bu süreçte en doğrusu yerli hoca. yerli hoca adayları içinde de en doğrusu okan gibi duruyor şuan.

normalde yabancı hocacıyım ama okan gelirse de yanında torrent ayarında tecrübeli ve kaliteli bir yardımcıyla gelsin isterim

bu tür genç hocalar yurtdışına gidemiyorsa o tecrübeli ve bilgiyi onlara getirelim derim

normalde yabancı hocacıyım ama okan gelirse de yanında torrent ayarında tecrübeli ve kaliteli bir yardımcıyla gelsin isterim

bu tür genç hocalar yurtdışına gidemiyorsa o tecrübeli ve bilgiyi onlara getirelim derim
iyi fikir.

ayrıca okan oyuncuyken de bir çok önemli hoca ile çalıştı, yurt içi ve dışı. ciddi taktik bilgisi vardır bence ki gittiği farklı çaplardaki takımlarda başarılı oldu hep, sonunda da şampiyon dahi oldu.

tr liginde yerli hoca ile başarılı olunuyor. yaşı da genç, galatasaraylı da bir isim. bence bu kişi üzerinde sabır edilmeli.

bu süreçte en doğrusu yerli hoca. yerli hoca adayları içinde de en doğrusu okan gibi duruyor şuan.
Bencede en mantıklı seçenek.İyimi kötü mü şu an kimse bunu bilemez.Fakat daha önce hem kupa hem lig şampiyonluğu yaşamış olması bence çok büyük avantaj.
Şu zor dönemde yabancı hoca çok riskli olur.Okan oyuncuları biliyor,ligi biliyor..gözümüzün önünde tercih anlamında torent faciası varken bir daha bu hataya yapmamak lazım. Ama o kadar rezil yönetiliyoruz ki artık şu klüpde yönetimsel olarak yapılan fiyaskolara hiç şaşmıyorum.

bu okan nasil futbol oynatiyordu ya ben basaksehirde maclarini hic izlemedim , atak mi pres mi pas mi bu adamin oyun anlayisi nasil ?

Esref beyin kendisine yönelmesi lazım. Kaybedecek vaktimiz yok yeni sezonda

senin rutbene noldu
05032019105747-1551783467.jpg

Geri
Üst Alt