Akıllı adam, şu ana kadar çok iyi hoca. Terim'den sonra gelsin diyebileceğim tek yerli..

hayırlı işler kardeş.bi kere de hayrın dokunsun.elaleme versin,bize oynasın takımın

halen öylelermi bilmiyorum ama bu üçü birlikte kurdukları bi menajerlik şirketinin ortağıydı. en son emre ve ahmet bulut bilikte devam ediyor diye biliyordum okan ne alemde haberim yok tabi.

Okan buruk, terim gittikten sonra cuk oturacaktir. Rizesporla oynattigi top terim suan oynatamiyor.

Terim bu sene özellikle çok formsuz. Eğer olası bir başkanlık formülü olursa Okan ideal seçim olur.

Terim bu sene özellikle çok formsuz. Eğer olası bir başkanlık formülü olursa Okan ideal seçim olur.
Kargalardan 7 tane yiyen okan mi?

Yoksa başak maçına 6 gün kala emre ile sabah kosusuna çıkan okan mı?

2001 yılında bizden bedava kaçan okan mı?

Neyse siz önce pazar günü başak'in okan'i nasıl yendiğini iyi izle sonra tekrar karar verin.

Böyle birinin bize layık olup olmadığına?

Neyse siz önce pazar günü başak'in okan'i nasıl yendiğini iyi izle sonra tekrar karar verin.

O macta kargalar cok sansliydi 11 sutun 10 kaleye buldu, oyle maclar kocaman sezonda en fazla 1-2 tane olur. Rizespor o macta daha guzel oyunla tam yakalayacakken kalecileri sapitti.

cengiz gittigi zaman, ben yeni baskanin terimle devam etmez diye dusunuyorum yerli olacaksa Okani getirsinler. Yada, bir Alman hocasina ona da bir vizyoner bir baskan lazim Ozan Korkut veya Unal aysal gibi.

Biz de baskiyi kaldiramaz, bir kac mac sonra sacmalamaya baslar, Tudor'a yapilan Okan'a da yapilir. Insanlarimiz sabirsiz oldugu icin dogru bir hamle olarak gormuyorum.

Son düzenleme:
Vakit vefa vakti Okan...​

Normalde istemem ama gecmiste yaptigi icin samimi bir sekilde hatasini kabul ederse ve özür dilerse o zaman önümüzdeki senelerde bize gelebilir belki.

Piyasa da adam akilli genc yerli hoca yok. Hamza baslarda ümit vaat ediyordu ama o da gün gectikce tamamen mala bagladi ve kendi kendini bitirdi. Simdi küme düsmeye oynayan bi takimdan digerine gidip duruyor.

Okan lı Rize ilk devre Fener'i 3-0 yenmişti. Bizim yapamadığımızı o kotu kadroyla Okan yaptı. Besiktas maçı skor olarak kotu, oyunun gercegini yansıtmıyor. Rize o macta da cok iyi oynamıştı. Ben Okan ın iyi bir TD oldugunu dusunuyorum. FT sonrası gelmesini istediğim TD adaylarından biri de Okandır.

Fena bir aday değil fakat Terim'i başkanlık dışında bu kadar kolay yiyemeyiz , böyle bir lüksümüz yok.

Vefanın İstanbul'da bir semt adı olmadığını kanıtlamıştır.

Geri
Üst Alt