Hoca işini Kerem'e bırakalım baskette hocayı bulduğu gibi futbolda da hocayı bulmuş..

Geleceksin biliyoruz Cimbombomun başına, seninle çıktık biz bu kutlu yola. :hat:

Sanki bir tek hainliği Okan yaptı? Size 129 tane hain sayarım bu takında görev almış.. şu an mevcut Başkan hain mesela 300-500 için adam almayıp abuk subuk birini hoca yapıp ülkenin en büyük camiasını kasten küme düşürmeye çalıştı. Zam alamadığı için sakatım diyen.. maçlarda bilerek oynamayan onlarca oyuncu gördü bu gözler .. 7 milyon maaş alıp 10 maça çıkamayan vs vs.. ayrıca şunu uyuyorsunuz Okan Futbolucu olarak tekrar bizde oynadı. Gelir gelmez çok umrumda değil ama hainlik vs boş işler..

eski topçularla konuşan ntwdeki herif röport yapmış pazar yayınlanıcakmış
okan faaliyette
teaserın sonunda da yaşanan bütün bu sürecin G.S. hocası olmanın önüne set çektiğini düşünüon mu diyor. okan da hocalık farklı ben efsane topçuyum fln diyor.

okan faaliyette
teaserın sonunda da yaşanan bütün bu sürecin G.S. hocası olmanın önüne set çektiğini düşünüon mu diyor. okan da hocalık farklı ben efsane topçuyum fln diyor.
Efsane topçu olma konusunda haklı bence

okan faaliyette

link

Geri
Üst Alt