Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.521
- 44.584
- 2.388
Emreyi getiremiyorsak okan gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani katılıyorum, ilk defa başarılı olduktan sonra Galatasaray ı bırakıp giden Okan değildi ki, Fatih Terim bunu 2 kere yaptı Fiorentina ve Milli Takımlar ileOkan büyük oyuncuydu ciddi katkıları da oldu ama gidiş şeklini mübah kılacak bir şey yok. Jardel mevzusu abartılsa da birilerinin adama olumsuz etkisi oldu bariz. Belki yıllarca faydalanabilirdik.
Beşiktaş'a gidip oynaması olabilecek şeyler, çok takılmıyorum.
Zaten tarihte ayıbı olmayan kişi çok az, Metin, Gndüz; Bülent belki Hagi...
Emre ne zaman bize gelmek istedi ya o ırkçı herif fanatik fblinin teki geçmişte bizde oynarken gs türkiyenin en büyüğü falan demesi bunları temize çıkartmıyor. Bizde oynarkende fb diye bağıracak hali yoktu gittiği gibi bağırdı zaten.Futbolda duygusalliga yer yok şunu anlayamadınız hala.
Hata etmiş ayrılış şekilleri yanlış olabilir, herifler 20li yaslarında toy bireyken italyanın ve dünyanın en gözde takımlarından birisinden teklif gelmiş.
Kardeşim sözlesmesini zamanında uzatmayanlara da laf edin. Bir sene önce hocaları ayrılmış italyaya gitmiş ee peşinden de aynı yolu uygulamışlar gitmişler.
Oyuncuyla hocayı bir tutamam diyorsunuz. Lan birisi takimin 30 oyuncusundan birisi diğeri başarının mimarı.
Birine bok atıp diğerini allah yapma sevdası da enteresan.
Ayrıca okan da emre de dönüste bize gelmek için çabaladılar. İkisinde de gedson benzeri bir hikaye çıktı ortaya. Parasız batık bir kulüp vardı.
Keza okan zaten gittikten sonra sakatlıklardan dolayı dibe vurmuş oyuncuydu alsan ne almasan ne. Direkt geri gelse sakat adamları takıma doldurdular diye elestirilecekti.
Futbolda dün diye birsey yok. Terime yarın milli takım için teklif gelse alayınızı tanımaz gider(düşman dediği adamların altında çalısmayı kabul eder) 2 sene sonra geri geliyor denildiğinde davul zurnayla karşılanır.
Okan veya x kişisi farketmez isimci de değilim futbolu bilen top çevirme sevdasına sahip olmayan herhangi birine de hayır demem.
Liverpool'a ceza sahasının dışında gelişine sapladığı gol hâlâ hatıralarımız da yer edinmektedir.
Laf atarken neden alıntı yapmıyorsun evet fb de yaptığı onca rezillik ırkçılık bin türlü olayı yapan her eline mikrofonu aldığında en büyük fb diye bağıran kişilik sadece reddedildiği için yapmıştır bunları yoksa dünyanın en büyük galatasaraylısı kendileri.Daha emrenin bize gelmek isteyip de adnan polat tarafından reddedildikten sonra fenere gitmesinden bir habersiniz lakin adamlara sallayacak kadar curretkarsiniz. Evet en buyuk GSli sizsiniz tebrikler.
Laf atarken neden alıntı yapmıyorsun evet fb de yaptığı onca rezillik ırkçılık bin türlü olayı yapan her eline mikrofonu aldığında en büyük fb diye bağıran kişilik sadece reddedildiği için yapmıştır bunları yoksa dünyanın en büyük galatasaraylısı kendileri.
Arda'ya da ederim.Ya olay başarılı olup ayrılması değil ki, en doğal hakkıdır. Tugay'a, Hakan Şükür'e, Arda'ya bu laflar ediliyor mu?
Gitmek için şampiyonluk satmak nedir? Daha fazla para almak için beleşe kaçmak nedir?
Ha profesyoneldir bunları da yapar hakkı vardır. Biz de taraftarız kardeşim bizim de bu heriften nefret etme hakkımız vardır.
Bu kulübün kapısından içeri girerse zamanında attığı kazıklar yanına kalmış olur, kendi adıma konuşacak olursam.
Arda'nın ayıbı kendineydi büyük ölçüde ama taraftarın yarısından fazlası tepkili zaten ona da. Ben de sevmem keşke yükseleni Bjk'ye gitseydiArda'ya da ederim.
Arda daha büyük ayıplar yaptı hatta
Gelmek istemedi demedim ne zaman gelmek istedi dedim bu cevap değil sorudur. Ben sallamaya devam edeyim etmesine de sen de insanların A dediğine B diyerek farklılık muhalefetlik yapmaya devam et. Yarın bir gün okan gelirse ve iyi işler yapmaz ise bu seferde emreye yoğunlaşırsın.Fbde yaptığı rezilliklerle konunun ne alakası var. GSye gelmek istemedi diye sallamışsın. Adam gelmek istedi diye belirttik. Bu bilgi esliginde sallamaya devam edebilirsin sikinti yok.
Laf atarken neden alıntı yapmıyorsun evet fb de yaptığı onca rezillik ırkçılık bin türlü olayı yapan her eline mikrofonu aldığında en büyük fb diye bağıran kişilik sadece reddedildiği için yapmıştır bunları yoksa dünyanın en büyük galatasaraylısı kendileri.