Kim ne derse desin zaman elini taşın altına koyma vakti. Eğer gönüllü ise gelsin. Akhisar'da da yaptı iyi işler. Avcının şampiyon yapamadığı başak'ı da yaptı. CLde jk kadar bile rezil etmedi. Rize macerası vardı galiba bir de orasını net hatırlayamadım. Sergen yerine yüz bin kere tercih ederim. Bülent kaptanı denedik, ben tekrardan çok faydalı olacağını sanmıyorum. Ben çok sıcak bakmadığım için değil de taraftarın geneli sıkıntı yaratacaktır. Okan'ın ispatı teknik anlamda bir tık daha fazla. Bu da bir güven veriyor.

Neden Okan mesela ? Benim icin asil cevaplanmasi gereken soru bu. Sundan eminim, Torrent'den daha iyi olacagini dusunuyorum ancak Okan'in IBB son donemi felaketti. Zaten bu yuzden gorevden alinmisti. Sampiyon olmus takimi kumeye oynar durumda birakmisti. Yani karnesi her ne kadar iyi isleri de icerse boyle bir durumda soz konusu. Bu acidan bakip yorumlayacak birileri varsa sevinirim. Neden Okan gelmeli ?

Okan hocayı Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir de hepsinde takip ettim elindeki kadro neyse ondan %100 verim alır adam Crivelli gibi bir forvetle süper lig şampiyonu oldu daha ötesi yok.

Galatasaray'ı bir çırpıda silmiş, bjkli bir adamı bu kadar kurtarıcı görmek.. Bizim taraftar bu ara sağlıklı düşünemiyor sanki.

Neden Okan mesela ? Benim icin asil cevaplanmasi gereken soru bu. Sundan eminim, Torrent'den daha iyi olacagini dusunuyorum ancak Okan'in IBB son donemi felaketti. Zaten bu yuzden gorevden alinmisti. Sampiyon olmus takimi kumeye oynar durumda birakmisti. Yani karnesi her ne kadar iyi isleri de icerse boyle bir durumda soz konusu. Bu acidan bakip yorumlayacak birileri varsa sevinirim. Neden Okan gelmeli ?
Neden gelmemeli peki ? Siz de bunu cevaplarsanız sevinirim..

Neden gelmemeli peki ? Siz de bunu cevaplarsanız sevinirim..

Ben bir spoiler verdim. IBB donemi (gitti sezonki) olusturdugu ortam. Birkac oyuncu da aciklamisti, biiz frenliyordu diye. Daha agresif/ofansif oynamak istiyorduk vs.. Trabzon'a giden eleman falanda dedi. Bu arada, ben gelmesin de demedim, istiyorsun diyelim, neden diye soruyorum. Cunku bir hoca var gorevde ve o gitsin Okan gelsin diyenler nedenini aciklamali ben degil. Ayrica gelmesin de demiyorum. Benden cevap beklemen bence cok dogru degil.

Yerli hocaların iyi kadro kuramadığını düşünüyorum ben. Avrupa futbolundan çok gerideler bence. Bu seneki durumumuz bunun ispatı gibi.
Buna katılmıyorum.. Yeni Jenerasyon hocalarından; Gerek Okan Buruk olsun, Ömer Erdoğan olsun, İlhan Palut olsun gayette modern futbolu ve futbolcuları bilen teknik adamlar bunlar.. Artık kabuğumuzu kırıp bunları görmeliyiz. Yoksa fatih terim ve şenol güneş arasında gider geliriz 50 sene..

Ben bir spoiler verdim. IBB donemi (gitti sezonki) olusturdugu ortam. Birkac oyuncu da aciklamisti, biiz frenliyordu diye. Daha agresif/ofansif oynamak istiyorduk vs.. Trabzon'a giden eleman falanda dedi. Bu arada, ben gelmesin de demedim, istiyorsun diyelim, neden diye soruyorum. Cunku bir hoca var gorevde ve o gitsin Okan gelsin diyenler nedenini aciklamali ben degil. Ayrica gelmesin de demiyorum. Benden cevap beklemen bence cok dogru degil.
Aynı şekilde başakşehire şampiyonlar liginde oynattığı oyunda ortada.. Öyle kek rakiplerle karşılaşmadılar. PSG ve M.United'a karşı çatır çatır top oynattı. Hatta M.United'i yendi..

Keza; Akhisar ile Türkiye kupası kazandı.. Rizespor'a şahane top oynattı.. Avcının aynı kadroyla şampiyon yapamadığı başak'ı avcının kurduğu kadroyla şampiyon yaptı.. Daha ne yapması lazım bu adamın kendini ispat etmek için ?

Aynı şekilde başakşehire şampiyonlar liginde oynattığı oyunda ortada.. Öyle kek rakiplerle karşılaşmadılar. PSG ve M.United'a karşı çatır çatır top oynattı. Hatta M.United'i yendi..

Keza; Akhisar ile Türkiye kupası kazandı.. Rizespor'a şahane top oynattı.. Avcının aynı kadroyla şampiyon yapamadığı başak'ı avcının kurduğu kadroyla şampiyon yaptı.. Daha ne yapması lazım bu adamın kendini ispat etmek için ?
Roma, Gladbachli gruptan lider cikti
hani CL grubuysa o da cl grubu kagit ustunde
liderse o da lider cikardi top oynayarak hem de

Ben ManU macinda iyi oynatmis olmus olsada oyle cokta ozel bir oyun oynattigini dusunmuyorum. Alisik oldugu, Akhisar'dan, klasik tabirle anadolu takimi oyunu oynattigini dusunuyorum. Ha, haddini bilerek oynadilar dersen ayri bir konu cunku istatistiklere gore de zaten bu boyle. Sonucta 1 galibiyet ve -11 averaj ile tamamlamislar. Cok ovulecek bir durum yok kazanilan mac disinda ki o macifa az ustte acikladim, iyi bir oyundan ziyade dogru bir kurgu. Buna da alisik bir hoca, Akhisar tecrubesi.

Neyse o konuya daha cok girmeyelim, ancak Anadolu takimlarinda yakaladigi basariyi buyuk takimda yakalayabilecegi anlamina gelmiyor bu. Oyun planindan bahsetmeni beklerdim. Sonuc odakli bakacaksak, 1 sene once hasbel kader sampiyon yaptigi takimdan kovuldu cunku takim kume dusme potasindaydi. Oyuncularla iletisimi de kopmustu medyaya yansidigi kadariyla ki bu tribun baskisi olmayan bir camiada oldu. Ben gelmesin demiyorum, eger siz gelmesini istiyorsaniz "sunu bunu onu iyi yapiyor, su oyunu oynatiyor" demeniz lazim.

Geri
Üst Alt