elinde 6 numara yokken 5. hazırlık maçında hala berkan'ı oraya devşirmeye çalışan adamdan pek bi yol olmaz kanaatindeyim. özellikle de daha güç şartlarda. ben miço gelince 6 numara alamazsak belki şenol güneş'in trabzon'u gibi çift 8 oynarız diye düşünüyordum ama belli ki hocamız kimse alınmasa da berkan-taylan'dan top çıkarma çalışmalarına tam gaz devam edecek. ihya edecek bi 6 numara gelse amenna, o da gelse aman bi şey olmasın diye duaya yatacağız. çünkü görünen o ki yine 2. bir planı olmayan tekdüze bi hocayla başbaşayız.
Alakası dahi yok.

Takım kurgusunun bir akışı değil Berkan'ın top alması, Dubois çıkınca tüm topları da Nelsson toplayınca oyun ona itmeye başladı, bu bir kurgu değil.

Taylan oynasa mecbur o iş beklenecek başka bir işe yaramıyor zira Taylan.

oyun kurgusu bekten çıkmazsa o daha da fecaat bi strateji olabilir. o işi sahte 10 numara mariano'yla bile 3 maç üst üste istikrarlı şekilde yapamamıştık. mecbur 10 topun 6-7'si ortadan çıkacak, orda da yetersiz berkan veya taylan'ı tek başına zorlamak yerine ya sergio'yu da geriye atıp çift 8 gibi oyna, ya planlı şekilde uzun vur ya da al seri gibi bi adam tüm takımı tek başına idare etsin. dubois çıktı, berkan daha geri çekildi ama sergio 8 numarada ipe sapa dokunmadan gezmeye devam etti. demek ki geçtim iyi 6 numarayı, yeni gelmiş bek bile oyundan çıkınca plansızlık ortaya hemen çıkabiliyor.

hazırlık maçı dediğin zora hazırlanmak için. cicaldau'nun 6 numara oynaması bile bi girişimdir takdir ederim ama berkan'ın hala herhangi bi maça bizim kaleye yakın bi yerde başlaması benim için büyük fecaattir.

oyun kurgusu bekten çıkmazsa o daha da fecaat bi strateji olabilir. o işi sahte 10 numara mariano'yla bile 3 maç üst üste istikrarlı şekilde yapamamıştık. mecbur 10 topun 6-7'si ortadan çıkacak, orda da yetersiz berkan veya taylan'ı tek başına zorlamak yerine ya sergio'yu da geriye atıp çift 8 gibi oyna, ya planlı şekilde uzun vur ya da al seri gibi bi adam tüm takımı tek başına idare etsin. dubois çıktı, berkan daha geri çekildi ama sergio 8 numarada ipe sapa dokunmadan gezmeye devam etti. demek ki geçtim iyi 6 numarayı, yeni gelmiş bek bile oyundan çıkınca plansızlık ortaya hemen çıkabiliyor.

hazırlık maçı dediğin zora hazırlanmak için. cicaldau'nun 6 numara oynaması bile bi girişimdir takdir ederim ama berkan'ın hala herhangi bi maça bizim kaleye yakın bi yerde başlaması benim için büyük fecaattir.
Dediğimi anlamadın, Berkan alışkanlıktan giriyor o kanala. Sergio sorumluluk almadığı için Aanholt da daha önde, tüm toplar Nelsson'a gittikçe oyun sola kaydı boşluğa Berkan girdi.

Burada oyuncu bazında sıkıntı var kastım oydu.

Neyse zaten başlangıçta Midstjö ile çözülür.

Mariano dönemi 10 topun 7si Mariano'dan çıkıyordu bence.

Hocam oldukça konsantre. Transferleri nokta atışı.

Başarısız olmasını bekleyenleri mahçup edecek inşallah.

1659616240471.webp

saha içinde taktiksel esnekliği çok fazla olan bir hoca. bunu oynayacak profilde oyunculara da gerek sergio gerek midstjö + kerem uygun.
ve bu sene kendisinin oyununda sol koridordan ekstra skor katkısı bekliyorum.

Hocam şu ana kadar verdiği olumlu enerji ile ABT (asabı bozuk taraftar) kitlesinin büyük çoğuna moral oldu. Umarım lige de hayırlısı ile iyi 1 giriş yapar.

Okan Buruk, yaptırdığı veya almak istediği oyuncu profiliyle vizyonunun bize çok uygun olduğunu kanıtladı. Hazırlık maçlarında takımın görüntüsü yepyeni kurulmuş bir takım için oldukça iyiydi. Bu kaliteli kadronun üzerine eklenecek daha kaliteli oyuncular ile şampiyonluğun 1 numaralı adayı oluruz.

Geriye sadece kaybettiğimizde veya kötü oynadığımızda bunu yönetebilme becerisi ve taraftara vereceği mesajlar kalıyor. Burada yönetimdeki sözcülere de büyük iş düşecek.

Geri
Üst Alt