olduğunu belli ediyor. sergen de her takımda oynadı ama adam bjk li. arda başakşehire gitti
Sergen kendisi fenerliyim demişti. Okanın takımı konusunda ciddi değilim zaten ya. :)

Ama 5 maçta hoca kovmak çok saçma. Okan da 5 maçta 2 puan alırsa Bülent mi gelecek? 😂

Sergen kendisi fenerliyim demişti. Okanın takımı konusunda ciddi değilim zaten ya. :)

Ama 5 maçta hoca kovmak çok saçma. Okan da 5 maçta 2 puan alırsa Bülent mi gelecek? 😂
böyle zor bi durumda 5 maçta 1 maç bile kazanamayan her hoca kovulur. işin şakası yok, torrent kimin aklına geldiyse zaten baştan saçmalık. 1 maç kazanmak bukadar zor olmamalı bunu başaramıyorsan kovulmayı haketmişsin demektir

böyle zor bi durumda 5 maçta 1 maç bile kazanamayan her hoca kovulur. işin şakası yok, torrent kimin aklına geldiyse zaten baştan saçmalık. 1 maç kazanmak bukadar zor olmamalı bunu başaramıyorsan kovulmayı haketmişsin demektir
Torrent'in gelmesi saçmaydı. Ona kimse itiraz edemez. Okan da Terim'den sonra gelip o okların hedefi olmazdı. Akıllı adam. Ama artık Türkiye'deki büyük diye anılan takımlar ne hoca bulabiliyor ne başkan ne de sponsor. Bu kelleci yapımızı biraz dizginlemeliyiz sanki..

Neden Okan mesela ? Benim icin asil cevaplanmasi gereken soru bu. Sundan eminim, Torrent'den daha iyi olacagini dusunuyorum ancak Okan'in IBB son donemi felaketti. Zaten bu yuzden gorevden alinmisti. Sampiyon olmus takimi kumeye oynar durumda birakmisti. Yani karnesi her ne kadar iyi isleri de icerse boyle bir durumda soz konusu. Bu acidan bakip yorumlayacak birileri varsa sevinirim. Neden Okan gelmeli ?
Klasik bir sebep renktaş şampiyonlar ligi temposu ve aynı sırada bizim lige ayak uyduramadı döküldüler her takım gibi bizde 8de 8 yaptığımız pandemili sezonda baya hasar almıştık ama elenince sonrasında 8 de 8 yaparak o çöküntüyü kaldırmıştık hatta pandemi olmasa şampiyonduk bu sene tjk da sergenle bir arada götüremedi döküldüler. Neden gelmeli konusuna gelirsek bence yerli teknik adaylar konusunda en öne çıkan ve daha önce şampiyonluk yaşamış biri olarak bizi şampiyon yapabilecek kapasitede biri.

Torrent'in gelmesi saçmaydı. Ona kimse itiraz edemez. Okan da Terim'den sonra gelip o okların hedefi olmazdı. Akıllı adam. Ama artık Türkiye'deki büyük diye anılan takımlar ne hoca bulabiliyor ne başkan ne de sponsor. Bu kelleci yapımızı biraz dizginlemeliyiz sanki..
madem terimden sonra okanı getirmek zordu. altyapı hocalarından biriyle bikaç hafta ortalık durulana kadar bekleselerdi ve sonra getirselerdi. torrent baştan çok yanlış bir tercih olmasına rağmen küme düşme tehlikemiz olmasa torrent sezon sonu kovulsun derdim ama artık her maç kıymetli ve final gibi. vakit kaybedilmemeli torrent ile

madem terimden sonra okanı getirmek zordu. altyapı hocalarından biriyle bikaç hafta ortalık durulana kadar bekleselerdi ve sonra getirselerdi. torrent baştan çok yanlış bir tercih olmasına rağmen küme düşme tehlikemiz olmasa torrent sezon sonu kovulsun derdim ama artık her maç kıymetli ve final gibi. vakit kaybedilmemeli torrent ile
Şu süreçte de kovmak yerine ikili bir çözüm yolu daha akılcı olabilir aslında. Futbolcular açısından.

Şu süreçte de kovmak yerine ikili bir çözüm yolu daha akılcı olabilir aslında. Futbolcular açısından.
çözemiyor belli, çözemeyecek de o karakter yapısına sahip değil. burak kendi gibi pasif bi adam bulmuş. en vasat hocayı getirsen bile 1.5 ayda elinin değdiğini bişeyleri değiştirdiğini görürsün bu torrent ha gelmiş ha gelmemiş, takıma hiç birşey katmamış üstüne bi de özgüven de yerle bir olmuş takımda. şakası yok düşeriz

Geri
Üst Alt