Fenere kim koyarsa koysun, Allah razı olsun. Ancak o kadar. Galatasaray'ın başında görmek istemem kendisini.

parks-and-rec-wth.gif

Eyvallah hoş gelmiş sefa getirmiş de. Zamanında Galatasaray'a kuruş kazandırmadan kaçıp gittiği günleri unutmadık. Maçlar ters giderse taraftar arkasında durmaz ömrü fazla olmaz kulüpte.
okan.png

Arda konusunda koyun altyapının başına - maçlarına gidiyordu ediyordu , ait olduğu yerde yeni ardalar çıkarsın

Erden Timur model kafası kasıyor ya - monte eder gibi oraya

Uefa ve süper kupayı aldığımız kadrodan en potansiyelli iki hoca adayımız var yerli olarak Okan yabancı olarak Hagi diğer oyuncular ne yazık ki hocalık anlamında işini ciddiye almadılar ya da hocalık yapmayı düşünmediler ama Okan'da büyük bir potansiyel var daha 43 yaşında olması da çok büyük avantaj özellikle geçen sene akhisarın çöp kadrosunda hatta küme düşebileceği bir dönemde gelip takımı 6'ncı yapması, bu sene de elde gene çok iyi oyuncular olmasa da takımının 13 puana gelmesi hepsi Okan hocanın başarısıdır. Bu başarının özüne dönmek lazım 3 tane çok önemli hocayla Feldkamp, Fatih Terim, Lucescu kısacası hepsinden dersler çıkarmış onların izinden gidiyor ve kendini geliştiriyor. Zaten bu performansını devam ettirirse mutlak bir gün yollarımız kesişecektir ve o güne kadar kendini çok iyi noktaya getireceğini düşünüyorum.

Bugün maçı değerlendirirsek lucescu sistemi gibi rakibi uyutup ardından golü buldu. Rakibini iyi analiz edebiliyor bir çok maçını seyrettim her takıma karşı farklı yapıda oynayabiliyor bazı maçlarda pas yapıyor bazılarında kontra oynuyor daha çok çoğaltabiliriz takımının fizik gücü oldukça yüksek ve diri şekilde kalıyor. Umarım başarılı olur ve bir gün adını efsane teknik direktörlerimizin yanına yazdırırız.
Akhisar döneminde yazmıştım artık yollar kesişti ve hocamız oluyor. Mevcut kadroya eklemelerle iyi işler yapabileceğine inanıyorum şimdiden hayırlı olsun.

Eyvallah hoş gelmiş sefa getirmiş de. Zamanında Galatasaray'a kuruş kazandırmadan kaçıp gittiği günleri unutmadık. Maçlar ters giderse taraftar arkasında durmaz ömrü fazla olmaz kulüpte.
Ekli dosyayı görüntüle 163185
Şu muhabbet ağır saçmalık yav... Bu adam sonrasında kulübe gelip yine forma giydi. Neyin kini bu arkadaş? Aradan 20 yıl geçmiş. Böyle düşünen arkadaşlardan ricam önceliğiniz Galatasaray olsun. Kin gütmek bu kulübe fayda sağlamaz.

Geri
Üst Alt