Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.274
- 25.833
- 2.808
İnşallah her şey düzgün gider. 3-4 maç tökezledi mi fatih terim sesleri yükselir yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özele gelÇıkar göster.
En tehlikeli durum bu, iyi kadro kurulursa Tudor’un yaşadığını Okan da yaşayabilir.İnşallah her şey düzgün gider. 3-4 maç tökezledi mi fatih terim sesleri yükselir yine.
doğru mu
Doğru. Okan boşuna suçlanıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rize ve Akhisar dönemlerinde açıkçası çok beğeniyordum özellikle 2019'da Rize'yi izlemek keyifliydi.
Başak dönemiyle ilgili elimde pek done yok ama potansiyelli olduğunu düşünüyorum ben, full motive olarak çıkacaktır bu da pozitif. Olmazsa da bir kere de biz kendi FTmizi çıkarmayı deneyelim düşüncesindeyim.
Hayırlı olsun.
Sonraki yılı da biri anlatsa keşke..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk uçak hocam için iniyor!
Yeni jenerasyon İmparator!
Öneri alalımbir süre "imparator" konseptine gerek yok düşüncesindeyim .Yeni lakaplar lazım.
cevabı yazdığımdan beri derin düşünceler içersindeyim ... ilham gelecektir.Öneri alalım
Dusunme hicbisey gelmiyor aklacevabı yazdığımdan beri derin düşünceler içersindeyim ... ilham gelecektir.
şu anlık okan hoca tabi - başarılı olursa farklı bir şey lazım.Dusunme hicbisey gelmiyor akla
Okan hoca ziyadesiyle yeterlidir
Sokan hoca mı güzelmişşu anlık okan hoca tabi - başarılı olursa farklı bir şey lazım.
Şimdilik Zokan Hoca olsun.
FT imparator - o kültleşti (ama torrente isim iinde kullanınca hoş olmadı ,hiç yakıştırmıyordum)
biraz kulübedeki halinide görmek lazım