- 28 Kasım 2008
- 15.684
- 4.486
- 2.278
Hocam gelmiyor mu ne zaman imza atacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca da onaylarsa iyi fikir. Faydalanabileceiğimiz isimler varsa hem faydalanırız, hemde tazminattan tasarruf etmiş oluruz.Ekibinde eski Gsli futbolcu görmek istemediğim sayın hocamdır.
Düzgün profesyonel bir ekip kurmalı. Torrentin bazı antrenörleri araklayabiliriz.
Lakin böyleleri topyekün ekip halinde hareket ediyor galiba abiOkan hoca da onaylarsa iyi fikir. Faydalanabileceiğimiz isimler varsa hem faydalanırız, hemde tazminattan tasarruf etmiş oluruz.
Olabilir, amam mesela Riera ekibe sonradan dahil oldu. Her ne kadar eski futbolcu kategorisindeyse tazminat için söylemiyorum, eğer bize faydası olacaksa, Okan hoca bunda bizden daha iyi anlar. Ekipte şans verilebilir.Lakin böyleleri topyekün ekip halinde hareket ediyor galiba abi
Doğru mu bu
Fake hesap gibi okan hocanın twitterı yoktur.
Fenerli bbo sporun bir tweetini beğenmiş o fake diye düşündürdü bana.Serhan Türk ve Alp Pehlivan’ın takip etmesi kıllandırdı beni.
Fake değil gibi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kolpaya son verelim
Erden Timur'un da bir hesabı vardı fake onu da bir kaç muhabir takip ediyordu sanırım sonra fake olduğu ortaya çıktı. Fake olabilir yani ha olmaya da bilir ve twitlere kaydırarak bakarken yanlışlıkla beğenmişte olabilir.Serhan Türk ve Alp Pehlivan’ın takip etmesi kıllandırdı beni.
Fake değil gibi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkar göster.fake naci