Bence şimdiden gelecekse gelsin planını yapsın. bu sene kimse kizamaz
kızmak açısından değil de sürekli kaybeden ortamda olmak psikoloji bozar
sonra bir anda kazanacak yapıya geçiş yapmak kolay olmayabilir.
o yüzden seneye devam edecek hocanın şu an gelmesi doğru mu emin değilim
ama perde arkasından çalışmalarını yapmasında sakınca yok.

Bu Torrent'e de deniyordu 5 haftada çöp oldu adam. Kimseye sabır gösterilmiyor
Ben Torrente çok kızmıyorum zaten. Gol atmakta pozisyonlara girip zorluk çeken ve çok kolay gol yiyen bir takımız ne yazıkki. kadroyu eksik kurdular hemde en önemli bölgeleri.

kızmak açısından değil de sürekli kaybeden ortamda olmak psikoloji bozar
sonra bir anda kazanacak yapıya geçiş yapmak kolay olmayabilir.
o yüzden seneye devam edecek hocanın şu an gelmesi doğru mu emin değilim
ama perde arkasından çalışmalarını yapmasında sakınca yok.
Bu yönetime inancım kalmadı. 1 sene daha şans verilebilir diyordum ama bilmiyorum.

Emre ve Okan'ı seveyim mi bu mu beklentin? Yoluna git delikanlı gözlükler yakıyor aklının ermediği işlere girme sevebilirsin Okanida Bulentide Hasanida Umit davalayida
Emreyi sevmemene bisey diyemem Okani sevebilirsin ,Bulenti,Hasani,..Torent aman aman bi hoca degil zaten.eufa kupasi kaldirmis Tdlik kariyerinde 1 sampiyonlugu olan Okan Gelsin Torent dayimda yardimci olabilir.Dunki duran top organizyonlarini begendim.Ama hocalik yapacak cap yok kendisinde malesef.5 mac oldu diyorsunda 10 mac olsada degismeyecek.Biz kulup efsanesini neden kovduk bizi kume duserecek cart curt dendi gonderildi bu adamda geldiginden beri bizi ileriye tasidi mi hayir tasiyacak mi hayir o halde bye bye 10 mac 15 beklemeye gerek yok.Bu arada gozluklerime laf atma alirim aklini saygiliar.

Hapse girip ödemesi gerektiği bedeli öderse ve sonrasında samimi şekilde pişman olduğunu açıklarsa sevebilirim ancak

Saf ve aptal buluyorum
Saha disini bosver. Eger fiko olur deseydi KralArda su anda bjkdeydi. Bjknin kapısında yattı da almadılar. Üc sene once Basak-GS macinda yaptiklari da hafızalarımızda. Ama kendisi buyuk GSli.

Basaksehir’de sporting lizbon ve gladbach gibi dişli takımları güçlü oyunla yendi. Pandemi girmese çeyrek finalde kopenhagada elenmezdi. Acilen getirin bu adamı

Emreyi sevmemene bisey diyemem Okani sevebilirsin ,Bulenti,Hasani,..Torent aman aman bi hoca degil zaten.eufa kupasi kaldirmis Tdlik kariyerinde 1 sampiyonlugu olan Okan Gelsin Torent dayimda yardimci olabilir.Dunki duran top organizyonlarini begendim.Ama hocalik yapacak cap yok kendisinde malesef.5 mac oldu diyorsunda 10 mac olsada degismeyecek.Biz kulup efsanesini neden kovduk bizi kume duserecek cart curt dendi gonderildi bu adamda geldiginden beri bizi ileriye tasidi mi hayir tasiyacak mi hayir o halde bye bye 10 mac 15 beklemeye gerek yok.Bu arada gozluklerime laf atma alirim aklini saygiliar.
Bana gelip Fbli falan demeyeceksin cevabına katlanamıyorsan. Okuduğunu idrak etme problemin olduğu belli ben o takımdan yalnızca Emre ve Okan'ı sevmem onlar da haindir o kadar. Torrent de iyi hoca demedim konu da o değil zaten sabredilmeli diyorum yalnızca. Sen henüz FT'nin gidişini hazmedememiş gibi göründün bana daha çok... Aslolan GS diyen GS hocasını destekler oysa.
Saha disini bosver. Eger fiko olur deseydi KralArda su anda bjkdeydi. Bjknin kapısında yattı da almadılar. Üc sene once Basak-GS macinda yaptiklari da hafızalarımızda. Ama kendisi buyuk GSli.
Sen ne çeşit 1 trollsün anlamadım kral eski postlarına bakıyordum Messi'den Ronaldo'ya geçiş sürecinde bir kırılma yaşanmış gibi ama güldürüyorsun helal devam. Arda muhtemelen Gslidir ama sevmiyorum dedim zaten. Bjk istese bence de giderdi ayrıca. Bir takımda en fazla 1 profesyonel hain olmalıdır bizde de Gomis var işte Okansız fazla olur kral.

Evvela ateşten gömleği giymiş kulübün en önemli efsanelerinden birinin yerine gelmiş ve sadece 5 maç çıkarmış hocaya sabretmek gerekmez mi
Onu diyorum zaten bende diğer mesajlarımda mevcut 1 ayda adam kovulmaz diye sabır etmek gerekiyor yanlışı ve doğrusu ile sezon sonuna kadar.

Bana gelip Fbli falan demeyeceksin cevabına katlanamıyorsan. Okuduğunu idrak etme problemin olduğu belli ben o takımdan yalnızca Emre ve Okan'ı sevmem onlar da haindir o kadar. Torrent de iyi hoca demedim konu da o değil zaten sabredilmeli diyorum yalnızca. Sen henüz FT'nin gidişini hazmedememiş gibi göründün bana daha çok... Aslolan GS diyen GS hocasını destekler oysa.

Sen ne çeşit 1 trollsün anlamadım kral eski postlarına bakıyordum Messi'den Ronaldo'ya geçiş sürecinde bir kırılma yaşanmış gibi ama güldürüyorsun helal devam. Arda muhtemelen Gslidir ama sevmiyorum dedim zaten. Bjk istese bence de giderdi ayrıca. Bir takımda en fazla 1 profesyonel hain olmalıdır bizde de Gomis var işte Okansız fazla olur kral.

Tam konuyla denk geldi aslinda. Benim messi ve barcadan kopusum ardayla basliyor :asd: Ardayı o kadar çok severim iste.

Real Madrid ve CR7 gelmis gecmis en muthis takım ve topcudur.

Imparatudoru getirek illa yabanci isyiyorsaniz. Buyuk mac kazanamiyordu ama simdi buyuk orta kucuk hic bir maci kazanamiyoruz

Sen ne çeşit 1 trollsün anlamadım kral eski postlarına bakıyordum Messi'den Ronaldo'ya geçiş sürecinde bir kırılma yaşanmış gibi ama güldürüyorsun helal devam. Arda muhtemelen Gslidir ama sevmiyorum dedim zaten. Bjk istese bence de giderdi ayrıca. Bir takımda en fazla 1 profesyonel hain olmalıdır bizde de Gomis var işte
Bu taraftar Efsaneye yallah demis Torent kimde destekliycez.5 mscta harikalar yaratsa bi nevi adam hakli diycez oda yok.Desteklenecek bisey yok ortada takima bisey veremiyo adam.Bu tutturmuslar destek destek.Torent gidecek As Galatasarayli Okan gelicek o kadar

Bu taraftar Efsaneye yallah demis Torent kimde destekliycez.5 mscta harikalar yaratsa bi nevi adam hakli diycez oda yok.Desteklenecek bisey yok ortada takima bisey veremiyo adam.Bu tutturmuslar destek destek.Torent gidecek As Galatasarayli Okan gelicek o kadar
Okan Hocamı desteklemen hoşuma gidiyor. Hayatında ilk defa dogru taraftasın.

Geri
Üst Alt