Bu taraftar Efsaneye yallah demis Torent kimde destekliycez.5 mscta harikalar yaratsa bi nevi adam hakli diycez oda yok.Desteklenecek bisey yok ortada takima bisey veremiyo adam.Bu tutturmuslar destek destek.Torent gidecek As Galatasarayli Okan gelicek o kadar
Taraftar yallah demedi efsaneye yonetim dedi. Torrent Gs hocasi destekleyecegiz Gsliler olarak. Okan'in Gsliligi ise supheli.

Ulan hic degilse kulup su sekilde karisik ve zor donemden gecerken basinda hocasi varken bu tip demecler vermezsin. Gsnin hocasi varken konusmak yakismaz falan diyip gecistirirsin
Terim var diye susuyodu zaten vaktinde tudor’a da yapmıştı mac sonu. Keşke Terim dönemi de konuşsaydı

Taraftar yallah demedi efsaneye yonetim dedi. Torrent Gs hocasi destekleyecegiz Gsliler olarak. Okan'in Gsliligi ise supheli.
Taraftarin hocaya neler dedigi desteklemedigi ortada ayni hesap taraftarda yallah dedi taraftar Torent kadar hocayi destekelseydi en azindan sezon sonuna kadar kalirdir.

Terim var diye susuyodu zaten vaktinde tudor’a da yapmıştı mac sonu. Keşke Terim dönemi de konuşsaydı
Terim'i sevdigini dusunmuyorum sadece korkuyordur o kadar hesapli sinsi bir tip keza
h.ş. demiş galiba 2000 heyeti içinde en cimbomblu okanmıymış neymiş öyle bişi hatırlıom biri yazmıştı yada.
En iyi cimbomlu kulubumuze en iyi hizmet edendir desek yanlis olmaz herhalde reis. En cok bagiran en maskotumsu bana bir sey ifade etmiyor hamasi buluyorum bu tavirlari
Taraftarin hocaya neler dedigi desteklemedigi ortada ayni hesap taraftarda yallah dedi taraftar Torent kadar hocayi destekelseydi en azindan sezon sonuna kadar kalirdir.
Terim beyi emekliliginde rahat birakalim ve kulubumuzu desteklemeye odaklanalim yapamiyorsak kulubumuzu bir muddet takip etmeyelim yoluna tas koymak yakismiyor

Terim'i sevdigini dusunmuyorum sadece korkuyordur o kadar hesapli sinsi bir tip keza

En iyi cimbomlu kulubumuze en iyi hizmet edendir desek yanlis olmaz herhalde reis. En cok bagiran en maskotumsu bana bir sey ifade etmiyor hamasi buluyorum bu tavirlari

Terim beyi emekliliginde rahat birakalim ve kulubumuzu desteklemeye odaklanalim yapamiyorsak kulubumuzu bir muddet takip etmeyelim yoluna tas koymak yakismiyor
Okan komandodur korku nedir bilmez
saygıdır o sen korku ve saygıyı karıştırıyor olabilirsin renktaş

Ben her zaman takimi destelerim.5 macta takima hic birsey veremeyen adamin nesini destekleyim.Her macta bu mac kazaniriz diyo oturuyoruz yeniliyoruz.5 mac gecti aradan insan 1 galibiyet alir.

Sergen geleceğine Okan gelsin yarın akşam antrenmana çıkması gerekiyor

Geri
Üst Alt