Bu şerefsiz hainin kulübün kapısından içeri girmesinden daha kötü tek şey Emre isimli bilmem ne evladının kulübün kapısının içinden girmesidir.

Kendisi iyi hoca falan da değildir Rize'de 6 aylık periyot dışında bir marifeti yoktur. Akhisar'la aldığı kupa şans eseridir ve Başakşehir'le aldığı şampiyonluk şaibenin kralıdır. Ne çabuk unuttunuz o dönem bize yapılanları? Zaten o pandemi sonrası yüzlerce gazi vermiş halimizle bile sahadan silmiştik kıytırık takımını.

Emre neyse bu da odur işte, bu devrin adamıdır karakteri büyük soru işaretidir Ahmet Bulut'u Ahmet Bulut eden kişilerdendir vurguncudur kaypaktır paragözdür maç satar Galatasaray'a bağlılık hissetmez. Tudor başımızdayken tavırları da belli. Tüm bunların ötesinde işini iyi bile yapmaz.

Eğer bu herif bir camianın çocuğuysa olsa olsa İBB camiasının çocuğudur. Bizden uzak olsun.
Kulaktan duyma laflarla adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsun. Ayıp oluyor biraz.

Kulaktan duyma laflarla adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsun. Ayıp oluyor biraz.
Kim kimin kulağından duymuş? Feldkamp dönemlerine hatırlayacak kadar yetişmedim ama o zamanlar nasıl ışıldadığını talihsiz sakatlığını vs. biliyorum... Bize ettiği hizmetleri de yoksaymam ama gidiş şeklini ve gittikten sonra yaptıklarını sineye çekmeye gerek yok.

Bu adamın Emre Belözoğlu'ndan tek farkı daha sessiz olmasıdır.

Kim kimin kulağından duymuş? Feldkamp dönemlerine hatırlayacak kadar yetişmedim ama o zamanlar nasıl ışıldadığını talihsiz sakatlığını vs. biliyorum... Bize ettiği hizmetleri de yoksaymam ama gidiş şeklini ve gittikten sonra yaptıklarını sineye çekmeye gerek yok.

Bu adamın Emre Belözoğlu'ndan tek farkı daha sessiz olmasıdır.
Nereye gidişşekli?

Nereye gidişşekli?
Inter. Bjk. IBB.

Birinde resmen şampiyonluğu sattı ve kuruş kazandırmadı.

Diğerinde ne diyeyim ki Okansız lakabını hak etti işte.

Sonuncusunda da cemaat sohbet arkadaşlarıyla ve çok sevdiği siyasi odakla bütünleşti.

Bu herifin 2000 sonrası olumlu vukuati yok ki. Arda gibi camiasız kalmamak için bitik halde kontrat koparma çabalarını da unutmadık.

Inter. Bjk. IBB.

Sonuncusunda da cemaat sohbet arkadaşlarıyla ve çok sevdiği siyasi odakla bütünleşti.

Bu herifin 2000 sonrası olumlu vukuati yok ki. Arda gibi camiasız kalmamak için bitik halde kontrat koparma çabalarını da unutmadık.
FT nin Fio ya gitmesi ile aynı.

Inter. Bjk. IBB.

Galatasaray'ın şu anda bunları düşünecek zamanı ve durumu yok.. Okan Galatasaraylıdır. Futbolu Galatasaray'da bırakmasıda bunun göstergesidir.. Mesnetsiz sallamayın. Antu değil burası..

Inter. Bjk. IBB.

İbb ye gidişinde hata nerede renktaş adam bir teknik direktör ve orada çalıştı alttarafı normal olarak.

Okan sattı diyenler cahiller yaşı küçükler hazımsızlar
Yaşı küçükler diyorum at. bilbao deplasmanını hatırlayanlar okan a laf etmez. Hazımsızlar diyorum sözleşmesi biten oyuncunun sözleşmesini uzatmayan yönetime değil de oyuncuya kızar
Bir de kırmızı kart gördü ankaragücüne yenildik vs komik ötesi. Bir hazımsızlık örneği de bu aslında. Kuşlar 3 defa şampiyonluk verdi son maçta üstelik hepsi mi satılık. Şampiyonluk 34 maçta belli olurken kırmızı kart gördü diye oyuncunu sattı diye suçlamak buna inanmak nankörlüktür en hafif tabirle.
Okan buruk hoca olarak hak ediyor
Terim sonrası hemen gelmeliydi işin doğrusu yapılsa.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasim 44, egitimim ve kulturumun yanina yaklasma ihtimalin yok. oKansiz ve Emre, ligin devre arasinda Inter’le sozlesme yapmis (buraya kadar problem yok), ligin ikinci yarisinda sakatlanmamak icin Galatasarayi alenen sabote etmis bir sampiyonluk etmislerdir. Jardel’e yapilan mobbing’inde basrollerindendir. Aksini iddia eden mac filan izlemeden atiyordur. Tipki Fatih Hoca’yi ve hic bilmedikleri Burak Elmas ve yonetimini ballandira ballandira anlattiklari ve savunduklari gibi. Gelinen nokta itibari ile agir rezil olduklari icin simdi oKansizi piyasaya surme telasindadirlar.

Yasim 44, egitimim ve kulturumun yanina yaklasma ihtimalin yok. oKansiz ve Emre, ligin devre arasinda Inter’le sozlesme yapmis (buraya kadar problem yok), ligin ikinci yarisinda sakatlanmamak icin Galatasarayi alenen sabote etmis bir sampiyonluk etmislerdir. Jardel’e yapilan mobbing’inde basrollerindendir. Aksini iddia eden mac filan izlemeden atiyordur. Tipki Fatih Hoca’yi ve hic bilmedikleri Burak Elmas ve yonetimini ballandira ballandira anlattiklari ve savunduklari gibi. Gelinen nokta itibari ile agir rezil olduklari icin simdi oKansizi piyasaya surme telasindadirlar.
Kraliyet soyundan mısın rengo?

FT nin Fio ya gitmesi ile aynı.
FT'nin Fiorentina'ya gidiş şekli de bayağı kötü zaten. Hocalardan bonservis beklentim yoktur yalnız benim. Bir de en azından kulübümüze ihanet etmedi sonrasındaki süreçte, 2. dönemindeki sürecin giriş ve sonuç bölümleri haricinde. Aynı demek malca olur keza FT Fiorentina'ya gidebilmek için bok gibi oynatıp şampiyonluk satmadı. Orada ıskartaya çıkınca boşta kalmamak adına en çok para verene topukları götüne değdire değdire koşarak gelmedi.
Galatasaray'ın şu anda bunları düşünecek zamanı ve durumu yok.. Okan Galatasaraylıdır. Futbolu Galatasaray'da bırakmasıda bunun göstergesidir.. Mesnetsiz sallamayın. Antu değil burası..
Ya Emre de Galatasaraylı işte ama olmaz, olmuyor. Başarıdan önemli şeyler vardır ki zaten Okansızın başarıyı getirecek isim olduğu da tartışmaya açıktır. Arda gibi son bir hamle bitik haliyle Galatasaray'a gelmesi de bir şeyi değiştirmez, ayrıca bizden sonra oynadı İBB'de.
İbb ye gidişinde hata nerede renktaş adam bir teknik direktör ve orada çalıştı alttarafı normal olarak.
Oyuncu olarak gidip kapak attığı dönemden bahsediyorum. Ne olduğu belli o kulübün, kimlerin güdümünde olduğu belli.

Okan büyük oyuncuydu ciddi katkıları da oldu ama gidiş şeklini mübah kılacak bir şey yok. Jardel mevzusu abartılsa da birilerinin adama olumsuz etkisi oldu bariz. Belki yıllarca faydalanabilirdik.

Beşiktaş'a gidip oynaması olabilecek şeyler, çok takılmıyorum.

Zaten tarihte ayıbı olmayan kişi çok az, Metin, Gndüz; Bülent belki Hagi...

FT'nin Fiorentina'ya gidiş şekli de bayağı kötü zaten. Hocalardan bonservis beklentim yoktur yalnız benim. Bir de en azından kulübümüze ihanet etmedi sonrasındaki süreçte, 2. dönemindeki sürecin giriş ve sonuç bölümleri haricinde. Aynı demek malca olur keza FT Fiorentina'ya gidebilmek için bok gibi oynatıp şampiyonluk satmadı. Orada ıskartaya çıkınca boşta kalmamak adına en çok para verene topukları götüne değdire değdire koşarak gelmedi.

Ya Emre de Galatasaraylı işte ama olmaz, olmuyor. Başarıdan önemli şeyler vardır ki zaten Okansızın başarıyı getirecek isim olduğu da tartışmaya açıktır. Arda gibi son bir hamle bitik haliyle Galatasaray'a gelmesi de bir şeyi değiştirmez, ayrıca bizden sonra oynadı İBB'de.

Oyuncu olarak gidip kapak attığı dönemden bahsediyorum. Ne olduğu belli o kulübün, kimlerin güdümünde olduğu belli.
Bana göre saçma argümanlar ama senin duyguların rasyonel gözükmese bile; saygı duyuyorum.

Emre gelsin hemen yarın başlasın. Aradaki buzları eritelim başlasın yarın.

Çok açık net diyorum kendi adıma GS konusunda kinim hep büyüktür. Yapılan yanlışı kolay kolay unutamıyorum ama yine aynı sebep için çok kez de susmuşumdur, sineye çekmişimdir. Fatih Terim'in üçüncü dönemi de onlardan biri. MT sonrası geri gelsin istemedim, yalan yok. Ahımız var diyenlerdendim, aktif olduğum sm hesabımda da çokça yani dile getirdim. Ama geldiği andan sonra da Koç'undan TFF'sine kadar o dönem Allah yukarda en Terimciden daha Terimci olup savundum ve şampiyon yaptı iki sene, tek başıma kutlamalara bile gitmiş biriyim. Hakkını teslim etmiş insanım. Çünkü benim Galatasaray sevgim, ona yapılan hatalara karşı olan kinimden bile daha büyük. Eğer iyiliğine olan şey buysa gelsin, değilse de hayırlı ve bizim için doğru olanı olsun. Benimki sadece yakın zamanlardan ve sonu iyi olan,kendimin utandığı ama
bundan gocunmadiğım örneklerdendi. Herkes bir düşünmek zorunda değil.

Geri
Üst Alt