Maci verdi. Muhtemelen yapilan toplantida sampiyon olmak icin ne lazim diye konusuldu. Yapilacak transferlerle ligin cok ustunde bir kadro kurulacak ve tek parola sampiyonluk olacak. Toparlamazsa 10. hafta falan yolcu olur
10 fazla iyimser olur bence, ümraniye ve trabzonda kayıp olursa gider gibi

İnanılmaz yorumlar var. Özellikle yediğimiz golü değişikliğe bağlayanları tebrik ediyorum. Karşımızda top oynatmamaya odaklı bir Anadolu takımı vardı, tamamen bireysel bir hatadan da gol attılar bu kadar. Eleştirilmesi gereken bal yapmayan arı durumu bence ama geçen seneki kadar da fecaat bir durum yok ortada. Ortalığı ateşe vermenin gereği yok

Bizde gole kader ve golden sonra skoru bulacak oyun çözümü bulamadık.

kendisine hala güveniyorum ama şu panik halinden vazgeçmesi lazım. Fatih Terim'de sürekli oyun kötü olunca çift forvete dönme, son 10 dakika stoperi ileri atma gibi şeyler yapıyordu. 10 maçta 1 kere tutuyordu dahi falan deniyordu

bazen gol atmak için ofansif çıkarıp defansif daha mantıklı bile olabilir

akbaba yerine torreira girse midtsjö ve sergio daha önde oynasa belki çok daha iyi olacaktık

umarım düzeltir bu kafa yapısını. Hiç gerek yok çünkü bu kadar paniğe

Atmosferin gazına gelip çok panik hareketler yaptı Giresun maçında.Ligde 2-3 takım hariç hiçbir takıma karşı öyle ileriye 2 tane forvet alıp 3-4 gol atarak kazanamazsın artık herkes iyi kötü takım savunması yapmayı,kademeleri vs öğrenmiş durumda.Gerektiğinde 0-0ı cebe atıp riskli olmayan setlerle golü arama yoluna girmemiz lazım trabzon böyle tonla maç kazandı geçen sene.

Atmosferin gazına gelip çok panik hareketler yaptı Giresun maçında.Ligde 2-3 takım hariç hiçbir takıma karşı öyle ileriye 2 tane forvet alıp 3-4 gol atarak kazanamazsın artık herkes iyi kötü takım savunması yapmayı,kademeleri vs öğrenmiş durumda.Gerektiğinde 0-0ı cebe atıp riskli olmayan setlerle golü arama yoluna girmemiz lazım trabzon böyle tonla maç kazandı geçen sene.

Ya iki tane forvet de atarsın 45'de. Sıkıntı çift forvet yapması değil. Sıkıntı nasıl çift forvet yapıldığı. Kerem,Yunus,Sergio,Seferovic ve Gomis'in savunma katkıları üst düzey olsa hiç sıkıntı yok. Midtjsö tek başına taşımaya çalıştı 5liyi buna da 1 yere kadar dayanabilirsin.

Bu tarz denemeleri Fatih Terim'de yapardım dk45de boşaltırdı orta sahayı sonrası malum. Sergio yardım edeyim dedi birazcık savunmaya adam 60.dakikada pert oldu.

kendisine hala güveniyorum ama şu panik halinden vazgeçmesi lazım. Fatih Terim'de sürekli oyun kötü olunca çift forvete dönme, son 10 dakika stoperi ileri atma gibi şeyler yapıyordu. 10 maçta 1 kere tutuyordu dahi falan deniyordu

bazen gol atmak için ofansif çıkarıp defansif daha mantıklı bile olabilir

akbaba yerine torreira girse midtsjö ve sergio daha önde oynasa belki çok daha iyi olacaktık

umarım düzeltir bu kafa yapısını. Hiç gerek yok çünkü bu kadar paniğe

panik değil de takıntı gibi duruyor

başakta denemiş bunları

hazırlık maçlarında da çözümü öncelikle santraforda aradı

oyunun farklı detaylarına yeterince dikkat etmiyor gibi

Yaptığı işler hata değil. Oyun görüşü yok. Gomis ve Seferoviç gibi iki tane hantal oyuncuyla ikinci yarıya başlarsan golü yersin.
geçen hafta aynı değişiklikle 3 puan aldı yalnız. üstelik evinde oynuyosun siz kimi tercih ederdiniz. gerci mactan sonra konusmak kolay bu işlerde :))

orta saha 60dan sonra yol gecen hana dönüyor. toreira ile baska olabilir ama ilk 2 haftanın özeti budur. rakiplerde biliyor bunu ona göre oynuyorlar. ümraniye maçı iyi klavuz olacak bu detay için. toreira 11 baslayacaktır.

Hocam sana güveniyorum. Hiç bir TD 2-3 maçta bir şeyleri dğeiştiremez.

Bir kaç maç kaybetmen sana olan güvenimi kaybettirmez, ama daha ilk kaybettiğin maçtan sonra çıkıp bazı abilerinin yolunda gidip hakemdi makemdi diye konuşursan işte o zaman beni yanıltırsın.

O zaman sana boşuna güvenişm olurum.

3 puan aldığı maçta futbol olarak ne yaptık renkdo?
daha derli topluydu ileri tarafımız. yunus basta olmak üzere güzel maç çıkardık. sonuc giresun macıyla aynı olabilirdi ama yakaladığımız pozisyonu değerlendirdiğimizden 3 puan ile döndük antalyadan. skora göre çok övülüp tam tersi yasandığında da yerin dibine sokan bir güruh var. olup bittikten sonra şu oynasaydı, bunla başlasaydı demek basit. eldekilerle kısa vadede yapılaabilecek bana anormal gelmeyen değişikliklerdi. 3 4 hafta sonra daha doğru değerlendirebiliriz bu konuları.

harbiden ha bi bana mı öyle geldi bu durum dedim. Neyse 1-2 hafta yıldız izleme meraklıları biter de taraftar gelir stada
Pandemi öncesi Mustafa Cengiz'in projesi vardı. Pandemi olunca kaldı.

Stadın kapasitesi arttırılıp ayakta seyirci olan bölüm yapılacaktı. Umarım bir an önce birileri hatırlarda yapar. Milletin sürekli oturduğu yerde oturarak maç izlemek işkence oluyor. Gittiğim maçtan 1 halt anlamıyorum.

Bu yüzden de eskisi gibi maça gitmek içimden gelmiyor.

hala eksik mevkiler var ama bireysel yetenek olarak ligin belki de en iyi kadrosuna sahibiz. taktigi ve fizik gücü halletmeli

İlk devre 1 mağlubiyet hakkın kaldı hocam ona göre. Evinde Giresuna yenilene çok bile ama Bodrumluların gelmesinden iyidir.

Geri
Üst Alt