Burak varken gelmesini istemiyorum.

Istediğimiz oldu. Kendisi de şanslıymis ki kagittan baskan kendisine teklifte bulunmayı düşünebilecek kapasitede değildi. Yoksa sezon sonunda kendisi de giderdi.

Şimdi Ünal Başkanla beraber beyaz sayfa açıp başarıdan başarıya koşma vakti.

ekibimizin yeniden yükselişine komuta edecek lider kendisinden başkası olmamalı

Avcıyı elinizden almamızı ne dersin?
bjk ve milli takımda kontolü kolay kaybetmişti.
başakşehir'de bize karşı şampiyon ilan edildiğinde yine kontrolü kaybetti.
ts'de çok iyi gidiyor ama basının odağı üzerindeyken yine aynı durum olur mu diye şüphelerim var.

Hocam bugün itibariyle kadro planlamasına başlamıştır diye tahmin ediyorum. Kaybedecek vakit yok.

Ünal başkan aday olurda seçilirse yabancı teknik direktörlere gidecektir ilk olarak , Dursun yada Eşref beyin de ilk tercihi olur mu bilmiyorum.

Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ya da herhangi bir başkan adayı gelirse ilk adayının Okan olacağını düşünüyorum ekonomik şartları düşünürsek yabancı bir TD hamlesi yapamayız şu dönemde yabancı iyi bir teknik direktör getirmeye kalksak 2-4 m euro arası olacaktır o da yaklaşık 40-80 m TL yapar ki bence şu maliyetleri dahi karşılayamayız, Avrupa'da da yokuz ligin gelir düzeyi %30-40 daha düşüyor o yüzden bence Okan hamlesini yapmak zorundayız 15-20 m TL'ye yaklaşık 1 m euro'ya daha iyisini bulamayız mesele sevip sevmemek de değil şu ekonomik şartlarda fiyat performans olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ya da herhangi bir başkan adayı gelirse ilk adayının Okan olacağını düşünüyorum ekonomik şartları düşünürsek yabancı bir TD hamlesi yapamayız şu dönemde yabancı iyi bir teknik direktör getirmeye kalksak 2-4 m euro arası olacaktır o da yaklaşık 40-80 m TL yapar ki bence şu maliyetleri dahi karşılayamayız, Avrupa'da da yokuz ligin gelir düzeyi %30-40 daha düşüyor o yüzden bence Okan hamlesini yapmak zorundayız 15-20 m TL'ye yaklaşık 1 m euro'ya daha iyisini bulamayız mesele sevip sevmemek de değil şu ekonomik şartlarda fiyat performans olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Hamamcıoğlu yerli bir teknik direktör getirmez.

Hamamcıoğlu yerli bir teknik direktör getirmez.
Şu dönemde 3 m euro'ya bir hoca getirsek senelik maliyeti 45-50 m TL yapıyor ligde şampiyon olsan kazanacağın para 120-130 m TL Avrupa'da da yokuz ekonomiden dolayı da kombinelerde ucuz olacak artık yabancı teknik adamı düşünecek durumda değiliz Okan 20 alacaksa 30 m TL kasada kalmasının bile önemi var tekrar Avrupa'da olsak bir ihtimal oradan gelecek yabancı para birimiyle bu işi yapabilirdik ama tek kulvarda giderken yerli teknik adamlar hariç bu takımın bütçesini kaldırmaz.

Şu dönemde 3 m euro'ya bir hoca getirsek senelik maliyeti 45-50 m TL yapıyor ligde şampiyon olsan kazanacağın para 120-130 m TL Avrupa'da da yokuz ekonomiden dolayı da kombinelerde ucuz olacak artık yabancı teknik adamı düşünecek durumda değiliz tekrar Avrupa'da olsak bir ihtimal oradan gelecek yabancı para birimiyle bu işi yapabilirdik ama tek kulvarda giderken yerli hariç bu takımın bütçesini kaldıramaz.
Dediğin mantıklı ama. Geçen dönem aday olduğunda ranieri ile anlaşmış onu getirecekti yine yabancı olacaktır renktaş aday olurda kazanırsa.

Herhangi bir şekilde GS ile ilişiği olmamalı.

Geri
Üst Alt